Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 
έχω ένα laptop με ssd και hdd
στον ssd είναι παρα πολύ μεγάλος χώρος δεσμευμένος ενώ δεν έχω βάλει σχεδόν τίποτα
δηλαδή απτά 120 gb είναι ελευθερα τα 30 ενώ τα πράγματα που έχω με το ζόρι είναι 30gb
μπορεί κάποιος με κάποιο team viewer η κάνα σχόλιο να μου πει τι να κάνω?

Δημοσ.

κ

9 λεπτά πριν, managerre είπε

καλησπέρα 
έχω ένα laptop με ssd και hdd
στον ssd είναι παρα πολύ μεγάλος χώρος δεσμευμένος ενώ δεν έχω βάλει σχεδόν τίποτα
δηλαδή απτά 120 gb είναι ελευθερα τα 30 ενώ τα πράγματα που έχω με το ζόρι είναι 30gb
μπορεί κάποιος με κάποιο team viewer η κάνα σχόλιο να μου πει τι να κάνω?

Ποιό λειτουγικό έχεις? Μπορείς να δεις απο τις ρυθμίσεις τι ειναι αυτό που σου τρώει πολύ χώρο. Αρχικά διέγραψε τον κάδο ανακύκλωσης. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις αποθηκευμένα κάποια update από την κάρτα γραφικών. Συνήθως αυτά δεσμεύουν πολύ χώρο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cons1985 είπε

κ

Ποιό λειτουγικό έχεις? Μπορείς να δεις απο τις ρυθμίσεις τι ειναι αυτό που σου τρώει πολύ χώρο. Αρχικά διέγραψε τον κάδο ανακύκλωσης. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις αποθηκευμένα κάποια update από την κάρτα γραφικών. Συνήθως αυτά δεσμεύουν πολύ χώρο. 

τον κάδο τον έχω διαγράψει

αυτό με την κάρτα γραφικών παίζει να ισχύει αλλα πως καταλαβαίνω τι πρέπει να σβήσω εκεί

wind 10 έχω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, managerre είπε

τον κάδο τον έχω διαγράψει

αυτό με την κάρτα γραφικών παίζει να ισχύει αλλα πως καταλαβαίνω τι πρέπει να σβήσω εκεί

wind 10 έχω

Αρχικά πήγαινεις στις ρυθμίσεις από εκεί επέλεξε Χώρος αποθήκευσης και μετά επιλέγεις τον δίσκο που θέλεις. Με αυτό τον τρόπο θα δεις τι είδους αρχεία σου δεσμεύουν χώρο. 

Για την κάρτα γραφικών θα πας στον δίσκο που εχει μεσα εγκατεστημένους τους drivers, αν εχεις AMD πχ θα μπεις μεσα στο φακελο AMD ή αλλιώς NVDIA και εκεί θα μεσα θα υπάρχει φάκελος με τα update. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, cons1985 είπε

Αρχικά πήγαινεις στις ρυθμίσεις από εκεί επέλεξε Χώρος αποθήκευσης και μετά επιλέγεις τον δίσκο που θέλεις. Με αυτό τον τρόπο θα δεις τι είδους αρχεία σου δεσμεύουν χώρο. 

Για την κάρτα γραφικών θα πας στον δίσκο που εχει μεσα εγκατεστημένους τους drivers, αν εχεις AMD πχ θα μπεις μεσα στο φακελο AMD ή αλλιώς NVDIA και εκεί θα μεσα θα υπάρχει φάκελος με τα update. 

.

Επεξ/σία από managerre
Δημοσ.

υπολογιστής, επιλέγεις τον SSD, δεξι κλικ ιδιότητες, εκκαθάριση δίσκου.

σε περίπτωση που δεν έχει πολλά αρχεία εκει πέρα, θα σου γράψει απο κάτω εκκαθάριση αρχείων συστήματος η κάπως έτσι, πατας αυτη την επιλογή.

Πιθανότατα έχουν μείνει μέσα αρχεία απο windows updates και πιθανες παλαιότερες εκδόσεις των 10.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

υπολογιστής, επιλέγεις τον SSD, δεξι κλικ ιδιότητες, εκκαθάριση δίσκου.

σε περίπτωση που δεν έχει πολλά αρχεία εκει πέρα, θα σου γράψει απο κάτω εκκαθάριση αρχείων συστήματος η κάπως έτσι, πατας αυτη την επιλογή.

Πιθανότατα έχουν μείνει μέσα αρχεία απο windows updates και πιθανες παλαιότερες εκδόσεις των 10.

με την εκκαθαριση δεν πιστευω να σβησει και αρχεια του θελω ομως ετσι? :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, managerre είπε

με την εκκαθαριση δεν πιστευω να σβησει και αρχεια του θελω ομως ετσι? :P

αρχεία του λειτουργικού θα σβήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...