Questioner Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Εφόσον έχει 6gb σχεδόν σίγουρα παίρνει συνολικά 8gb. Το κόστος είναι αστείο και η βελτίωση θα είναι εμφανής. Είναι κρίμα να πληρώσεις σήμερα ram , σε τιμές τριπλάσιες από το 2016. Ψάξε μήπως παίρνει και μικρό overclock . Εφόσον το σύστημα το κράτησες σχεδόν 10 χρόνια , σίγουρα μπορείς να περιμένεις άλλο ένα 6μηνο . Προφανώς και μπορώ μιας και υπάρχει μηχάνημα να κάνω τη δουλειά μου. Αλλά δεν νομίζω τα 2gb να σώσουν την κατάσταση. 1 φωτογραφία με 3 (μόνο) layers και στο export κάνει 1 λεπτό. Άσε που μετά έχει πιτάρει και σέρνεται μέχρι και το notepad.
Dr_73 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Questioner είπε Προφανώς και μπορώ μιας και υπάρχει μηχάνημα να κάνω τη δουλειά μου. Αλλά δεν νομίζω τα 2gb να σώσουν την κατάσταση. Από τα 6 στα 8 φαίνεται πολύ η διαφορά. Και το κόστος όπως είπαμε αστείο . Αξίζει και για 6 μήνες να είναι . 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2018 στις 5:58 ΜΜ, Questioner είπε Προφανώς και μπορώ μιας και υπάρχει μηχάνημα να κάνω τη δουλειά μου. Αλλά δεν νομίζω τα 2gb να σώσουν την κατάσταση. 1 φωτογραφία με 3 (μόνο) layers και στο export κάνει 1 λεπτό. Άσε που μετά έχει πιτάρει και σέρνεται μέχρι και το notepad. Mε εναν επεξεργαστη οχι τοπ, i5 8400 η ryzen 1600 / 1600x θα εισαι μια χαρα στο photoshop. Ωραιο το απολυτο αλλα μερικες φορες οι διαφορες δεν ειναι τοσο αισθητες πιυ να δικαιολογουν το παραπανο κοστος. Εγω με τον 1700 ειμαι μια χαρα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θες ενα γρηγορο δισκο για να κανει σκρατσινγκ το photosop και 16gb ram γτ αν φτιαχνεις κατι με πολλα layers και κοβεις ραβεις εμενα στο λαπτοπ τα 8 gb τα στραγγιζει πολλες φορες σε συνδυασμο με καποια παραθυρα στο ff ανοιχτα για να κλεβω ιδεες Με λιγα λογια καλα ειναι τα νουμερα αλλα στην πραγματικοτητα λιγα θα καταλαβεις. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα