Προς το περιεχόμενο

Dimosiefsh selidas se internet explorer 5 kai 6

Αγγελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ftia3ei ena site me to Front page kai parathrhsa oti enw ston internet explorer5 fainetai kanonika to site (p.x. ola ta koumpia einai enta3ei) sthn ekdosh 6 tou explorer ta koumpia den emfanizontai. Mipws prepei na kanw update tin ekdosh tou Front page? Mipws prepei na dhlwsw kapou tis ekdoseis tou internet explorer?

Sto Netscape 4.76 leitourgei mi ahara to site.

Efxaristw

Δημοσ.

8a diafoniso me ton Leibniz sto 8ema netscape.Ena site prepei na ftixnete etsi oste na to vlepoun oso perissoteroi ginetai.Etsi prepei na ypostirizei oles tis analyseis (diladi apo 800x600 kai pano) kai olous tous browsers (mozilla, opera ktl.) kai na min einai site eidikis periptosis tou stil "Gia na to deite prepei na exete analisi 1024x768 kai Internet Explorer 6"...Prosipika xrisimopoio gia browser Firebird (paliotera mozilla kai akoma pio palia netscape) kai den 8eorousa (oute tora 8eoro) epagkalmatiko ena site pou na einai ftiagmeno gia eidiki analisi i browser. :shock:

Δημοσ.

Pantws mhn asxoleisai me netscape olo kai ligoteroi ton xrhsimopoioun.

http://www.anybrowser.org/campaign/

Kai egw, opws o Anakin (skywalker? :)), spazomai apisteyta otan mporw na dw ena site mono me IE. An den exei to apisteyta shmantiko periexomeno, to afhnw kai briskw ena paromoio poy na mporw na to dw me thn Opera (poy einai o browser poy xrhsimopoiw). Eksalloy, to INet exei tetoio plh8os plhroforias, poy o webmaster prepei na proselkysei toys surfers kai oxi to anti8eto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...