Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gchris7 είπε

Λίγο άστοχο σχολιο θα  έλεγα. Και η μουσική και το Garmin pay είναι  χρήσιμα για κάποιον που τρέχει/γυμνάζεται. Το να μην χρειάζεσαι να κουβαλάς κινητό  για να ακούς μουσική η πορτοφόλι για να πάρεις ένα νερό είναι σημαντικό για πολλούς.

Καθόλου άσχετο αν σκεφτείς ότι εκμεταλλεύεται τις παλιές εποχές που κανείς δεν είχε ρολόι με GPS και τα πούλαγε 400-500 ευρώ. Και τώρα αυτό δηλαδή τι παραπάνω θα έχει από ένα άλλο smartwatch των 150-200 ευρώ από αυτό που θα έχει τουλάχιστον 300-400? 

Δημοσ.

39 λεπτά πριν, nectons είπε

Καθόλου άσχετο αν σκεφτείς ότι εκμεταλλεύεται τις παλιές εποχές που κανείς δεν είχε ρολόι με GPS και τα πούλαγε 400-500 ευρώ. Και τώρα αυτό δηλαδή τι παραπάνω θα έχει από ένα άλλο smartwatch των 150-200 ευρώ από αυτό που θα έχει τουλάχιστον 300-400? 

Για την τιμή συμφωνώ. Αλλα από την στιγμή που δεν εχει ανταγωνισμό στα αθλητικά ρολόγια βρίσκει και τα κάνει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gchris7 είπε

Για την τιμή συμφωνώ. Αλλα από την στιγμή που δεν εχει ανταγωνισμό στα αθλητικά ρολόγια βρίσκει και τα κάνει.

Ναι κάποτε. Για αυτό και το σχόλιο μου!. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ισχύει. Από τα απλά κινέζικα των 20 ευρώ activity trackers ως και τα καταπληκτικά της xiaomi samsung lg και πόσα άλλα που έχουν βγει με πολύ μικρότερο κόστος. Τιμή λέει το trusted reviews Που το δοκίμασε στις 400 λίρες? Παίζει λέει mp3? OYAOY! Και έχει οθόνη ανέκδοτο? Αυτοί ξεπέρασαν και την Apple. Ήμαρτον!

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nectons είπε

Ναι κάποτε. Για αυτό και το σχόλιο μου!. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ισχύει. Από τα απλά κινέζικα των 20 ευρώ activity trackers ως και τα καταπληκτικά της xiaomi samsung lg και πόσα άλλα που έχουν βγει με πολύ μικρότερο κόστος. Τιμή λέει το trusted reviews Που το δοκίμασε στις 400 λίρες? Παίζει λέει mp3? OYAOY! Και έχει οθόνη ανέκδοτο? Αυτοί ξεπέρασαν και την Apple. Ήμαρτον!

Η διάφορα της πλατφόρμας(στο αθλητικό κομμάτι) της Garmin σε σχέση με xiaomi, samsung, lg, κτλπ, είναι χαώδεις. Τι χαώδεις δηλαδή που ουσιαστικά όλοι οι άλλοι είναι απλά ανύπαρκτοι σε αυτό το κομμάτι... Δυστυχώς δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού και γι αυτό οι τιμές τους είναι εξωφρενικές. Suunto και Polar που ήταν και αυτές δυνατές, έχουν μείνει πολύ πίσω.

Προφανώς και αν πας για κανένα τρεξιματακι για την πλάκα σου, μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω και με το xiaomi.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gchris7 είπε

Η διάφορα της πλατφόρμας(στο αθλητικό κομμάτι) της Garmin σε σχέση με xiaomi, samsung, lg, κτλπ, είναι χαώδεις. Τι χαώδεις δηλαδή που ουσιαστικά όλοι οι άλλοι είναι απλά ανύπαρκτοι σε αυτό το κομμάτι... Δυστυχώς δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού και γι αυτό οι τιμές τους είναι εξωφρενικές. Suunto και Polar που ήταν και αυτές δυνατές, έχουν μείνει πολύ πίσω.

Προφανώς και αν πας για κανένα τρεξιματακι για την πλάκα σου, μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω και με το xiaomi.

Θα ήθελα να μάθω ποιες είναι αυτές οι "χαωτικές" διαφορές αν δεν σου κάνει κόπο να μου τις πεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nectons είπε

Θα ήθελα να μάθω ποιες είναι αυτές οι "χαωτικές" διαφορές αν δεν σου κάνει κόπο να μου τις πεις.

Δες την εφαρμογή της Garmin, δες και το Amazfit. Επίσης πλοηγήσου στο μενού του ταπεινού forerunner 235 και στο Pace και δες τις διαφορές. Δεν υπάρχει σύγκριση στα στοιχεία που παρέχει το Garmin. Γραφήματα, activity history, αλλά κυρίως VO2Max. 

Και εμένα με καλύπτει το Pace, αλλά η ανωτερότητα της πλατφόρμας της Garmin είναι ολοφάνερη.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ανώτερο. Αλλά στην πράξη αυτοί που θα το πάρουν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα το εκμεταλευτούν όσο κοστίζει (απόσβεση). Τουλάχιστον είναι ανώτερο στα χαρτιά. Γιατί έχουν περάσει κάποια garmin ρολόγια από τα χέρια μου και έχω κάνει δοκιμές παλιότερα όταν είχα ορέξεις για αθλητισμό (τώρα πάει :P) αλλά το GPS του ήταν για τον...χμμμ... Τώρα θα το έχουν βελτιώσει? 

Κοίτα... άλλο 130 και άλλο 500 που θα έρθει αυτό το πράμα Ελλάδα. Αυτός που θα το πάρει (και ξέρω πολλούς λόγο επαγγέλματος) θα είναι απλά άνετος οικονομικά και επειδή ξέρει ότι τα garmin είναι ποιοτικά και ακριβά θα το πάρει για αυτό και ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. Και εγώ προσωπικά το θεωρώ τραγική βλακεία να αγοράζεις με τέτοιο κριτήριο. 

Αν είχε 200 ευρώ θα άλλαζα άποψη. Αλλά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nectons είπε

Σίγουρα είναι ανώτερο. Αλλά στην πράξη αυτοί που θα το πάρουν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα το εκμεταλευτούν όσο κοστίζει (απόσβεση). Τουλάχιστον είναι ανώτερο στα χαρτιά. Γιατί έχουν περάσει κάποια garmin ρολόγια από τα χέρια μου και έχω κάνει δοκιμές παλιότερα όταν είχα ορέξεις για αθλητισμό (τώρα πάει :P) αλλά το GPS του ήταν για τον...χμμμ... Τώρα θα το έχουν βελτιώσει? 

Κοίτα... άλλο 130 και άλλο 500 που θα έρθει αυτό το πράμα Ελλάδα. Αυτός που θα το πάρει (και ξέρω πολλούς λόγο επαγγέλματος) θα είναι απλά άνετος οικονομικά και επειδή ξέρει ότι τα garmin είναι ποιοτικά και ακριβά θα το πάρει για αυτό και ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. Και εγώ προσωπικά το θεωρώ τραγική βλακεία να αγοράζεις με τέτοιο κριτήριο. 

Συμφωνω με οσα λες απλα να σου πω και την αλλη αποψη.

Ημουν αθλητής στιβου 7 χρονια σε επιπεδο πρωταθλητισμου. Τωρα ανακαλυψα το γυρο θεσσαλονικης και σταματησα.

Πολλοι εκει μεσα ιδιαιτερα οι "αντοχητζιδες" που γραφανε πολλα χιλιόμετρα περισσοτερα απο ενα αμαξι πολης,οντως ειχαν/εχουν garmin και τα αξιοποιουν στο 120%.

Οποιοδήποτε αλλος παρει garmin συμφωνω απολυτα μαζι σου

Δημοσ.

μόνο αν είσαι πολυαθλητής αξίζει να δώσεις λεφτά σε τέτοιο ρολόϊ. Αν είσαι ένας απλός δρομέας, ή απλός ποδηλάτης δεν αξίζει να έχεις τέτοιο. Εκτός αν είσαι μοστράκιας.

Στη κολύμβηση ανοικτης ακόμη και στο sup, αυτό είναι άχρηστο αφού ποτέ δε μετράει σωστά. Στην κολυβητική δεξαμενή μόνο με τον αισθητήρα «χεριών» μπορείς να κάνεις δουλειά. Αν και όταν κάνεις προπόνηση με εξαρτήματα, όπως πε΄διλα χεριού και ποδιών μπορεί να μετρήσει και λάθος «χεριές». Η  suunto έχει ξεφύγει πολύ πάνω πλέον, ειδικά με το baro stealth, δεν έχει ανταγωνισμό. Από την άλλη το v800 ενώ ξεκίνησε μουδιασμένα, πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα υπερπλήρες εργαλείο, αλλά λόγω ηλικίας του λείπει το ohr, αλλά ούτως ή άλλως το οπτικό δε συγκρίνεται σε ακρίβεια με τη ζώνη. το οπτικό ούτως ή άλλως έιναι για κανένα περπάτημα, σε ύπνο, γενικώς για χαλαρές εφαρμογές. Όταν όμως ιδρώσεις και αρχίσει να παίζει στο χέρι σου λόγω ολισθηρότητας , τότε η ακρίβεια του πάει περίπατο. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gchris7 είπε

Ναι φιλε αυτο λεω και εγώ χαοτικές οι διαφορές(αλλα οχι οπως το λές εσυ). Που συμφωνα με ενα χρηστη του καναλιού εδω μεσα με όνομα koinos123 λέει πως :

Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά garmin. Όταν το Fenix 3 Hr, μετράει τον μαραθώνιο 45 χιλιόμετρα και από το τριαντά κάτι είμαι χωρίς αξιόπιστες ενδείξεις, τι να πω! Ποια αξιοπιστία;

link

οπου και σε εκείνο το νήμα μίλαγες με τα καλύτερα για την Garmin. Ποσοστα παίρνεις? Εγώ προσωπικα με το fenix 3 (2 χρόνια τώρα) δεν έχω μείνει οικανοποιημένος πέρα απο το κομάτι της μπαταρίας που της το αναγνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nectons είπε

Μην ξεχνάμε βέβαια οτι η Garmin έχει και πιο φθηνές συσκευές. Θεωρώ κακή επιλογή ας πούμε κάποιος που θέλει ένα ρολόι για αθλητική χρήση να πάρει ένα από τα Samsung Gear fit, Samsung gear sport, Huawei Watch 2 sport, LG Watch Sport, κτλπ.  αντί να πάρει στην ίδια τιμή, ενα απο τα Garmin vivosport, Vivoactive HR, Vivoactive 3, forerunner 235, Forerunner 735XT...

55 λεπτά πριν, BluEDr4g0n είπε

Ναι φιλε αυτο λεω και εγώ χαοτικές οι διαφορές(αλλα οχι οπως το λές εσυ). Που συμφωνα με ενα χρηστη του καναλιού εδω μεσα με όνομα koinos123 λέει πως :

Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά garmin. Όταν το Fenix 3 Hr, μετράει τον μαραθώνιο 45 χιλιόμετρα και από το τριαντά κάτι είμαι χωρίς αξιόπιστες ενδείξεις, τι να πω! Ποια αξιοπιστία;

link

οπου και σε εκείνο το νήμα μίλαγες με τα καλύτερα για την Garmin. Ποσοστα παίρνεις? Εγώ προσωπικα με το fenix 3 (2 χρόνια τώρα) δεν έχω μείνει οικανοποιημένος πέρα απο το κομάτι της μπαταρίας που της το αναγνωρίζω.

Έχει πολλά προβλήματα. Και θέματα με το hardware (προσωπικά έχω πάει για αντικατασταση συσκευής 2 φόρες) και από θέμα software που συνεχώς φτιάχνουν κάτι και μετά χαλάει κάτι άλλο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζουμε και τα καλα...

Επεξ/σία από gchris7
Δημοσ.

και το fenix 5 έχει τα θεματάκια του , γι'αυτό άλλωστε ήδη η garmin ετοιμάζει τον αντικαταστάτη δηλαδή μία αναβαθμισμένη με νέους αισθητήρες έκδοση, λόγω των γνωστών θεμάτων με βαρόμετρο με την ονομασία fenix 5 plus. Λογικώς, εντός πρώτου τριμήνου.

Δημοσ.

To δικό μου παντως ειναι μια χαρά .Θέματα είχε το 3 ΗR με το βαρομετρικό .Αμφιβάλω οτι θα κάνει κατι τέτοιο . Θα ήταν μεγάλη εκπληξη.

Δημοσ.

Αν εκανα "σοβαρό" αθλητισμό θα επέλεγα κατι σε Garmin με smart watch ικανότητες. Βασικά έχω forerunner 220 απο το οποίο όταν έτρεχα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη.

οπως έγραψα και σε αλλο θεμα, απέκτησα το gear fit 2 pro το οποίο καλύπτει τις δικεσ μου ανάγκες στο 100%. Το σχήμα της οθόνης του μου αρέσει περισσότερο απο το κλασσικο στρογγυλό ενώ τα χρώματα και η φωτεινότητα στον ήλιο με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένη. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 11:05 ΠΜ, gchris7 είπε

Μην ξεχνάμε βέβαια οτι η Garmin έχει και πιο φθηνές συσκευές. Θεωρώ κακή επιλογή ας πούμε κάποιος που θέλει ένα ρολόι για αθλητική χρήση να πάρει ένα από τα Samsung Gear fit, Samsung gear sport, Huawei Watch 2 sport, LG Watch Sport, κτλπ.  αντί να πάρει στην ίδια τιμή, ενα απο τα Garmin vivosport, Vivoactive HR, Vivoactive 3, forerunner 235, Forerunner 735XT...

Έχει πολλά προβλήματα. Και θέματα με το hardware (προσωπικά έχω πάει για αντικατασταση συσκευής 2 φόρες) και από θέμα software που συνεχώς φτιάχνουν κάτι και μετά χαλάει κάτι άλλο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζουμε και τα καλα...

Έγώ μαζί σου, δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα, και απο την πρώτη στιγμή είπα ποσο μπροστά ειναι σε θεμα μπαταρίας αλλα και ομορφιάς(καλα το δευτερο ειναι υποκειμενικό). Αλλα θεορώ τραγικό ένα fitness ρολόι αξίας 1/3 τις τιμής του garmin να βρίσκει δοριφόρο στο 1/5 του χρόνου που κάνει το garmin. Είμαι πεπισμένος πλέον πως η garmin δεν ειναι μια VFM επιλογη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...