maximusgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, snik3 είπε 5 χιλιάδες τα dislike... Πόσο δίκιο είχες ρε Σκαρμούτσο... Τα dislikes είναι παρόλα αυτά συμμετοχή, άρα ενδιαφέρον για το masterchef. Φέτος έχει καταφέρει να ανέβει πολύ ψηλά, και ας είναι ένα show με χαμηλό budget. Όσο για το Σκαρμούτσο, μην τσιμπάτε. Προφανώς και δεν τα βρήκαν στα χρήματα. Σιγά μην τον ένοιαξε ξαφνικά το Σκαρμούτσο το ότι συμμετέχει σε reality, που μια ζωή σε τέτοιες εκπομπές λαμβάνει μέρος. 7
redykt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 9 minutes ago, maximusgr said: Τα dislikes είναι παρόλα αυτά συμμετοχή, άρα ενδιαφέρον για το masterchef. Φέτος έχει καταφέρει να ανέβει πολύ ψηλά, και ας είναι ένα show με χαμηλό budget. Όσο για το Σκαρμούτσο, μην τσιμπάτε. Προφανώς και δεν τα βρήκαν στα χρήματα. Σιγά μην τον ένοιαξε ξαφνικά το Σκαρμούτσο το ότι συμμετέχει σε reality, που μια ζωή σε τέτοιες εκπομπές λαμβάνει μέρος. συμφωνω. ξαφνικα φετος τον εχουμε θεοποιησει 2
maximusgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, redykt είπε συμφωνω. ξαφνικα φετος τον εχουμε θεοποιησει Ακριβώς αυτό. Ένας ριαλιτάκιας είναι ο άνθρωπος που απλά δεν τα βρήκε με την παραγωγή αυτή τη φορά. Τώρα όλα τα άλλα περί ηθικής και ανθρωπιάς ακούγονται γραφικά. 1
kargo130 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ασε που γλυτωσαμε απο την "ενταση..." και "οξυτητα..."
maximusgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Και επίσης αυτό που όλοι εξανίστανται για την κατάφωρη αδικία κλπ κλπ είναι αρκετά υπερβολικό. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να περιμένει τις 2 γυναίκες να φτάσουν πχ στην τελική πεντάδα. Το ίδιο όμως και όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής. Οπότε δεν έγινε και κάτι τρομερό. Και μη μου πείτε ότι περιμένατε τον Χαράμπελο, το Μάριο, τον κύριο Βάχο ή τον Σελίμ για masterchef γιατί δε θα σας πιστέψω.
satsok2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρα ειναι. Γι αυτο εχετε κολλησει ολοι. 2
kargo130 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, maximusgr είπε Και επίσης αυτό που όλοι εξανίστανται για την κατάφωρη αδικία κλπ κλπ είναι αρκετά υπερβολικό. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να περιμένει τις 2 γυναίκες να φτάσουν πχ στην τελική πεντάδα. Το ίδιο όμως και όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής. Οπότε δεν έγινε και κάτι τρομερό. Και μη μου πείτε ότι περιμένατε τον Χαράμπελο, το Μάριο, τον κύριο Βάχο ή τον Σελίμ για masterchef γιατί δε θα σας πιστέψω. Ενταξει αλλα αυτο που εγινε χτες ηταν καθαρη σιχασια.....ολοι αυτοι που αναφερεις ηξεραν να φτιαξουν ενα αυγο τουλαχιστον. Οι δυο γκομενες θελουν οδηγιες για το πως θα ανοιξουν το ματι της κουζινας. Ωραιο το μαστερ αλλα το χθεσινο μεγιστη ξεφτιλα. 4
