npil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε Αυτό του θέματος ή το Sharkoon SHARK Force εχω το sharkoon , και για ακριβεια στη κινηση με το χερι , βολευει λογω της μεγαλυτερης(επιπλεον) επιφανειας που εχει στη βαση του . Απο dpi αυτο της προσφορας ειναι καλυτερο .
aoc4000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις παρέλαβα, στα συν το μέγεθος, τα dpi, έχει και επιπλέον ανταλλακτικά αντιολισθητικά, το δε καλώδιο δείχνει πολύ γερό. Στα μείον είναι το βάρος (θέλει κάποια γραμμάρια ακόμα) η ποιότητα των πλαστικών και όπως είπαν το φως. το οποίο δεν φταίει το rgb αλλά το ότι είναι λεπτό το κόκκινο πλαστικό με αποτελέσμα ουσιαστικά να φωτίζεται και απο το φως του αισθητήρα (κόκκινο) οπότε όταν επιλέγεις άλλο χρώμα κάπως μετριάζεται αλλά στο κόκκινο γίνεται λαμπατέρ! Αν αποφασίσω να το ανοίξω για να του βάλω λίγα γραμμάρια μολύβι θα το περάσω ένα σπρέι μαύρο και θα είναι κομπλέ! Γενικά για τα χρήματά του (13.9) είναι καλό όμως.
daPro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα κ εγώ.ευχαριστω τον ts Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από daPro
xSense Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα και εγω, Instabuy για οσους ψαχνουν καλο και φθηνο ποντικι. Ευχαριστω και παλι τον ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα