Manjaro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) λεμε όχι στης realtek Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
splanis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αα πωω καηκα, ναι για τα windows ελεγα και γω στην αρχη Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από splanis
Manjaro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 κάνε δεξί click πάνω στο "Speakers" και απο τις επιλογές που θα εμφανιστούν διάλεξε το "set as default device" μετά πάρε το πράσινο καλώδιο των ηχείων και βάλτο στην πράσινη τρυπούλα πίσω στο κουτί. παίξει κάποιο βίντεο στο youtube ... profit. 1
Manjaro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν το πατάς.. κάνεις δεξί click έχοντας το ποντίκι πάνω του (στο κείμενο δίπλα στην εικόνα του ηχείου) Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
splanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Manjaro είπε δεν το πατάς.. κάνεις δεξί click έχοντας το ποντίκι πάνω του (στο κείμενο δίπλα στην εικόνα του ηχείου)
Manjaro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Κατέβασε αυτό http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html και πάτα clean and restart αυτό θα βγάλει τους driver και ότι άλλο σχετικό αρχείο με αυτούς της κάρτας γραφικών σου και θα επαννακινήσει το σύστημα όταν ξαναμπείς πάτα το κουμπάκι των windows+X και στο μενού που θα εμφανιστεί πάτα device manager εκει κάνε άνηξε την επιλογή sound video and games και στο 1 ή παραπάνω αποτελέσματα που θα εμφανιστούν απο κάτω της κάνε δεξί click και uninstall (περίμενε λιγα δευτερόλεπτα ενδεχομένως θα εμφανιστούν παράθυρα με πλαίσια διαλόγου για την διαδικασία της απεγκατάστασης) Με το που το κάνεις αυτό κάνε restart Μετά δες τι μοντέλο μητρικής έχεις, αν δεν ξέρεις πως κατέβασε και τρέξε αυτό https://www.piriform.com/speccy μετά πήγενε στο www.google.com και πάτα ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΙΚΗΣ (αντικατέστησε τα κεφαλαίο γράμματα με το ονομα του κατασκευαστή και το μοντέλο της μητρικής σου) κάνε click στο αποτέλεσμα που οδιγεί στην σελίδα του κατασκευαστή (θα έχει το όνομα του κατασκευαστή μέσα στο domain πχ www.asus.com/download/drivers κτλ.. αν ο κατασκευαστής είναι η ASUS στην σελίδα αυτή του κατασκευαστή αν τα έκανες όλα σωστά θα πρέπει να βλέπεις μια ή περισσότερες φωτογραφίες της μητρικής σου και κάπου την επιλογή "support" ή "download" πάτα εκει και ψάξε για "drivers" και βρές τους drivers για τον ήχο που αντιστοιχούν στο λειτουργικό σου (δίπλα απο κάθε driver θα λέει με ποιά windows είναι συμβατός ή θα πρέπει εσύ απο πριν να διαλέξεις την έκδοση των windows) Αν δεν έχει driver για την δική σου έκδοση (πχ έχει μόνο εως windows 7 και έχεις windows 10 ) τότε κατέβασε τον πιο πρόσφατο και μετά στο αρχείο setup που κατέβηκε (αν είναι .rar ή .zip κάνε πρώτα δεξί click πανω του και πάτα την επιλογή "extract here" και θα δεις έναν φάκελο να εμφανίζεται απο δίπλα μπες μέσα σε αυτόν τον φάκελο και ψάξε για το πρόγραμμα εγκατάστασης συνήθως ή θα λέει "realtek.exe." ή "setup.exe" και συνήθως θα ειναι το αρχείο με τον μεγαλύτερο όγκο σε MB ) όταν το βρείς πάτα δεξί click πάνω του και μετά properties μετά κάνε click στο tab "compatibility" και εκει έχει μια επιλογή για τσεκάρισμα "run in compatibility mode" τσέκαρε την απο κάτω επιλέγεις την έκδοση των windows την έκδοση με την οποία ειναι συμβατός ο driver που κατέβασες. πάτα apply τρέξε τον driver. profit. Τώρα πήγαινε στο https://www.geforce.com/drivers και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται συμπλήρωση στο "manual driver search" πάτα "start search" και κατέβασε αυτόν τον driver και τρέξτον .
