Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θεωρείτε Spoiler αλλά δεν βρσ:

Spoiler

Χτες που το έβλεπα, σε κάποια φάση στο πιάτο των κόκκινων που το έκραζε ο χοντρούλης κριτής(που λέει δεν το σεβρίρω  στο μαγαζί,
όταν έβαζε βαθμολογία είπα για πλάκα "1 θα τους έβαλε" έτσι όπως πήγε το στυλό. Και τσουπ στο trailer ένα πιάτο 3/30. Βρε λες?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, l337 είπε

Όσοι θεοποιούν το Σκαρμούτσο ας θυμηθούν τι είχε γίνει στο τελευταίο επεισόδιο (τελικός) του πρώτου season (Άκης - Μιχάλης) όπου τελευταία στιγμή ο Σκαρμούτσος έβγαλε άλλη κάρτα και αντί για τον Μιχάλη βγήκε νικητής ο Άκης. Προφανώς δεν ήταν επιλογή του αλλά οδηγία από την παραγωγή αλλά επειδή πολλά διαβάζω (όχι εδώ μέσα απαραίτητα) δεν είναι ο Σκαρμούτσος και το τοτέμ της ηθικής. Το πιθανότερο δεν τα βρήκαν στα χρήματα μιας και θα ζητούσε περισσότερα από όσα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν.

΄Ασχετο, αλλά αυτός ο Ακης παίζει να είναι ότι πιο αχώνευτο στην ελληνική τηλεόραση (τουλάχιστον για μένα). Μπορώ να δω με συμπάθεια ακόμα και τον #sixamenios ή τον Χανταμπάκη ή την Σπυροπούλου αλλά με τίποτα τον Ακη. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά τα έλεγε ο Πέσκιας χθες,που δεν είναι κανένας τυχαίος,ο Ιάπωνας στο μαγαζί του στην Κηφισιά δούλευε στα ξεκινήματα του.Εβγαλε ο άλλος χθες παραψημενο  χοιρινό με γαρίδες που μόνο που το ακούς σου έρχεται εμετός.Οι αλλοι έβγαλαν ένα ψάρι με ένα ώμο κρεμμύδι δίπλα και είπαν ότι το έβαλαν σαν ένα τραγανό στοιχείο!1 και πολύ τους ήταν.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν φάνηκε υπερβολικός ο Πεσκιάς, φαντάζομαι αντιδράσεις με Gordon Ramsey και Joe Bastianich που ήταν στις αρχικές season του Master Chef US. Ο 2ος σε κάποια φάσεις δεν δοκιμαζε, απλά έπαιρνε τα πιάτα και τα πέταγε στα σκουπίδια...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, kargo130 said:

Στην αμερικη ειναι εντελως ερασιτεχνες ή και εκει εχουν κανονικους μαγειρες;

Νομίζω έχουν και τους 2, αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kargo130 είπε

νομιζω οτι απαγορευονται οι επαγγελματιες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν φάνηκε υπερβολικός ο Πεσκιάς, φαντάζομαι αντιδράσεις με Gordon Ramsey και Joe Bastianich που ήταν στις αρχικές season του Master Chef US. Ο 2ος σε κάποια φάσεις δεν δοκιμαζε, απλά έπαιρνε τα πιάτα και τα πέταγε στα σκουπίδια...

Καλά αυτοί οι Αμερικάνοι, πραγματικά το παρατραβάνε τόσο πολύ που καταντά γελοίο. Εγώ αν ήμουν διαγωνιζόμενος και είχα τέτοιον κριτή να συμπεριφέρεται έτσι, θα είχα πεθάνει στο γέλιο...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DVaderLa είπε

Δε θα το αντέξω να κερδίσει πάλι ο Τιμολέων...

Θα στεναχωρηθεί και ο κολλητός του ο Αποστολάκης που δεν θα τον δει :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lak10 είπε

νομιζω οτι απαγορευονται οι επαγγελματιες

Και εδω στο 1ο νομιζω οτι ηταν μονο ερασιτεχνες, υποτιθεται. Μαλιστα επαιζε απεναντι ενα αλλο, νομιζω top chef με Μαμαλακη και Πεσκια, το οποιο ηταν για επαγγελματιες και μια φορα ειχαν πεταξει καρφι για τους δηθεν ερασιτεχνες του master chef.

Δημοσ.

Ειναι λιγο αδικο ομως ετσι..........να βαζεις επαγγελματιες κοντρα σε ερασιτεχνες(ποσο μαλλον εντελως ασχετους ερασιτεχνες).

Στο αλλο με τον μποντρινι νομιζω οτι ολοι εχουν σχεση με μαγειρικη.

Δημοσ.

Αν χασουν οι μπλε θα ειναι μεγαλη ξενερα, γιατι 4/5 ειναι καλοι μαγειρες και δεν θα δωσουν την Ηλεκτρα. Λογικα θα παιξει Αργυρης-Σαββας ή Αργυρης και οποιος εφτιαξε το χριστοψαρο.

Οι κοκκινοι εχουν το αρχισιχαμα Γλωσσιδη και τους 3 ανυπαρκτους, οποτε μικρο το κακο με οποιον και να παιξει ο Τιμολεων αν το παρει πανω του.

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Sorath said:

Καλά αυτοί οι Αμερικάνοι, πραγματικά το παρατραβάνε τόσο πολύ που καταντά γελοίο. Εγώ αν ήμουν διαγωνιζόμενος και είχα τέτοιον κριτή να συμπεριφέρεται έτσι, θα είχα πεθάνει στο γέλιο...

Αναλόγως τι βλέψεις είχες όμως... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Λίγο που παρακολούθησα στο κοσμοτε τβ προχθές το αμερικανικό με Ράμσεϊ πάντως, τα φαγητά και οι δοκιμασίες που είχαν ήταν 700 φορές πιο δύσκολα. Καμία σχέση με αυτά εδώ. Και επίσης δεν υπάρχουν παίκτες τύπου Ηλέκτρα και Γωγώ, δεν έβλεπες τόσο αστεία πιάτα στη δεκάδα. Γιατί έτυχε και το επεισόδιο που είδα να ήταν 10-11 κάπου εκεί. Για το αν είναι επαγγελματίες ή όχι δε γνωρίζω απλά θα σου πω ότι είχε έναν 18χρονο που τους είχε τρελάνει, και πλήρωσε ο Ράμσεϊ σπουδές για μαγειρική και ο άλλος αφού τελειώσει με τη σχολή του είπε να πάει στο μαγαζί του. Οπότε φανταζόμαστε διάφορα επιπέδου

Επεξ/σία από panossar95
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...