Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το οτι εχουν παρει την γωγω για το ριαλιτι στοιχειο και για να την κραζει ο κοσμος φαινεται απο το edit που της δινουν. Αν την ειχαν παρει για την μαγειρικη της θα προστατευαν το προϊόν τους.

https://youtu.be/gPR3KI_vws4?t=42ασχετο γελιο τσικιλη

https://youtu.be/gPR3KI_vws4?t=324γωγω βαζει κραγιον

Δημοσ.

Απλά και όμορφα ΝΤΡΟΠΗ. Χωρίς υπερβολές χωρίς τίποτα. Ναι ο εξώστης είναι μέσα στο παιχνίδι ναι απ τη στιγμή που δεν απαγορεύεται καλά κάνουν και βοηθανε ΑΛΛΑ απ τη στιγμή που έχεις μπροστά σου μια "μαγείρισσα-σεφ" που

-Δεν ξέρει να ξεχωρίσει καν κρεμμυδι

-Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα μαγειρικά σκεύη 

-Δεν ξέρει καν τι έβαλε μέσα στο πιάτο και δεν έχει καν τη γεύση να καταλάβει ότι έβαλε καφε και όχι βανιλια 

-Αλλά το κυριότερο δεν έχει έστω την εντιμότητα να πει το πιάτο ήταν 20-80%(και πολύ βάζω) αλλά το θράσος να πει ότι 50-50(στην αρχή) και μετά ότι απλά την εμχυχωναν κυρίως.

ε όχι δεν την κρατάς μέσα για μαγειρικους λόγους. Γ αυτό και μόλις πουν ότι φτάνει η κάλυψη θα φύγουν την ίδια εβδομάδα και οι 2 κοπέλες.

• Like 8
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, skatoula1 είπε

Πάντως από τις 2 άχρηστες εμένα η Ηλέκτρα μου είναι ας το πούμε πιο συμπαθής, η κοπέλα δηλώνει και είναι ερασιτέχνης και φαίνεται να της αρέσει και να θέλει να ασχοληθεί, απλά δεν ξέρει σχεδόν τίποτα από τεχνικές και νιώθει ανασφάλεια. Έχει πει αρκετές φορές ότι κάνει  πρακτική στο σπίτι. 

Ενώ η άλλη η κοτσίδω, που δηλώνει και επαγγελματίας - απορώ πού δούλευε -  και δε ξέρει τίποτα και δείχνει να βαριέται. 

Κι εγώ έχω διάθεση να τρέξω στη Formula 1 αλλά δε με παίρνουν. Έφυγε ένας καλός μάγειρας που έδειξε έμπρακτα βελτίωση κι έμεινε η Ηλέκτρα με την καλή της διάθεση κι αποτέλεσμα 0. Όσο για την τρελοκοτσιδού τίποτα πίτες θα τυλίγει. Επαγγελματίας σεφ...

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, satsok2 said:

Μια χαρα ειναι. Γι αυτο εχετε κολλησει ολοι.

σωστο αυτο.

με τουτα και με κεινα η παραγωγη τον πετυχε το σκοπο της , i.e να τραβηξει τηλεθαση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε το βλέπω αλλά πήρε το μάτι μου στα ίντερνετς τη συγκεκριμένη φάση και γέλασα πολύ. Καλά εκτός του ότι μόνταραν μετά τον κριτή να λέει ότι το μπέρδεμα βανίλια με καφέ απογείωσε το πιάτο, η τύπισσα παίδες να δείτε που θα μπέρδεψε τη βανίλια με την μάρκα... Μιλάμε για μεγαλειώδες ζώον. Πέρα από το ότι ούτε χρώματα ούτε γεύση τίποτα δεν είδε. Αυτή αντί για άχνη θα σου βάζει καφέ και αντί για γάλα πορτοκαλάδα. Επικίνδυνη. 

fas.PNG

Επεξ/σία από vocals_
  • Like 1
Δημοσ.

Εριξα και εγω το dislike μου.. :P

Αχρηστες και οι 2 δεν εχουν ιδεα, εγω προσωπικά αν ημουν Ηλέκτρα θα ειχα φυγει μόνος μου δεν θα δεχόμουν να μεινω με αυτο τον τροπο για κανένα λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως και το εκχύλισμα βανίλιας σκούρο χρώμα έχει και έχω την εντύπωση όχι πολύ διαφορετικό από το χρώμα του εκχυλίσματος καφέ. Ακόμα και έτσι όμως θαρρώ πως μυρωδιά και γεύση δεν θα είναι και πολύ όμοια για να τα μπερδέψει κανείς, ειδικά από τη στιγμή που υποτίθεται ότι δοκίμασε και το πιάτο της πριν το πάει και της άρεσε όπως είπε...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, FCastor είπε

Πάντως και το εκχύλισμα βανίλιας σκούρο χρώμα έχει και έχω την εντύπωση όχι πολύ διαφορετικό από το χρώμα του εκχυλίσματος καφέ. Ακόμα και έτσι όμως θαρρώ πως μυρωδιά και γεύση δεν θα είναι και πολύ όμοια για να τα μπερδέψει κανείς, ειδικά από τη στιγμή που υποτίθεται ότι δοκίμασε και το πιάτο της πριν το πάει και της άρεσε όπως είπε...

Ωχ ναι δίκιο έχεις εγώ φανταζόμουν τουλάχιστον κάτι πιο ανοιχτό αλλά ίδια είναι. Καλά και πάλι όμως, μιλάμε για τους καλύτερους σεφ έτσι  :ρ

Επεξ/σία από vocals_
  • Like 1
Δημοσ.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ
Λεβαδείας 3 & Θηβών, Εντός Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού, Αθήνα – Γουδή, 11527

Ας το έχουν κάπου πρόχειρο αυτό εκεί στο star . που ξέρεις την επόμενη φορά μπορεί να μπερδέψει τπτ άλλο και να τρέχουν !! 

• Like 5
Δημοσ.

Η τηλεόραση αναπαράγει εδώ και χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Η χώρα είναι πολύ μικρή για να έχει κάθε χρόνο 60 ποιοτικούς (20 ανά κανάλι) σεφ, τραγουδιστες, ταλέντα, ναυαγούς στις παραλίες.Αν δεν υπάρξουν άμεσα νέες υλοποιήσαμες ιδέες η ποιότητα των εκπομπών θα αγγίξει τα επόμενα χρόνια αυτή της ερτ

Δημοσ.

Το παιχνίδι πάντως έχει γυριστεί, δεν είναι ημι-live όπως το survivor άρα δεν επηρεάζεται από εργαζόμενους Σελίμ, κατακραυγή κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.

-Ηλεκτρα το βράδυ ψήνεσαι να μην μαγειρεψουμε;Να παραγγείλουμε τιποτα..

-Τι να σου πω..Δεν έχω ξαναπαραγγειλει αλλά εντάξει

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...