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, splanis είπε Περνα τους drivers της καρτας ηχου της μητρικης αν δεν τους εχεις εγκατεστημενους . Κανε disable το sony tv και αν δεν κανω λαθος θα μπορεις μετα κανεις set as default το speakers Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos
Manjaro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Περνα τους drivers της καρτας ηχου της μητρικης αν δεν τους εχεις εγκατεστημενους . Κανε disable το sony tv και αν δεν κανω λαθος θα μπορεις μετα κανεις set as default το speakers όχι αν μπορούσε θα μπορούσε ανεξάρτητα τοu τι ειναι default τώρα.. απλά για κάποιο λόγο τα windows δεν βλέπουν την κάρτα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εφοσον ομως τα εμφανιζει δεν σημαινει οτι τα βλεπει αλλα εχει θεμα ο driver? 1
Manjaro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εφοσον ομως τα εμφανιζει δεν σημαινει οτι τα βλεπει αλλα εχει θεμα ο driver? ναι αυτό εννοούσα όχι ότι δεν βλέπει την ίδια την κάρτα μπορεί επίσης κάποιο service να έγινε disabled αλλά με τα βήματα που έγραψα απο πάνω λογικά θα επανέλθουν οι default ρυθμίσεις σε όλα αλλιώς εδώ είμαστε να ψάξουμε ένα ένα τι μπορεί να φταίει Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro 1
splanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι τα εμφανίζει και χωρίς να τα έχω συνδεδεμένα οπότε ουσιαστικά δεν τα εμφανίζει. Η μηυρικη μου είναι asrock h97m και έχω κατεβάσει τους drivers απ την σελίδα. Έχω κάνει ποςς φορές φόρματ στο πσ και οι ο ήχος έπαιζε κανονικά χωρίς να κάνω κάτι όμως μετά απ αυτό ξανά έκανα φόρματ και τπτ. Έχω περάσει drivers και απ το site της μητρικής και απ το dvd της και απ το σαιτ της realtek αλλά τπτ Edit λοιπόν έκανα αυτό με το ddu, και τώρα εμφανίζονται τα speakers ακόμα και αν δεν έχω συνδεδεμένο τίποτα πάνω. Έβαλα τα ηχεία και τα ακουστικά αλλά δεν παίζει ο ήχος edit2 αυτό γινεται οταν στο bios στο front panel εχω επιλεγμενο το ac97 και οχι το hdaudio, αν επιλεξω το hdaudio δεν εμφανιζονται οι συσκευες Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από splanis
Manjaro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, splanis είπε Έτσι τα εμφανίζει και χωρίς να τα έχω συνδεδεμένα οπότε ουσιαστικά δεν τα εμφανίζει. Η μηυρικη μου είναι asrock h97m και έχω κατεβάσει τους drivers απ την σελίδα. Έχω κάνει ποςς φορές φόρματ στο πσ και οι ο ήχος έπαιζε κανονικά χωρίς να κάνω κάτι όμως μετά απ αυτό ξανά έκανα φόρματ και τπτ. Έχω περάσει drivers και απ το site της μητρικής και απ το dvd της και απ το σαιτ της realtek αλλά τπτ Edit λοιπόν έκανα αυτό με το ddu, και τώρα εμφανίζονται τα speakers ακόμα και αν δεν έχω συνδεδεμένο τίποτα πάνω. Έβαλα τα ηχεία και τα ακουστικά αλλά δεν παίζει ο ήχος edit2 αυτό γινεται οταν στο bios στο front panel εχω επιλεγμενο το ac97 και οχι το hdaudio, αν επιλεξω το hdaudio δεν εμφανιζονται οι συσκευες γύρισε τις ρυθμίσεις του bios στις default (όχι να αλλάξεις αυτές που νομίζεις ότι πείραξες αλλά να πατήσεις την σχετική επιλογή για να φορτωθούν τα default) βάλε τα ηχεία ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ κάνε δεξί click εκει που είπαμε και set as default device. παίζει;
Manjaro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, splanis είπε οχι Αν συνδέσεις την τηλεόραση σου στο HDMI της μητρικής έχεις ήχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα