Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, managerre είπε

εμετο εκανε στην ταρτα

λοιπον αυτη εκτος απο αχρηστη ειναι και αχαριστη

ειναι στους 10 και τι θελει δηλαδη?

να της πουν παλι τα παντα

Νταξει ισχυει αυτο, αλλα εδω αυτοι ηταν ξεκαθαρο οτι βοηθουσαν τον Χρηστο ενω με την Γωγω ηταν εντελως μουγκα. Αυτο βεβαια που γινοταν με τη "ζαργανα" και τη τρελοκοτσιδου, που τις βοηθουσαν σε καθε κινηση απο τον εξωστη ηταν οντως γελοιο.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ.

Δινω αμοιβη σε οποιον μου δωσει πληροφοριες για το που μενει και που συχναζει η κιτρινοδοντα. Τα υπολοιπα θα τα αναλαβω εγω.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, g_alkis είπε

Δινω αμοιβη σε οποιον μου δωσει πληροφοριες για το που μενει και που συχναζει η κιτρινοδοντα. Τα υπολοιπα θα τα αναλαβω εγω.

Θέλεις να σου μαγειρέψει, ε? πονηρούλη!

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει πάει στον Χριστόφορο, απλά χάνει... Να πάει, οι μερίδες τεράστιες, νόστιμα πιάτα, οι μπριζόλες βγαίνουν έξω από τα πιάτα. Πέραν αυτού μπορείς να ταίσεις και τα σκυλιά της περιοχής σου γιατί φεύγεις με τα μπατζάκια να κατρακυλούν κρεατικά... δεν τρώγεται αυτή η ποσότητα.

Κατά τα άλλα, πόσο σιχαμερή είναι αυτή η Γωγώ, και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου...αν είσαι καλός προχωράς, αν δεν είσαι τι περιμένεις; τον εξώστη;

• Like 1
Δημοσ.

Ψοφαω για μονομαχία Τζώρτζη Γωγώ αύριο και αν και συχαινομαι από τις οντισιόν τη δεύτερη, θέλω να κερδίσει. Να δούμε τι θα ψηφίσουν. Ο Χρήστος βασικά είναι το κλειδί νομίζω στη ψηφοφορία. Τιμολέων και Τζώρτζης θα δώσουν μητσο Γωγώ, αυτοί με τη σειρά τους, τους ίδιους και κ Χρήστος μένει να δούμε τι θα κάνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...