splanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν το εχω δοκιμασει αυτο αλλα εχω την εντυπωση πως δεν εχω ουτε εικονα ετσι γιατι πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις στο bios αυτο που ειπα πριν οτι εμφανιζονται οι συσκευες εκανα λαθος, ειχα επιλεξει στο realtek το disable front panel και μου το εκανε αυτο Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από splanis
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πολύ τα μπερδεύεις συνέχεια... Πήγαινε πάλι στις συσκευες ήχου πάτα δεξί click στα speakers μετά properties μετά στο παράθυρο που θα βγεί στο tab "general" θα πρέπει να γράφει κάπου για τον controller σου εκει πάτα πάλι στο κουμπάκι properties που θα έχει απο δίπλα Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί πήγαινε στο tab "driver" και πάτα το κουμπάκι "roll back driver" και κάνε ότι σου πει. τώρα παίζει;
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στο device manager ο controller realtek φαίνεται κανονικά (χωρίς δηλαδή κίτρινες κόκκινες κτλ ταμπελίτσες δίπλα στο εικονίδιο; )
splanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι βλεπω σε forums οτι αυτο το προβλημα το ειχαν και αλλοι αλλοι δεν βρισκω καποια λυση, οκ να δεχτω οτι καρτα ηχου καηκε αλλα καηκε ολων; αφου εκανα φορματ σε windows 10 δεν επρεπε να φτιαξει; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από splanis
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πάτα το κουμπάκι των windows+r στο παράθυρο που θα βγει πάτα services.msc στο παράθυρο που θα βγεί ψάξε για μια υπηρεσία με όνομα windows audio (μπορείς να τις ταξινομήσεις με αλφαβητική σειρά πατώντας στο tab name) είναι enabled ή disabled ?
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Βάλτο "manual" και κάνε reboot μετά κάνε αυτό που είπαμε στην προηγούμενη καρτέρα (set as default device)
splanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 αυτο απενεργοποίησε τελειως ολους τους ηχους(ειχε κοκκινο Χ) εκανε το troubleshooting και το ξανα εβαλε μονο του auto
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/61697/TerraTec-Aureon-5-1-PCI.html
splanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 ναι οκ να παρω καρτα ηχου απλα βλεπω απειρο κοσμο που το χει παθει αυτο σε φορουμ με τις nvidia και δεν υπαρχει λυση, δηλαδη τι φαση; :/
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 είμαι βέβαιος πως υπάρχει λύση αλλά δεν γίνεται με σπασμένο τηλέφωνο να βγάλουμε άκρη ο κόπος και ο χρόνος που θα σπαταληθεί για να βρούμε τι φταίει ξεπερνάει τα 10-20 ευρώ κόστος μιας κάρτας ήχου. Απο εκει και πέρα αν έχεις κάνα γνωστό τεχνικό και θες να το τσεκάρεις κάντο. βέβαια όλοι που ξέρουν να κάνουν τα κλικ για εγκατάσταση των windows τεχνικοί δηλώνουν αλλά τεσπα
splanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 ηθελα να δοκιμασω να δω χωρις την καρτα γραφικων αν εχω ηχο, εβαλα και το hdmi και το vga στην τβ(ενω τα χα βγαλει απ τη gpu) αλλα δεν λειτουργησε :/
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 πρέπει 1) να βγάλεις τους driver me DDU 2) να βάλεις το καλώδιο στο HDMI 3) να πατήσεις την σχετική ρύθμιση στο bios σου για να χρησιμοποιεί Onboard graphics Γενικά κάτι δεν κάνεις καλά με τις ρυθμίσεις μου φαίνεται
splanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κατι δεν κανω καλα σιγουρα. οταν κανω unistall τους drivers απ το device manager κανω reboot και τους εχει ξανακανει εγκατασταση και εχουν ξαναεμφανιστει τα speakers και headphones(και λενε not plugged in) δεν σημαινει οτι αναγνωριζεται η καρτα ηχου ας πουμε; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα