Cappuccino Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Τελείως υπολογιστικός τελικά ο Τιμολέων, προχτές να βοηθήσουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια την ανάποδη σφουγγαρίστρα για να φύγει είτε ο Σελίμ είτε ο Συμεωνίδης που είναι πιο απειλητικοί ως αντίπαλοι, αλλά τώρα που ξέρει ότι ως αρχηγός θα ψηφιστεί λογικά υποψήφιος για αποχώρηση να βοηθήσουμε το Γλωσσίδη για ασυλία (και καλά πρέπει να σταματήσουμε να βοηθάμε από τον εξώστη, αλλά μια χαρά τον συμβούλευε πάλι) ώστε να τη γλιτώσει και να μη βρεθούν αντιμέτωποι. Αν έβγαινε προτεινόμενος απέναντί του ο Γλωσσίδης μπορεί και να τον κέρδιζε, η Γωγώ όμως ή κάποιος από τους δύο άλλους λεχρίτες είναι εύκολοι αντίπαλοι. Και η ύπαρξη Γωγώς-Ηλέκτρας στο παιχνίδι μια χαρά βόλεψε και όλους τους μέτριους έως κακούς μάγειρες εκεί μέσα (π.χ. επίδοξος Σεφερλής ή βρομερή νυφίτσα Τζώρτζης) που πέρναγαν απαρατήρητοι σχεδόν και είχαν πάντα να δείχνουν κάποιον ως χειρότερο. Σίγουρα η εικοσάδα δεν πάει ιεραρχικά, δηλαδή πιθανόν αυτός που έφυγε πρώτος να είναι καλύτερος από μερικούς που φτάσανε στη δεκάδα, αλλά εδώ το παραχέσανε. Είναι ο Τζώρτζης δηλαδή καλύτερος από Βάχο, Βασίλη, Χαράλαμπο ή Σελίμ για παράδειγμα; Α στο διάλο, το κατάφερε το παιχνιδάκι της η παραγωγή, με σύγχισε πάλι... 4
vasioula1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, l337 είπε β) Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έχω πάει είναι μόνο Σ/Κ και γινόταν κυριολεκτικά χαμός. Εγω δεν καταλαβα γιατι αφου οπως λες δε σ αρεσει το φαγητο σε αυτο το μαγαζι εχεις παει παραπανω απο μια φορες
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, vasioula1 είπε Εγω δεν καταλαβα γιατι αφου οπως λες δε σ αρεσει το φαγητο σε αυτο το μαγαζι εχεις παει παραπανω απο μια φορες Την δεύτερη φορά πήγα γιατί πάντα δίνω μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο μαγαζί εκτός αν έχω φρικάρει εντελώς την πρώτη. Μπορεί κάτι να έκατσε στραβά την πρώτη φορά πχ. Πήγα και άλλες δύο φορές όμως γιατί τότε είμασταν αρκετά άτομα παρεά και αφού είχε αποφασιστεί από τους περισσότερους να πάμε εκεί δεν υπήρχε λόγος να τους το χαλάσω.
vasioula1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 άρα και στην παρέα σου αρέσει ..εκτός από εσένα
skatoula1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, maximusgr είπε Απόκρυψη περιεχομένων Θέλω Αργύρη, Σάββα, Τιμολέων και Συμεωνίδη τελική τετράδα. Ο Τιμολέων δε ξέρω τι λέει σαν χαρακτήρας αλλά είναι ή προσπαθεί να είναι καλός μάγειρας. Τώρα αν βγάζει και λίγο ψώνιο... δικαιολογείται αφού έχει ως αντιπάλους ένα σωρό άσχετους - εξαιρούνται οι προαναφερθέντες-. Δε ξέρω γιατί το έβγαλε έτσι το παραπάνω σχόλιο. Δεν είναι spoiler, διαβάστε ελεύθερα. Αυτό το καινούριο insomnia δεν το συμπαθώ καθόλου. 1
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vasioula1 είπε άρα και στην παρέα σου αρέσει ..εκτός από εσένα Καλά, δεν ήταν και κολλητοί μου φίλοι Κάτι φίλοι-γνωστοί από την δουλειά εμένα και της γυναίκας μου ήταν. Σε κάθε περίπτωση, γούστα είναι αυτά και απόψεις γράφουμε. Αλλον δεν τον ενοχλεί τόσο η λαδίλα πχ. Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Και ούτω καθεξής. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από l337 1
skatoula1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αμάν πια με το μαγαζί του Χριστόφορου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι... 1
maximusgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, skatoula1 είπε Δε ξέρω γιατί το έβγαλε έτσι το παραπάνω σχόλιο. Δεν είναι spoiler, διαβάστε ελεύθερα. Αυτό το καινούριο insomnia δεν το συμπαθώ καθόλου. Έκανες καταλάθος μάλλον παράθεση σε δικό μου μήνυμα που είχα βάλει spoiler και για'υτό εμφανίστηκε έτσι χεχε..
vasioula1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Συμπαθώ πολύ τον Αργύρη Δεύτερο τον Σάββα Ο Τιμολέων αν και είναι ψωνάκι έχει επίσης τη συμπάθειά μου γιατί πριν ήταν σε βαφείο αυτοκινήτων και αγαπάει πολύ τη μαγειρική. Διαβάζει 4 ώρες τη μέρα αν θυμάμαι καλά από μια συνέντευξή του Επίσης μ αρέσει ο Σημαιωνίδης αν και είχε 1-2 ατυχείς δηλώσεις 4
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @vasioula1 Συμφωνώ, τέλος ο Χριστόφορος Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από l337
omghi2u Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Είναι ο Τζώρτζης δηλαδή καλύτερος από Βάχο, Βασίλη, Χαράλαμπο ή Σελίμ για παράδειγμα; Α στο διάλο, το κατάφερε το παιχνιδάκι της η παραγωγή, με σύγχισε πάλι... Αυτό με τον Κύριο Βάχο που τον λέτε/με καλύτερο απο τους Χ Υ (καλά απο κιτρινοδόντα και predalien ... όλοι είναι καλύτεροι) ενω δεν έχουμε καμία εικόνα απο τις ικανότητες του δεν το καταλαβαίνω... σε μια ομαδική έκανε λάντζα (στην 1η) και στην 1η δοκιμασία αποχώρησης δεν μπορούσε να καταλάβει γεύσεις γτ ήταν άρρωστος. Βέβαια η δικαιολογία του κώλου οτι τον ψηφίζουν για να δώσουν ευκαιρία στους νέους... είναι για να γελάει κανείς.. καθώς ο νέος έχει χρόνο μπροστά του να πάει και σε μια σχολή μαγειρικής και ότι θέλει... αφήστε τον άνθρωπο βρε αποβράσματα να κάτσει 1-2-3 βδομάδες να δείξει 1-2 πραγματάκια. οι άλλες πατάτες να τις βάλεις να τηγανίσουν θα ναυαγίσουν χωρίς manual.
salazar1991 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το thread ζει εποχές Μάνατζερ Ράγκπυ και Κινέζικου Ποιμενικού 1
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 4:44 ΠΜ, Hacker?pcs είπε WHO YOU TRYIN' TO MESS WITH ESE? DON'T YOU KNOW I'M LOCO? ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ Δίδαξε πάλι ο loco
Cappuccino Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, omghi2u είπε Αυτό με τον Κύριο Βάχο που τον λέτε/με καλύτερο απο τους Χ Υ (καλά απο κιτρινοδόντα και predalien ... όλοι είναι καλύτεροι) ενω δεν έχουμε καμία εικόνα απο τις ικανότητες του δεν το καταλαβαίνω... σε μια ομαδική έκανε λάντζα (στην 1η) και στην 1η δοκιμασία αποχώρησης δεν μπορούσε να καταλάβει γεύσεις γτ ήταν άρρωστος. Δεν έχεις άδικο, δεν πρόλαβε να φανεί πόσο καλός ή μη ήταν, αλλά από την οντισιόν του και μόνο φάνηκε σοβαρός άνθρωπος που ήξερε τουλάχιστον πέντε πράγματα. Γι'αυτό τον ανέφερα πιο πολύ, μπορεί όντως να είναι μέτριος σαν μάγειρας. Από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως παραήταν σοβαρός για να ταιριάξει στη φαρσοκωμωδία που έχει στήσει έκτοτε η παραγωγή του ριάλιτι. Ο Αργύρης, για παράδειγμα, που δεν έχει δώσει σχεδόν καθόλου λαβές για σχόλια, είναι ήσυχος κλπ. αν δεν ήταν τόσο καλός μάγειρας δεν νομίζω να επιβίωνε εκεί μέσα. Ή πρέπει να είσαι καλός δηλαδή (που και πάλι μπορεί να σε φάνε λάχανο επειδή ξέρω γω έβαλες 10 γραμμάρια λιγότερη σάλτσα ενώ άλλοι περνάνε με καμένα τοστ στην ίδια δοκιμασία) ή να προσφέρεις μια ίντριγκα στο παιχνίδι για να σε κρατήσουν. 2
didicola Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, l337 είπε α) Εμετικό και σεξιστικό αυτό που είπε ο Τιμολέων για το χέρι (Γωγώ). Ως αστείο θα μπορούσε να το εκλάβει μόνο κάποιο θλιβερό τετράποδο με iq αμοιβάδας. τι ειπε ακριβως γτ δεν πηρα χαμπαρι? εχεις και λινκ απ το λεπτο ακριβως στο utube?
Προτεινόμενες αναρτήσεις