Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο Garmin Forerunner 645 Music μπορεί να αποθηκεύσει έως και 500 τραγούδια (offline storage) και επομένως δεν είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου το κινητό ή κάποιον music/ mp3 player καθώς τρέχεις και γυμνάζεσαι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδέσεις μέσω Bluetooth με το αγαπημένο σου ζευγάρι ακουστικών ενώ εξαιρετικά ακούγονται τα νέα που το θέλουν να μπορεί να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές σύντομα, αν και το Garmin Pay δεν είναι βεβαίως τόσο διαδεδομένο όσο άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά στη μουσική, ενώ υποστηρίζει Deezer και iHeartRadio δεν παρέχεται υποστήριξη στο Spotify. Το νέο Forerunner 645 Music μπορεί και συνδέεται με το κινητό σου για να δέχεσαι και να απαντάς σε μηνύματα και σε ενημερώσεις σε social media. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι ότι η αυτονομία του φτάνει και τις 7 ημέρες αν χρησιμοποιηθεί σε “watch mode”.

P1160203.jpg

Αν ωστόσο ενεργοποιηθεί το GPS και ξεκινήσετε και την αναπαραγωγή μουσικής -μαζί με την καταγραφή της άσκησης σας- τότε η μπαταρία του δεν θα διαρκέσει για πολύ περισσότερο από 5 ώρες. Όσον αφορά στο tracking της άσκησης, υποστηρίζει αναερόβια άσκηση, ποδηλασία, κολύμβηση, ασκήσεις με βάρη κ.ά.

P1160204.jpg

Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερα πράγματα από το training tracking, τότε είστε σε θέση να κατεβάσετε περισσότερα apps για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα και δυνατότητες στο Garmin Forerunner 645 Music μέσω του store Connect IQ. Το κόστος του Garmin Forerunner 645 Music το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην έκθεση CES 2018 θα στοιχίζει περίπου $450. 

Δείτε ολόκληρο το article

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει μια χαρα offline storage εχω για την running playlist μου ηδη με το gear 3. Σιγα το πλεονέκτημα. Λες και θα τρεχω 15 ωρες για να εχω οσα κομμάτια εχω στο κινητό μου.. Αλλα είναι τα πλεονεκτήματα ενος garmin sw.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Θέλω να γίνω smartwatch φωνάζει το garminaki... Άντε με το καλό να δούμε και κινητό από αυτούς. Όλοι έβγαλαν θα μείνει απέξω? Και φυσικά με ΜΤΚ επεξεργαστή μη χαλάσει την παράδοση.

Δημοσ.

Αυτό που ούτε εδώ, ούτε στο Apple Watch δεν υπάρχει εφαρμογή του spotify τι φάση?

Ήδη σκέφτομαι να μετακομίσω σε Apple Music εξαιτίας της συγκεκριμένης απουσίας από τα smartwatches

Δημοσ.

Έλα garmin και μην ξεχάσεις τα 500 firmware updates μήπως και καταφέρεις να λειτουργεί σωστά και φυσικά την πλήρη του απαξίωση όταν βγει το καινούριο μοντέλο. ΑΑΑ! καμία υποστήριξη επίσης στο galileo, ούτε στο καινούριο και ακριβέστερο σύστημα gps ενώ δεν φορτίζει όντας κλειστό. Και όλα αυτά με 450 ντολαρς . Κατά τα άλλα , τρελή καινοτομία το να ακούς μουσική.

Δημοσ.

Πολλά δεν είναι τα 450;

Για εμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών των τόσο ακριβών ρολογιών είναι η απαξίωσή τους με την εμφάνιση του καινούργιου μοντέλου, για να μην αναφέρω τί θα τους συμβεί, όταν η μπαταρία τους "πέσει". Πρακτικά, χρειάζεσαι €500 ανά τρία χρόνια;

Για τον ερασιτέχνη, νομίζω ότι και το "ταπεινό" amazfit pace είναι παραπάνω από επαρκές. Ακόμη και έναν χρόνο να μου κρατήσει, δίνω άλλα €120 και παίρνω το 2.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Christospliakos είπε

Η φαση που το xiaomi amazfit pace εχει ηδη αυτη τη λειτουργια.

Νταξει δε συγκρινω τα garmin με το xiaomi αλλα προς θεου μη το αναφερουμε σαν κατι νεο.

Γιατί να μήν την συγκρίνεις; Είμαι κάτοχος του garmin fenix 3 sapphire που έδωσα του κόσμου τα λεφτά για να το πάρω και σε πληροφορώ οτι στο μονο που είμαι ευχαριστημένος πολύ είναι με την διάρκεια της μπαταρίας του. Δεν θα το συζητησω καν για το official service στον Άλιμο, να εύχεσαι μην σου πάθει κάτι. Και τώρα που βλέπω να λέει 5 ωρες αυτονομία με όλα ανοιχτα με πιάνει ζαλάδα.  Το μόνο θετικό που του βρίσκω προς το παρόν χωρις να έχω αλλη εμπειρία απο το συγκεκριμένο ρολόι, είναι οτι είναι πολύ όμορφο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος Garmin Fenix 5 από πέρυσι το Μάιο και δεν έχω φορέσει κάτι καλύτερο.

Άπειρες δυνατότητες και μπαταρία ξεπερνάει κάθε φαντασία. Με καθημερινές προπονήσεις και φουλ χρήση, η μπαταρία κρατάει περίπου 17-20 μέρες. 

Σε περιπτώσεις ξεκούρασης και διακοπών που δουλεύει μόνο βασικές λειτουργίες με ανοιχτό μετρητή βημάτων και παλμών 24 ώρες το 24ωρο η μπαταρία μου έχει κρατήσει max 34 μέρες.

Πάντως τη σειρά forerunner ποτέ δεν τη συμπάθησα. 

Επεξ/σία από Paralizer
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nectons είπε

Θέλω να γίνω smartwatch φωνάζει το garminaki... Άντε με το καλό να δούμε και κινητό από αυτούς. Όλοι έβγαλαν θα μείνει απέξω? Και φυσικά με ΜΤΚ επεξεργαστή μη χαλάσει την παράδοση.

Λίγο άστοχο σχολιο θα  έλεγα. Και η μουσική και το Garmin pay είναι  χρήσιμα για κάποιον που τρέχει/γυμνάζεται. Το να μην χρειάζεσαι να κουβαλάς κινητό  για να ακούς μουσική η πορτοφόλι για να πάρεις ένα νερό είναι σημαντικό για πολλούς.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Paralizer είπε

Κάτοχος Garmin Fenix 5 από πέρυσι το Μάιο και δεν έχω φορέσει κάτι καλύτερο.

Άπειρες δυνατότητες και μπαταρία ξεπερνάει κάθε φαντασία. Με καθημερινές προπονήσεις και φουλ χρήση, η μπαταρία κρατάει περίπου 17-20 μέρες. 

Σε περιπτώσεις ξεκούρασης και διακοπών που δουλεύει μόνο βασικές λειτουργίες με ανοιχτό μετρητή βημάτων και παλμών 24 ώρες το 24ωρο η μπαταρία μου έχει κρατήσει max 34 μέρες.

Πάντως τη σειρά forerunner ποτέ δεν τη συμπάθησα. 

Θα συμφωνήσω !! Απο την πρώτη μέρα fenix 5 , όλα άψογα και χειρισμός του τηλεφώνου μέσω bluetooth αν τόσο πολύ θέλω και μουσική .(Που δέν θέλω συχνά ...)

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BluEDr4g0n είπε

Γιατί να μήν την συγκρίνεις; Είμαι κάτοχος του garmin fenix 3 sapphire που έδωσα του κόσμου τα λεφτά για να το πάρω και σε πληροφορώ οτι στο μονο που είμαι ευχαριστημένος πολύ είναι με την διάρκεια της μπαταρίας του. Δεν θα το συζητησω καν για το official service στον Άλιμο, να εύχεσαι μην σου πάθει κάτι. Και τώρα που βλέπω να λέει 5 ωρες αυτονομία με όλα ανοιχτα με πιάνει ζαλάδα.  Το μόνο θετικό που του βρίσκω προς το παρόν χωρις να έχω αλλη εμπειρία απο το συγκεκριμένο ρολόι, είναι οτι είναι πολύ όμορφο. 

Εγω μαζι σου.

Δεν ηθελα να μπω στη συγκριση γιατι δεν ειμαι κατοχος κανενος απτα 2 ρολογια αλλα επισης δεν ηθελα να μπω στο τριπακι της κουβεντας που κάποιος θα παρεξηγουνταν επειδη συγκρινα το garmin με ενα "κινεζικο"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...