skatoula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, snik3 είπε Κλαίω, δεν μπορώ, ποιός το σκέφτηκε αυτό... Τιμολέων, το ζαμπόν πού μπαίνει χαχαχαχαχαχαχαχα
eliasjuve Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Για να μας λέει η Κατακουζήνα ότι δεν το χωράει ο νους μου κτλ μάλλον κανας Λέωντας θα φύγει και θα τραβάμε τα ζια μας.
Chefinlove Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κανείς στην κόκκινη ομάδα περα του Χρηστου δεν κάνει για κουζίνα !! ξεκινώντας απο τον Τιμολέων, που ενω έχει γνώσεις ειναι ψωναρα τερμα και φιδι μεχρι την ξανθια που απλα δεν ... και η ραστου εννοειται Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Chefinlove
panossar95 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω να φύγει ο Τιμολέων. Πολύ στοχευμένο προς τα εκεί το τρέιλερ για να κάνει εντύπωση και τηλεθέαση νομίζω. Πιστεύω ότι δεν θα είναι καν προτεινόμενος. Αλλά για να δούμε. Γενικά όμως τα τρέιλερ τους και τα δείτε σε λίγο είναι φουλ σποιλερ συνήθως, πρέπει να το φτιάξουν λίγο αυτό. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από panossar95
livefreeordie Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 ετσι και <<κερδισει>> τον τιμο η κιντρινοδοντα ετοιμαστειτε να την δειτε και τελικο. δεν θα την διωξουν ποτε!
vision Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να έχει χορτάσει πιπ@ κι ο τελευταίος μπουμαν του σταρ εκεί μέσα...δεν εξηγείται.
panossar95 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, liakos18 είπε Υπάρχει το τρέιλερ στο youtube; Ναι πάτα masterchef greece trailer και είναι το πρώτο που βγαίνει νομίζω. 24.2
patsi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει έζησα για να δω τη Γωγω Ντανο του master chef αδικημένη με όλους εναντίον της..... Αλλά είπαμε οι άλλοι φταίνε που την βοήθησαν να φτάσει ως εδώ. Αυτη είναι σαν πεντάχρονο που το πας κάθε μέρα για γλυκό και ξαφνικά το κόβεις Ε λογικό να γκρινιάξει! Σου λέει έφθασα 10 γιατί να μην παω και παραπάνω. Αμηχανη και η προσπάθεια των κριτών να μας πείσουν ότι είναι καλό το επίπεδο και ολα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ότι δηλαδή το άγχος της την εφαγε και όχι το ότι απλά ΔΕΝ ήξερε τι να κάνει να βάλει μέσα. Θα την κρατήσουν και αύριο μέσα θα δείτε δεν υπάρχει περίπτωση. 4
Heybro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vision είπε Πρέπει να έχει χορτάσει πιπ@ κι ο τελευταίος μπουμαν του σταρ εκεί μέσα...δεν εξηγείται. Γιατί νομίζεις είναι τόσο κίτρινα τα δόντια?
redykt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, managerre said: ο χρηστος ειναι λιγο λογάς αλλα ειναι καλοψυχος ο χρηστος ειναι εξαιρετικος κατ' εμε. βεβαια ολοι τον κραζουνε. μου αρεσει πολυ ο τροπος του. τα λεει χυμα και σωστα 2 hours ago, eliasjuve said: Προσπαθούν εν τω μεταξύ να μας πείσουν ότι το επίπεδο είναι υψηλό, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες κτλ. Αι σιχτιρ το επαναλαμβανουν μπας και το πιστεψουν και αυτοι καλα και εκει που λενε "ας ελπισουμε σε μια τελεια κρεμα" και κλασικα η κρεμα ηταν "εξαιρετικη" , ναι πωσδηποτε παιδια
maximusgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Υποψήφιοι είναι ο Τιμολέων και η Γωγώ. Και απ'ότι διάβασα η δοκιμασία έχει ως εξής: μαγειρεύουν από 5 πιάτα ο καθένας και εν τέλει κάποιος από τους δύο δεν προλαβαίνει να φτιάξει 5 αλλά 4 και φεύγει.
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) α) Εμετικό και σεξιστικό αυτό που είπε ο Τιμολέων για το χέρι (Γωγώ). Ως αστείο θα μπορούσε να το εκλάβει μόνο κάποιο θλιβερό τετράποδο με iq αμοιβάδας. β) Ο Τιμολέων και μαγειρικά αλλά και σαν χαρακτήρας μου θυμίζει τον Γιάννη. Δεν θα μείνει πολύ μέσα στο παιχνίδι και υποψιάζομαι πως θα φύγει (πολύ) σύντομα. γ) Το φαγητό του Χριστόφορου είναι άθλιο. Πεταμένα λεφτά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από l337
kargo130 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ειστε κακοι με το γωγουλινι. Δεν καταφερε να δει τα 15 κιλα φρουτα που ηταν στο μισο μετρο μακρια της ωστε να τα κοψει φετες και να τ βαλει στην ταρτα λογω του bulling απο την κακιασμενη. Γιαπωνεζε σαμουραι απο τα lidl κοντα τα χερακια. Ελπιζω να μην ισχυει οτι φευγει ο τιμολεων γιατι βλεπω στο τελικο το φαγητο που θα πρεπει να κανουν να ειναι φασολαδα με τουρσι. 2
eliasjuve Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ε όχι φασολάδα, πολύ δύσκολη για τις άσχετες. Τοστ ζαμπόν τυρί και στήσιμο με πατατάκια στο πιάτο. Απ' ότι διαβάζω λέγεται πως το τρέηλερ είναι επίτηδες φτιαγμένο έτσι για την τηλεθέαση και ίσως για να τονίσει ότι το τσούρδελο είναι καλή μαγείρισσα και έφτασε ως εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις