Ntenteras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Άλλαξα σήμερα από adsl cosmote σε vdsl 50 πάλι cosmote. Υπάρχει καμπίνα ακριβώς δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας οπότε πιστεύω ότι με συνδέσανε εκεί. Είναι καλά τα νούμερα; Δεν θα έπρεπε το speedtest να δείχνει ακριβώς 50 αντί για 46. Μέσα στην μέρα μου έδειξε μέχρι και 32. Πρέπει να με ανησυχεί αυτό; Το pc που κάνω speedtest είναι συνδεμένο με ethernet cat 5e 4-5 μέτρα κατευθείαν πάνω στο router. Το ping μου in game είναι όσο και είχα και το με το ADSL. Να ζητήσω fastpath ή θα πέσει κι άλλο το download;
rofl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα εισαι το 46 ειναι σωστο και οχι το φαστ δεν θα σου ριξει ταχυτητα και καλοριζικη Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από rofl 2
Ntenteras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Με την καμπίνα ακριβώς κάτω από το σπίτι δεν θα έπρεπε να είχα καλύτερο attenuation; Το calculator με αυτό το attenuation μου λέει ότι είμαι στα 775 μέτρα. Επίσης η διαφορά από το 49,99 στο 46 είναι μέσα στο σπίτι;
rofl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι αν η καμπινα σου ειναι οντως κατω απο το σπιτι και δεν συνδεεσαι σε αλλη υπαρχει θεμα. ειτε συνδεεσαι σε πιο μακρινο καφαο για καποιο λογο, ειτε το καλωδιο ειναι καφαο σπιτι ειναι πολυ κακο (χλωμο) ειτε η εσωτερικη σου η η συνδεσμολογια σου εχει καποιο θεμα . αλλα στο 50αρι δεν σε επηρεαζει τουλαχιστον. στο 50αρι το 46-47 στο κατεβασμα ειναι το max. τα υπολοιπα ειναι overheads Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από rofl 2
Ntenteras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έβαλα το καινούργιο router, άλλαξα splitter και τα φίλτρα των τηλεφώνων και αποσύνδεσα εντελώς την 2η τηλεφωνική γραμμή που είχα. Τώρα έχω καλύτερο attenuation και noise margin αλλά περισσότερα crc errors. Δοκίμασα επίσης να βάλω το router σε άλλο μπριζάκι. Εκεί είχα καλύτερο noise margin και attainable download 105Mbps, αλλά χειρότερο attenuation. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Ntenteras
rofl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο 50αρι οπως και να τα βαλεις μικρη σημασια εχει, αρκει να παιζει χωρις προβληματα. απο τα 3 το καλυτερο προφανως ειναι το τελευταιο κι ας δινει παραπανω attenuation, αν δεν σε βολευει σαν τοποθεσια προφανως για παραπανω θα πρεπει να ψαχτεις με τις πριζες καλωδια συσκευες κτλ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από rofl 1
Ntenteras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Απλά το τελευταίο είναι σε δωμάτιο που δεν βολέυει, τα 2 πρώτα είναι στο δωμάτιο που μπορώ να έχω 2 pc κουμπωμένα με ethernet οπότε θα το αφήσω εκεί. Θα πάρω αύριο να τους πω να με γυρίσουν σε fastpath και δεν θα ασχοληθώ άλλο. Ήδη η σύνδεση είναι πολύ καλύτερη από ποτέ.
rofl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως να ξερεις οτι η εσωτερικη σου η η συνδεσμολογια σου δεν ειναι και η καλυτερη για να βγαζει τετοιες αποκλισεις. αλλα 50αρι λογικα χαλαρα θα εισαι. παντως με σωστη εσωτερικη και 100 πας ανετα και αστο καμια βδομαδα πριν γυρισεις σε φαστ να σαι σιγουρος οτι ολα ειναι κομπλε Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από rofl
Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγουρα κατι δεν ειναι καλα στη γραμμη σου. Τα στατιστικα μου με το κουτι να ειναι 20 μετρα απο το σπιτι.Και ειμαι και με fastpath. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Dantε
heavyrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι παιζει με την εσωτερικη καλωδιωση γιατι και εγω εχω καμπινα κατω απ το σπιτι μου και εχω σχεδον μηδενινο att Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από heavyrain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα