Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανότατα κερδίζουν οι μπλε, παρ'ότι ένα πιάτο τους θα πάρει 3/30 (αυτή η αηδία με το χριστόψαρο και το κρεμμύδι).

Το κέρδισαν στα υπόλοιπα πιάτα, ιδίως στο γλυκό θα σπάσουν την γκίνια της αηδίας.

Παρακάτω εξηγώ γιατί πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι μπλε (ακολουθεί πιθανό spoiler)

Αυτό το συμπέρανα όταν είδα στο τρέιλερ το ριγέ κλαρινογαμπρέ πουκάμισο του Συμμεωνίδη να τσουγκρίζει ποτήρια στην έξοδο. Το ίδιο πουκάμισο φόραγε και πριν όταν τους ανακοινώναν τα αποτελέσματα.

Επεξ/σία από ChimairaX
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα αυτά δεν μου φαίνονται καν προσεχώς πλέον. Την έχω πατήσεις 2 φορές απ το thread του survivor. Είχα μπει ήσυχα και ωραία την μέρα που παιζόταν η αποχώρηση και λέω θα το αφήσω να το δω αύριο. Τσουπ πετάγεται ο άλλος λέει έφυγε ο Σελιμ......:shock: . Την επόμενη μέρα με αυτά που έβλεπα πίστευα ότι έτσι το είπε για πλάκα...Αλλά όντως ήταν σοβαρά :) .

Δημοσ.

Κι εγώ θα ήθελα να κερδίσουν οι μπλε, αλλά αν έχει πάρει το δικό τους πιάτο 3 πώς να ισορροπήσουν μετά...?

Δύσκολο μου φαίνεται... 

Θα δούμε.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ο χοντρός θέλει πολλές μπάτσες.  

Και γω δεν κρατιομουν αλλο ηθελα να τον κατσω πολυ σφαλιαρα!!! Δεν του αρεσε σχεδον τπτ και καθε πιατο που ερχοταν μπροστα του εφευγε αδειο!!! Πως γινεται να μην σε αρεσει κατι και να το τρως χωρις σταματιμο!

Δημοσ.

Στο αμερικανικο παίζουν μονο ερασιτέχνες (οι οποιοι μετα το παιχνιδι βεβαια αν τα πανε καλα παιζει να ασχοληθουν και επαγγελματικα)

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Flatlinerz είπε

Και γω δεν κρατιομουν αλλο ηθελα να τον κατσω πολυ σφαλιαρα!!! Δεν του αρεσε σχεδον τπτ και καθε πιατο που ερχοταν μπροστα του εφευγε αδειο!!! Πως γινεται να μην σε αρεσει κατι και να το τρως χωρις σταματιμο!

Είχε να φάει από το πρωί αφού 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με το 3/10 πως προεκυψε ; Το ειπε καπου και το χασα ;

Οσο για τα σποιλς, τι να σου κανει και ο σκηνοθετης , αφου οι περισσοτεροι εξ ημων ψοφαμε να ξεψαχνιζουμε τα trailer .

γωγω φυγε , δεν το γουσταρεις και φαινεται

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, redykt είπε

Αυτο με το 3/10 πως προεκυψε ; Το ειπε καπου και το χασα ;

Οσο για τα σποιλς, τι να σου κανει και ο σκηνοθετης , αφου οι περισσοτεροι εξ ημων ψοφαμε να ξεψαχνιζουμε τα trailer .

γωγω φυγε , δεν το γουσταρεις και φαινεται

Το έδειξε στο χθεσινό trailer, το είπε ο Ιωαννίδης. Όχι 3/10 , 3/30! Δηλαδή ο κάθε κριτής έδωσε 1/10.  

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Flatlinerz είπε

Τι σχέση η ποιότητα των πιάτων με το αμα είναι απλά νόστιμο; Με τη λογική σου τότε ένα απλό πιάτο με κοψίδια θα έπαιρνε 10. Θα το καταβρόχθιζε σε ένα λεπτό. Μπορεί να σταθεί σαν πιάτο σε ακριβό εστιατόριο; Αυτή πρέπει να είναι ερώτηση όταν βαθμολογούν τα πιάτα.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...