l337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Όσοι θεοποιούν το Σκαρμούτσο ας θυμηθούν τι είχε γίνει στο τελευταίο επεισόδιο (τελικός) του πρώτου season (Άκης - Μιχάλης) όπου τελευταία στιγμή ο Σκαρμούτσος έβγαλε άλλη κάρτα και αντί για τον Μιχάλη βγήκε νικητής ο Άκης. Προφανώς δεν ήταν επιλογή του αλλά οδηγία από την παραγωγή αλλά επειδή πολλά διαβάζω (όχι εδώ μέσα απαραίτητα) δεν είναι ο Σκαρμούτσος και το τοτέμ της ηθικής. Το πιθανότερο δεν τα βρήκαν στα χρήματα μιας και θα ζητούσε περισσότερα από όσα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. 1
maximusgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, kargo130 είπε Ενταξει αλλα αυτο που εγινε χτες ηταν καθαρη σιχασια.....ολοι αυτοι που αναφερεις ηξεραν να φτιαξουν ενα αυγο τουλαχιστον. Οι δυο γκομενες θελουν οδηγιες για το πως θα ανοιξουν το ματι της κουζινας. Ωραιο το μαστερ αλλα το χθεσινο μεγιστη ξεφτιλα. Δεν αντιλέγω αλλά τί άλλο θα μπορούσαν να έκαναν αν ήταν όντως το καλύτερο πιάτο εκ των δύο; Γιατί δεν μπορείς να ακυρώσεις τον έναν για βοήθεια από εξώστη τη στιγμή που όλοι έχουν το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσουν.
omghi2u Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Συνεχίζω να έχω την ίδια απορία εγώ ρε παιδάκια... Τελικά... masterCHEF είναι το κωλοπαίχνιδο ή masterSTAGIAIRES? Βέβαια ακόμα και τους πρακτικάριους δεν τους πιάνουν απο το χεράκι... πόσο αλάτι? πόσο πιπέρι? και κυρίως με την ατάκα "αυτό δεν το έχω ξαναφτιάξει/ξαναδουλέψει" ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΟΧΕΡΙΑ της μέχρι τώρα. 1
maximusgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, l337 είπε Όσοι θεοποιούν το Σκαρμούτσο ας θυμηθούν τι είχε γίνει στο τελευταίο επεισόδιο (τελικός) του πρώτου season (Άκης - Μιχάλης) όπου τελευταία στιγμή ο Σκαρμούτσος έβγαλε άλλη κάρτα και αντί για τον Μιχάλη βγήκε νικητής ο Άκης. Προφανώς δεν ήταν επιλογή του αλλά οδηγία από την παραγωγή αλλά επειδή πολλά διαβάζω (όχι εδώ μέσα απαραίτητα) δεν είναι ο Σκαρμούτσος και το τοτέμ της ηθικής. Το πιθανότερο δεν τα βρήκαν στα χρήματα μιας και θα ζητούσε περισσότερα από όσα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. Ακριβώς αυτό που λες!
omghi2u Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 -Ηλέκτρα θα μου κάνεις ένα καφεδάκι. -Δεν το έχω ξανά κάνει αλλά θα προσπαθήσω.
skatoula1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως από τις 2 άχρηστες εμένα η Ηλέκτρα μου είναι ας το πούμε πιο συμπαθής, η κοπέλα δηλώνει και είναι ερασιτέχνης και φαίνεται να της αρέσει και να θέλει να ασχοληθεί, απλά δεν ξέρει σχεδόν τίποτα από τεχνικές και νιώθει ανασφάλεια. Έχει πει αρκετές φορές ότι κάνει πρακτική στο σπίτι. Ενώ η άλλη η κοτσίδω, που δηλώνει και επαγγελματίας - απορώ πού δούλευε - και δε ξέρει τίποτα και δείχνει να βαριέται. 2
vision Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, l337 είπε ...δεν είναι ο Σκαρμούτσος και το τοτέμ της ηθικής. Το πιθανότερο δεν τα βρήκαν στα χρήματα μιας και θα ζητούσε περισσότερα από όσα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. ναι αλλά έχασε την πίπ@...
Προτεινόμενες αναρτήσεις