thanosAIAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στα Windows 10 x64 έχω το μύνημα : 2018-01 Cumulative Update for Windows 10 Version 1709 for x64-based Systems (KB4056892) Awaiting Restart. Μετα την επανεκίνηση, δείχνει ότι όλα πήγαν καλά, αλλά όταν κάνω έλεγχω για νέα updates, ξαναβγάζει το ίδιο. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ψάχνοντας, διάβασα στην ιστοσελίδα της Microsoft, κάτι για πρόβλημα με ορισμένα antivirus software που δεν επιτρέπουν κάποια αλλαγή στη registry, αλλα δεν καταλαβαίνω τίποτα.
konstantinosgat Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 πολλοι ισως διαφωνησουν, κατα την γνωμη μου καλο ειναι το update να μην το κανεις ακομη... πολλοι δηλωσαν παραπονα πως ειχαν προβληματα μετα το update οπως το bootloop με τους amd επεξεργαστες και δεν μπορουσαν καν να ανοιξουν τον υπολογιστη τους... επισης νομιζω πως το spectre δεν διορθωνεται... αλλωστε για να εκμεταλευτει αυτες τις αδυναμιες καποιος χρειαζεται εξειδικευμενες γνωσεις, οποτε ειναι μαλλον αδυνατο να γινει κατι τετοιο σε οικιακο χρηστη. καλο θα ηταν να περιμενεις.. 1
thanosAIAS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το λοιπόν το κατάφερα... χρειάστηκε να κάνω επανεγκατάσταση τα windows 10 με την επιλογή να διατηρήσει όλες τις προηγούμενες εφαρμογές και ρυθμίσεις, ουσιαστικά επιδιώρθωση. Επέλεξα στην αρχή του Setup να κατεβάσει και τα update που θέλει ο installer και όλα καλά. https://www.grc.com/inspectre.htm Εδώ είναι και η διεύθυνση απο μια ιστοσελίδα που ελέγχει αν είσαι ευάλωτος ή όχι. Μπορεί λέει να απενεργόποιήσει το patch μέσω της registry αν θες και να το ενργοποιείς όποτε θες. Αυτό διότι όσο παλαιότερος ο επεξεργαστης, τόσο μεγαλύτερο το χτύπημα στις επιδόσεις. Οπότε αν θες το απενεργοποιείς. Τώρα κατα πόσο δουλεύει το κολπάκι δεν ξέρω. Αυτά για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από thanosAIAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα