4saken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Και δεν τρώει κοντοσούβλι κοκορετσι Έρχεται η ασυλία για την τρελοκοτσιδου
thomasG4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, managerre είπε εμετο εκανε στην ταρτα λοιπον αυτη εκτος απο αχρηστη ειναι και αχαριστη ειναι στους 10 και τι θελει δηλαδη? να της πουν παλι τα παντα Νταξει ισχυει αυτο, αλλα εδω αυτοι ηταν ξεκαθαρο οτι βοηθουσαν τον Χρηστο ενω με την Γωγω ηταν εντελως μουγκα. Αυτο βεβαια που γινοταν με τη "ζαργανα" και τη τρελοκοτσιδου, που τις βοηθουσαν σε καθε κινηση απο τον εξωστη ηταν οντως γελοιο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από thomasG4 1
eliasjuve Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Αν περιμένεις τους άλλους να σου φτιάξουν πιάτο από τον εξώστη τότε φύγε μόνη σου. 1 1
managerre Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 ο χρηστος ειναι λιγο λογάς αλλα ειναι καλοψυχος
eliasjuve Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Προσπαθούν εν τω μεταξύ να μας πείσουν ότι το επίπεδο είναι υψηλό, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες κτλ. Αι σιχτιρ 1
skatoula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Θέλει να κερδίσει τον Τιμολέων Τ λέει Παναγία μου, χαχαχαχαχαχα Και άχρηστη και κιτρινοδόντα και θρασύτατη
vasioula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Επαθα ενα σοκ με το τρειλερ. Πλακα θα εχει να φυγει κανενας Τιμολεων να "γελαμε"
g_alkis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δινω αμοιβη σε οποιον μου δωσει πληροφοριες για το που μενει και που συχναζει η κιτρινοδοντα. Τα υπολοιπα θα τα αναλαβω εγω. 2
skatoula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Δινω αμοιβη σε οποιον μου δωσει πληροφοριες για το που μενει και που συχναζει η κιτρινοδοντα. Τα υπολοιπα θα τα αναλαβω εγω. Θέλεις να σου μαγειρέψει, ε? πονηρούλη!
vision Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Όποιος δεν έχει πάει στον Χριστόφορο, απλά χάνει... Να πάει, οι μερίδες τεράστιες, νόστιμα πιάτα, οι μπριζόλες βγαίνουν έξω από τα πιάτα. Πέραν αυτού μπορείς να ταίσεις και τα σκυλιά της περιοχής σου γιατί φεύγεις με τα μπατζάκια να κατρακυλούν κρεατικά... δεν τρώγεται αυτή η ποσότητα. Κατά τα άλλα, πόσο σιχαμερή είναι αυτή η Γωγώ, και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου...αν είσαι καλός προχωράς, αν δεν είσαι τι περιμένεις; τον εξώστη; 1
panossar95 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ψοφαω για μονομαχία Τζώρτζη Γωγώ αύριο και αν και συχαινομαι από τις οντισιόν τη δεύτερη, θέλω να κερδίσει. Να δούμε τι θα ψηφίσουν. Ο Χρήστος βασικά είναι το κλειδί νομίζω στη ψηφοφορία. Τιμολέων και Τζώρτζης θα δώσουν μητσο Γωγώ, αυτοί με τη σειρά τους, τους ίδιους και κ Χρήστος μένει να δούμε τι θα κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις