sea-marine Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω Xubuntu στο λαπτοπ μου και έχω κατεβάσει το skype. Όταν το εγκατέστησα, μου ζήτησε να ορίσω έναν κωδικό στην κλειδοθήκη. Μερικές φορές όταν ανοίγω το skype, μου ζητάει τον κωδικό της κλειδοθήκης. Πώς μπορώ να βγάλω τον κωδικό και να μην μου το ξαναζητήσει ποτέ ξανά και τι είναι τέλος πάντων η κλειδοθήκη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) βαλε στην "κλειδοθηκη" τον ιδιον κωδικο που εχεις στον χρηστη σου και με την βοηθεια των μισων γνωστων Αγιων της Εκκλησιας , δεν θα σου ξαναζαλισει τον ερωτα η "κλειδοθηκη". Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Αν βαλεις κενο κωδικο στο keyring (κλειδοθηκη) δεν ξαναζηταει κωδικο οταν καποιο προγραμμα το χρειαστει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα