ChimairaX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιθανότατα κερδίζουν οι μπλε, παρ'ότι ένα πιάτο τους θα πάρει 3/30 (αυτή η αηδία με το χριστόψαρο και το κρεμμύδι). Το κέρδισαν στα υπόλοιπα πιάτα, ιδίως στο γλυκό θα σπάσουν την γκίνια της αηδίας. Παρακάτω εξηγώ γιατί πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι μπλε (ακολουθεί πιθανό spoiler) Αυτό το συμπέρανα όταν είδα στο τρέιλερ το ριγέ κλαρινογαμπρέ πουκάμισο του Συμμεωνίδη να τσουγκρίζει ποτήρια στην έξοδο. Το ίδιο πουκάμισο φόραγε και πριν όταν τους ανακοινώναν τα αποτελέσματα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από ChimairaX
mentoras28 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Οι μπλε κερδίζουν . Το στιγμιοτυπο απο κατω δείχνει την φουστα της Ηλεκτρας. 2
Sorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο ρε γατόνια!!!
patsi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα αυτά δεν μου φαίνονται καν προσεχώς πλέον. Την έχω πατήσεις 2 φορές απ το thread του survivor. Είχα μπει ήσυχα και ωραία την μέρα που παιζόταν η αποχώρηση και λέω θα το αφήσω να το δω αύριο. Τσουπ πετάγεται ο άλλος λέει έφυγε ο Σελιμ...... . Την επόμενη μέρα με αυτά που έβλεπα πίστευα ότι έτσι το είπε για πλάκα...Αλλά όντως ήταν σοβαρά .
skatoula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Κι εγώ θα ήθελα να κερδίσουν οι μπλε, αλλά αν έχει πάρει το δικό τους πιάτο 3 πώς να ισορροπήσουν μετά...? Δύσκολο μου φαίνεται... Θα δούμε. 1
Flatlinerz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ο χοντρός θέλει πολλές μπάτσες. Και γω δεν κρατιομουν αλλο ηθελα να τον κατσω πολυ σφαλιαρα!!! Δεν του αρεσε σχεδον τπτ και καθε πιατο που ερχοταν μπροστα του εφευγε αδειο!!! Πως γινεται να μην σε αρεσει κατι και να το τρως χωρις σταματιμο!
vasioula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στο αμερικανικο παίζουν μονο ερασιτέχνες (οι οποιοι μετα το παιχνιδι βεβαια αν τα πανε καλα παιζει να ασχοληθουν και επαγγελματικα) 1
Heybro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, Flatlinerz είπε Και γω δεν κρατιομουν αλλο ηθελα να τον κατσω πολυ σφαλιαρα!!! Δεν του αρεσε σχεδον τπτ και καθε πιατο που ερχοταν μπροστα του εφευγε αδειο!!! Πως γινεται να μην σε αρεσει κατι και να το τρως χωρις σταματιμο! Είχε να φάει από το πρωί αφού 1
redykt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο με το 3/10 πως προεκυψε ; Το ειπε καπου και το χασα ; Οσο για τα σποιλς, τι να σου κανει και ο σκηνοθετης , αφου οι περισσοτεροι εξ ημων ψοφαμε να ξεψαχνιζουμε τα trailer . γωγω φυγε , δεν το γουσταρεις και φαινεται
skatoula1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, redykt είπε Αυτο με το 3/10 πως προεκυψε ; Το ειπε καπου και το χασα ; Οσο για τα σποιλς, τι να σου κανει και ο σκηνοθετης , αφου οι περισσοτεροι εξ ημων ψοφαμε να ξεψαχνιζουμε τα trailer . γωγω φυγε , δεν το γουσταρεις και φαινεται Το έδειξε στο χθεσινό trailer, το είπε ο Ιωαννίδης. Όχι 3/10 , 3/30! Δηλαδή ο κάθε κριτής έδωσε 1/10. 2
thomasG4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Flatlinerz είπε Και γω δεν κρατιομουν αλλο ηθελα να τον κατσω πολυ σφαλιαρα!!! Δεν του αρεσε σχεδον τπτ και καθε πιατο που ερχοταν μπροστα του εφευγε αδειο!!! Πως γινεται να μην σε αρεσει κατι και να το τρως χωρις σταματιμο! Τι σχέση η ποιότητα των πιάτων με το αμα είναι απλά νόστιμο; Με τη λογική σου τότε ένα απλό πιάτο με κοψίδια θα έπαιρνε 10. Θα το καταβρόχθιζε σε ένα λεπτό. Μπορεί να σταθεί σαν πιάτο σε ακριβό εστιατόριο; Αυτή πρέπει να είναι ερώτηση όταν βαθμολογούν τα πιάτα. 1 1
redykt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3/30 λολ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από redykt
Προτεινόμενες αναρτήσεις