Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Antonis_V είπε

Όχι, έχει υπέρυθρο αισθητήρα. (Με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και η Θερμοκάμερες). 

Αυτή η ανοησία που είχανε κάποτε οι κάμερες...και αναφέρονται προβλήματα στα μάτια σε όλο τον κόσμο.

Επεξ/σία από Expecto Patronum
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολυ ωραιο φαίνεται και βολικο, μου κανει εντυπωση παντως οτι τον πρωτο τετοιο αισθητηρα το βγαζει η Vivo και οχι καποια απο της μεγαλες εταιρειες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε

Αυτή η ανοησία που είχανε κάποτε οι κάμερες...και αναφέρονται προβλήματα στα μάτια σε όλο τον κόσμο.

Ο Αισθητήρας ΔΕΝ στέλνει τίποτα. Λαμβάνει την υπέρυθροι ακτινοβολεία, η οποία υπάρχει παντού. 

Edit: Είδα το βίντεο: Αυτό που λάμπει ΔΕΝ είναι ο υπέρυθρος αισθητήρας. Μάλλον είναι ένας από τους άλλους. 

Επεξ/σία από Antonis_V
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Antonis_V είπε

Ο Αισθητήρας ΔΕΝ στέλνει τίποτα. Λαμβάνει την υπέρυθροι ακτινοβολεία, η οποία υπάρχει παντού. 

Edit: Είδα το βίντεο: Αυτό που λάμπει ΔΕΝ είναι ο υπέρυθρος αισθητήρας. Μάλλον είναι ένας από τους άλλους. 

https://www.cnet.com/forums/discussions/is-iphone-x-face-id-can-be-a-risk-to-the-eyes/

Δημοσ.
1 hour ago, Anorymous said:

Πολυ ωραιο φαίνεται και βολικο, μου κανει εντυπωση παντως οτι τον πρωτο τετοιο αισθητηρα το βγαζει η Vivo και οχι καποια απο της μεγαλες εταιρειες

Οι μεγάλες θέλουν να είναι σίγουρες ότι θα λειτουργεί άριστα. Επισης ο χρόνος απόκρισης σε σχέση με αυτό που έχουν τωρα...πρέπει να μειωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και (προσωπικά) είναι πιο βολικό το δαχρυλικο από την ίριδα. Έχω την συσκευή μου στο γραφείο και χωρίς να αναγκάζομαι να την σηκώνω στο χέρι, τσεκάρω κάποια πράγματα που θέλω. 

Το έχω στην βάση του αυτοκινήτου και χωρίς να το βγάλω, τσεκάρω κάτι που θέλω (πχ στο κόκκινο φανάρι και όχι εν κινήσει). 

Ολα αυτά βέβαια απαιτούν τον αισθητήρα μπροστά και όχι στην πλάτη που μας έβγαλε την πίστη. 

Καλή και η ίριδα σε κάποιες περιπτώσεις οπότε καλώς να υπάρχουν και τα δύο 

Δημοσ.

Εναν quick edit βρε καλοί μου άνθρωποι πριν ανεβάσετε το βιντεο....

Ειστε μεγάλο site πλέον με χορηγούς, κλπ κλπ δεν επιτρέπονται τέτοια ερασιτεχνικά βίντεο με "εεεεεεε  αααααααα  οοοοοοοο" λες και λέτε μάθημα στο φροντιστήριο και δεν θυμάστε! Και 30 λεπτά να βλέπουμε το registration του δαχτύλου...

Δεν κράζω, για ενα καλύτερο αύριο σχολιάζω.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το faceid, πραγματικα με δακτυλικο αποτυπωμα μου φαινεται πολυ πισω. Τo hide notifications μεχρι να κοιταξεις το κινητο, ειναι απο τα καλυτερα features που ειχα ποτε σε κινητο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και βέβαια καθώς η τεχνολογία ολοένα μπαίνει στη ζωή μας και θέλοντας και μη την ακολουθούμε, δίνουμε τα στοιχεία μας σχεδόν παντού και στον καθένα.

Δαχτυλικά αποτυμώματα, ίριδα ματιού, φωνή (Cortana, Google), face id.

Αυτό έχει και τα καλά του και τα άσχημα.

Εδώ και καιρό έχουν βγει λεκάνες που κάνουν ανάλυση ούρων και στέλνουν τα αποτελέσματα στον γιατρό μας.

Από περιέργεια θα ήθελα να το δω σε επόμενη γενιά smartphones. :)

Βέβαια αν έπρεπε να κατουρήσεις το τηλέφωνό σου για να το ξεκλειδώσεις ..... δε συνεχίζω

Επεξ/σία από MapleLeafs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.....vivo εεεε? Ωραία και του χρόνου τον Νοέμβρη πάλι δαγκωτο για oneplus 6t

(...η γνωστή τριπλέτα που κερδίζει vivo-oppo-oneplus)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε

Επιτέλους, σε 1 χρόνο θα είναι ακόμη καλύτερος. Το έκτρωμα faceid ούτε να το δώ δεν θέλω. Άσε που δεν δουλεύει μετά απο λίγο καιρό, πότε κλειδώνει πότε δεν ξεκλειδώνει και κάποια στιγμή λόγω ημιτελές αλγοριθμου (και ίσως ποτέ να μην τελειοποιηθεί) το ξεκλειδώνει και ο γείτονας.

Σταθερά πράγματα και όμορφα. Του χρόνου που θα το έχει και η Apple θα είναι Innovation...κατά τα γνωστά.

Επόμενη υλοποίηση να το ξεκλειδώνεις όπου και να βάλεις το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη.

Ούτε faceid, Ούτε nailid, ούτε irisid, ούτε ΟύραID...

Ούτε κουμπιά μπροστά ούτε πίσω. Όμορφα...

Πρόλαβε η Vivo ομως, είπα θα το βάλει η Oneplus ,αλλά οι κινέζοι μπροστά απο όλους.

Σφαίρα πάει το Vivo όμως.

Μαλλον εχεις μπερδευτει.... Και η one+ κινεζικη ειναι.... Αλλα το point ειναι οτι ειναι ενα και το αυτο με την vivo

Το κόλλημα του φορουμ στα καλυτερα του....

Επεξ/σία από tsilitheo1
Δημοσ.

Και μόνο που πρέπει πρώτα να πατήσεις το on/off κουμπί και μετά να βάλεις το αποτύπωμα σου το κάνει αποτρεπτικό. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο χρήστης χρησιμοποιεί και τα δυο χέρια και η όλη διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα σε σχέση με άλλες συσκευές .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, koumos είπε

Μετά το face id μου φαίνεται πάντως σαν πισωγύρισμα να κάνω την κίνηση να βάζω το δάχτυλο μου για αναγνώριση...

Δεν ξέρω η απλότητα του face id νομίζω κερδίζει...(ενώ πίστευα το ακριβώς αντίθετο πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ το face)

Εγώ πάλι το να πρέπει να κοιτάω το κινητό για να ξεκλειδώσει (όχι πάντα άμεσα) ΚΑΙ μετά να πρέπει να κάνω και swipe up, χωρίς μάλιστα εναλλακτικές ξεκλειδώματος, δεν το έχω και για ό,τι εργονομικότερο.

Επεξ/σία από panathatube

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...