vaggos400 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 παιδια καλησπερα. εχω εναν hdd ο οποιος αρχισε να κανει νερα. στην αρχη ανοιγε μον στα 3 απο τα 10 και οταν δεν ανοιγε ελεγε οτι δεν υπαρχει σκληρος. στην συνεχεια εγινε χειροτερα και το εβλεπα μονο οταν εκανα restore to mbr . τωρα τον εχω πανω σε ενα hdd dock και δεν μπορω να τον δω πουθενα. τι πιστευετε??
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Πολύ πιθανόν να ειναι στα τελευταία του ο δίσκος ειδικά αν ειναι παλιός , τώρα που τον εχεις στο dock για κατέβασε το hdsentinel και δες αν τον εμφανίζει εκει να δείς την υγεία του , δεν στον βλέπει ουτε στην διαχείρηση συσκευών ?
vaggos400 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Πολύ πιθανόν να ειναι στα τελευταία του ο δίσκος ειδικά αν ειναι παλιός , τώρα που τον εχεις στο dock για κατέβασε το hdsentinel και δες αν τον εμφανίζει εκει να δείς την υγεία του , δεν στον βλέπει ουτε στην διαχείρηση συσκευών ? Καλημερα! Οχι δεν το βρισκει πουθενα. Δοκιμασα σε δυο υπολογιστες σε λινουξ και στο σεντινελ. Παντως ακουγεται το σπιν για 15 δευτερολεπτα περιπου
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Αυτο spin που ακούγεται δεν ειναι ουτε καλό ουτε κακό , μπορεί να έχει πρόβλημα η πλακέτα και να μην μπορεί να στείλει το επαρκές ρεύμα για να λειτουργήσει σωστά οποτε με μια αλλαγή της πλακέτα ίσως να φτιάξει αλλα δεν ειναι και σίγουρα , μπορεί να ειναι μηχανικό το πρόβλημα οποτε εκει μετα ειναι δύσκολα τα πράγματα
vaggos400 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Αυτο spin που ακούγεται δεν ειναι ουτε καλό ουτε κακό , μπορεί να έχει πρόβλημα η πλακέτα και να μην μπορεί να στείλει το επαρκές ρεύμα για να λειτουργήσει σωστά οποτε με μια αλλαγή της πλακέτα ίσως να φτιάξει αλλα δεν ειναι και σίγουρα , μπορεί να ειναι μηχανικό το πρόβλημα οποτε εκει μετα ειναι δύσκολα τα πράγματα οταν λεω σπιν εννοω τον ηχο που κανει οτι γυρναει μεσα ο δισκος.
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, vaggos400 είπε οταν λεω σπιν εννοω τον ηχο που κανει οτι γυρναει μεσα ο δισκος. Ναι και εγώ για το ίδιο μιλάω
vaggos400 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 απλα το λεω για να ειμαι εγω πιο σαφης τι μπορω να κανω τωρα?
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Έσυ κατι αλλο δεν μπορείς να κάνεις ή θα το πας σε καποιον φίλο που ξέρει κατι παραπάνω να δοκιμάσει να αλλάξει πλακέτα και αν φτιάξει αλλιώς δεν μπορεί να γινει κατι αλλο
vaggos400 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, SPANK είπε Έσυ κατι αλλο δεν μπορείς να κάνεις ή θα το πας σε καποιον φίλο που ξέρει κατι παραπάνω να δοκιμάσει να αλλάξει πλακέτα και αν φτιάξει αλλιώς δεν μπορεί να γινει κατι αλλο ευχαριστω πολυ και για την βοηθεια σου και για τον χρονο σου φυσικα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα