Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Η φιλη μου, αποφασισε να αλλαξει κινητο μετα απο χρονια, και χρειαζεται προτασεις. Τα δεδομενα μας ειναι τα εξης:

1. budget εως 300-350 ευρω

2. καλή κάμερα

3. καλη οθονη (αλλά ποιο smartphone δε διαθετει αλλωστε?)

4. μεγεθος/ιντσες αδιαφορο/ες.

Προσωπικα, της προτεινα το Xiaomi Redmi Note 4 στην εκδοση των 4gb ram/ 64 gb rom , μιας και δε θεωρω οτι θα εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απ αυτες που παρεχονται μεσω αυτου του κινητου, ωστε να μην καλυφθει. Επισης θεωρω τα χρηματα αρκετα και ισως δεν εχει και νοημα να καλυφθει ολο το διαθεσιμο budget. Μπορειτε να μου δωσετε μερικες τιμιες προτασεις, ειδικα με καλη καμερα (μιας και βρισκω την καμερα του Xiaomi redmi note 4 σχετικα μετρια) , ωστε να τις μεταβιβασω και να αποφασισει μετα βασει εμφανισης?

Ευχαριστω θερμα.

Δημοσ.

Το καλύτερο camera phone σε αυτή την τιμή είναι το xiaomi mi note 3. Βγαίνει στα 260 από banggood. Το note 4 έχει κάμερα της πλάκας και ειδικά σε low light δεν λέει με τίποτα. Σε καλύτερη τιμή είναι το xiaomi mi5 με πολύ καλή κάμερα και ωραίο σχεδιασμό. Ότι πρέπει για γυναικείο, η κοπέλα μου την έχει καταβρει με αυτό. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Το καλύτερο camera phone σε αυτή την τιμή είναι το xiaomi mi note 3. Βγαίνει στα 260 από banggood. Το note 4 έχει κάμερα της πλάκας και ειδικά σε low light δεν λέει με τίποτα. Σε καλύτερη τιμή είναι το xiaomi mi5 με πολύ καλή κάμερα και ωραίο σχεδιασμό. Ότι πρέπει για γυναικείο, η κοπέλα μου την έχει καταβρει με αυτό. 

Σ ευχαριστω για την ανταποκριση. Η αγορα θελω να γινει απο Ελλαδα, ωστε να μη μπλεξω με αναμονες και τελωνεια. Αλλωστε, μιλαμε για αγορα κοπελας, δε θελω να ρισκαρω καθολου με τα χρηματα της. Το mi note 3 , ειδα οτι παιζει στα 380+ στο σκρουτζ, και βασει specs ειδα οτι ειναι και overkill για μια κοπελα. Οντως το note 4 εχει καμερα της πλακας σε χαμηλο φωτισμο, μιας και το εχω εδω και καιρο και συμφωνω, γι αυτο και θελω να της προτεινω κατι καλυτερο απο το δικο μου κινητο. Η προταση σου αρα ειναι αυτη??? https://www.skroutz.gr/s/12511160/Xiaomi-Mi-5X-64GB.html

φαινεται οντως καλο. Δε με ενθουσιασε παντως στην τιμη που παιζει τωρα, διοτι απ οτι ειδα σε συγκριση με το redmi note 4, εχει ελαχιστη διαφορα. 3 γρηγορες ερωτησουλες που μου ερχονται στο μυαλο, μιας και ειπες οτι το εχει η κοπελα σου :

διαφερει σε σχεση με το redmi note 4 μονο στην καμερα και στην οθονη? με μειον φυσικα τη μικροτερη μπαταρια

εχει την γνωστη μπαντα που συνεχως συζητιεται?

απο αναβαθμισεις πώς παει?

Σιγουρα παντω θα της το προτεινω. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μέσω priority direct mail από banggood το Mi note 3 έρχεται χωρίς τελωνείο σε 2 εβδομάδες. Από τη στιγμή που θέλεις μόνο από Ελλάδα τα σχεδόν 400 ευρώ είναι απαγορευτικά. Το Mi 5x δεν διαφέρει σε τίποτα από το Mi A1 το εκτός από το λογισμικό καθώς το δεύτερο τρέχει stock Android, όπως τα pixel σκεψου ή τα nexus. Λοιπόν το Mi A1 έχει αξιοπρεπή rare camera αλλά η selfie δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε κακή ούτε καλή, ειδικά αν η κοπέλα σου κάνει τη μετάβαση από κάποιο παλιά συσκευή θα πάθει την πλάκα της, αν όμως ήταν σε ναυαρχίδα τελευταίων ετών δεν θα ενθουσιαστεί. Βέβαια καμία σχέση η κάμερα του note 4 με το Mi note 3. Συμπέρασμα: στα 260 που παίζει το Mi note 3 στο banggood είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Μετά πας στο MI5 στα 200 ευρώ πάλι από Κίνα, και αν είναι να πάρεις κάτι από Ελλάδα τότε είσαι στο mi a1. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως σε μια βδομάδα θα το χει στα χέρια? άνετα μπορεί να κάνει και ένα μήνα και βάλε 3 με 5 μέρες κάνει να εμφανιστεί μόνο το track number...  Έχω κάνει με priority αρκετές παραγγελίες tablet,  κινητά, TV box και κάναν τουλάχιστον έναν μήνα μέχρι 45 μέρες 

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.
13 ώρες πριν, christs είπε

Καλησπερα ! Η φιλη μου, αποφασισε να αλλαξει κινητο μετα απο χρονια, και χρειαζεται προτασεις. Τα δεδομενα μας ειναι τα εξης:

1. budget εως 300-350 ευρω

2. καλή κάμερα

3. καλη οθονη (αλλά ποιο smartphone δε διαθετει αλλωστε?)

4. μεγεθος/ιντσες αδιαφορο/ες.

Προσωπικα, της προτεινα το Xiaomi Redmi Note 4 στην εκδοση των 4gb ram/ 64 gb rom , μιας και δε θεωρω οτι θα εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απ αυτες που παρεχονται μεσω αυτου του κινητου, ωστε να μην καλυφθει. Επισης θεωρω τα χρηματα αρκετα και ισως δεν εχει και νοημα να καλυφθει ολο το διαθεσιμο budget. Μπορειτε να μου δωσετε μερικες τιμιες προτασεις, ειδικα με καλη καμερα (μιας και βρισκω την καμερα του Xiaomi redmi note 4 σχετικα μετρια) , ωστε να τις μεταβιβασω και να αποφασισει μετα βασει εμφανισης?

Ευχαριστω θερμα.

Huawei nova και έχει και ρέστα https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html

Honor 6X https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ziaba είπε

Μήπως σε μια βδομάδα θα το χει στα χέρια? άνετα μπορεί να κάνει και ένα μήνα και βάλε 3 με 5 μέρες κάνει να εμφανιστεί μόνο το track number...  Έχω κάνει με priority αρκετές παραγγελίες tablet,  κινητά, TV box και κάναν τουλάχιστον έναν μήνα μέχρι 45 μέρες 

Σε όλες τις ακριβές μου παραγγελίες δεν χρειάστηκα ποτέ πάνω απο 2 εβδομάδες απο banggood. Τώρα για μικροπράγματα και Belgium Post της πλάκας συμφωνώ μπορεί να κάνει και πάνω απο μήνα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω! Τελικα παρηγγειλε το Mi A1 απο γνωστη αλυσιδα, μιας και το θελαμε αμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...