SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Γνωστός μου εχει πάρει μια τηλεόραση μοντέλο Samsung UE48H5000 , έβαλε λοιπόν vodafone tv και πρέπει να συνδέσουμε την τηλεόραση με το internet , το κακό ειναι οτι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εχει ουτε ενσύρματη δυνατότητα ουτε ασύρματη απο την μάνα του. Αν πάρω καποιο usb wifi και το συνδέσω στην usb της μπορούμε ετσι να κάνουμε την τηλεόραση ασύρμαρη για να συνδεθεί με το router ή πρέπει να αγοραστεί ειδικό usb wifi της samsung για να δουλέψει ή δεν γίνεται καθόλου ? Ρωτάω για να μην αγοράσουμε κατι και πάνε χαμένα τα χρήματα Ευχαριστώ
venturis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Γνωστός μου εχει πάρει μια τηλεόραση μοντέλο Samsung UE48H5000 , έβαλε λοιπόν vodafone tv και πρέπει να συνδέσουμε την τηλεόραση με το internet , το κακό ειναι οτι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εχει ουτε ενσύρματη δυνατότητα ουτε ασύρματη απο την μάνα του. Αν πάρω καποιο usb wifi και το συνδέσω στην usb της μπορούμε ετσι να κάνουμε την τηλεόραση ασύρμαρη για να συνδεθεί με το router ή πρέπει να αγοραστεί ειδικό usb wifi της samsung για να δουλέψει ή δεν γίνεται καθόλου ? Ρωτάω για να μην αγοράσουμε κατι και πάνε χαμένα τα χρήματα Ευχαριστώ HDMI έχει; Smart τηλεόραση που δεν έχει τουλάχιστον το βασικό χαρακτηριστικό στην motherboard της δηλαδή θύρα ethernet δεν είναι smart. Οπότε αν δεν είναι smart,υπάρχει περίπτωση να δουλέψει δια usb φλασακίου; Απο πότε οι εταιρείες βγάζουν τηλεοράσεις που μπορούν να συνδεθούν στο net αλλά δεν έχουν θύρα ethernet; Εκτός αν ο σχεδιαστής της μητρικής είχε την εντολή να αφαιρέσει όχι μονο θύρες για να διατηρηθεί το κοστολόγιο στο υπόγειο αλλά και να μην μπει ούτε ασύρματη κάρτα δικτύου. Αυτό το πράγμα δεν είναι τηλεόραση,αλλά ο ορισμός της τσιφουτίστικης υλοποίησης Η κοινή λογική λέει πάμε για άλλη τηλεόραση.Απο τσιφουτίστικες υλοποιήσεις δεν κατέω,οπότε μπορεί να γίνει και το θαύμα Το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι αν υπάρχει λογισμικό που μετατρέπει την τηλεόραση σε smart συσκευή. Υπάρχει; Αν υπάρχει τότε παίζει και να γίνει το θαύμα
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Η τηλεόραση μπορεί να παίξει κανονικά βιντεάκια απο usb photos κτλπ οποτε δεν ξέρω αν αυτο αρκεί για να λέγεται smart tv ... απο εκει και πέρα δεν μπορώ να παίξω με τις πιθανότητες αν θα παίξει η οχι με το usb wifi και δυστηχώς δεν εχω και κανένα να δοκιμάσω
pgk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Φιλε η vodafone σου δινει box που to συνδεεις με την TV μεσω HDMI. Το ιντερνετ μπαινει με ethernet στο box της vodafone. Αυτο συνδεεις με το ρουτερ, οχι την TV. Αν θελεις ιντερνετ στην TV παιρνεις android TV box, που συνδεεις παρομοιως με TV μεσω HDMI και με το ρουτερ μεσω ethernet. 1
rfc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Spank@ Android box θελεις για να κανεις αυτο που θες. 1
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pgk είπε Φιλε η vodafone σου δινει box που to συνδεεις με την TV μεσω HDMI. Το ιντερνετ μπαινει με ethernet στο box της vodafone. Αυτο συνδεεις με το ρουτερ, οχι την TV. Αν θελεις ιντερνετ στην TV παιρνεις android TV box, που συνδεεις παρομοιως με TV μεσω HDMI και με το ρουτερ μεσω ethernet. Έχεις δίκιο ετσι ειναι τελικά περιμένει αυτος που μου ειπε και τον αποκωδικοποιητή να του φέρουν , λεω και εγώ δεν μπορεί να μην γίνεται απλα πρέπει να τραβήξω μετα ethernet απο το box στο router οποτε οκ, ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα