Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού επιτρέπεται να βοηθούν από πάνω δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα. Σε ένα σοβαρό παιχνίδι θα απαγορευόταν αυτό. Όμως μιλάμε για MasterChef απ' τα lidl...

Η πιπ@ πάει σύννεφο!

• Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως γέλασα με τον Τιμολέοντα που την είπε "Τζένιφερ Λόπεζ... του Καματερού" και στράβωσε. Κι αργότερα που λέει "πήγε να βάλει το λάδι με το δάχτυλο λες και θα με ξεματιάσει", είχε καλές ατάκες σήμερα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2018 στις 2:28 ΠΜ, Hacker?pcs είπε

Θα την φάμε την Γωγώ στη μάπα μέχρι 10αδα τουλάχιστον και καμμένα τοστ να κάνει σαν την άλλη την Αγγελική πέρυσι

Σιχτίρ

+ Ηλέκτρα

watch?v=F9JRd_ecfw4

2 χιλιάδες - 140 υπέρ των dislikes στο βίντεο - τέτοια ξεφτίλα ούτε πέρυσι στο survivor 1 που έφυγε η αχρηστάουρα αντί για τη βλαχαβάνη

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Chefinlove είπε

Πλάκα πλάκα είναι επικίνδυνη αυτή!!! 

Χαχαχαχχαχαχχαχαχαχα 

Μα πραγματικά τώρα 

Πώς γίνεται να μπερδεύει το μπουκαλάκι του καφέ με της βανιλιας(κάτι που το παρατηρησα εκείνη την ώρα αφού ως άσχετος του αντικειμένου της μαγειρικής κατάλαβα οτι η βανίλια έχει άσπρο και όχι καφέ χρώμα άσε που είναι σε πολύ μικρό μπουκάλι πάντοτε)

Απλά γελάω , είναι πολύ λάθος όλο αυτό με τον εξώστη 

Τόση πολυ βοήθεια καταντάει κουραστικό για εμάς 

Τιμολέων for the win! Άντε επίσης Σάββας και Αργύρης 

Επεξ/σία από paul7100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ εκπομπής δεν έχω ξαναδεί.....

Και εδώ μια τραγική προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (περί καφέ και βανίλιας) κάνοντας εκ των υστέρων μοντάζ τα λόγια του Ιωαννίδη που προφανώς -και φαίνεται- τα είπε κάποια στιγμή.. αργότερα.

Το γεγονός είναι ένα. Όσο συνεχίζεται το κράξιμο για την άσχετη (μαγειρικά) Ηλέκτρα και το καθυστερημένο την Γωγώ, τόσο θα τις τρώμε και στην μάπα διότι αυτός ήταν ο σκοπός τους. Το κράξιμο και η ίντριγκα. Οπότε το ότι συνεχίζουν να τις κρατάνε οφείλετε σε εμάς (γενικά μιλάω) που τσιμπάμε στην παγίδα. food for thought

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

παιδιά παίζει να έφυγε ο Σελίμ λόγο του ψιλοντορου που έγινε με το ότι έχει απλήρωτους εργαζόμενους στο μαγαζί του. μέχρι και διαμαρτυρία με πανό είχαν κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα *(έως και καθόλου) , χθες που είχα την τηλεόραση να παίζει από ώρα στο σταρ, έτυχε να δω το επεισόδιο και με ανέβηκε η πίεση στο τέρμα. Μα πόσο άκυρη επιλογή ήταν. Η τύπισσα είναι για κανένα κψμ το πολύ να πατάει τα τόστ, άντε κ για κανένα φραπέ-νες βαπορίσιο. 

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, moumos είπε

Αν και δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα *(έως και καθόλου) , χθες που είχα την τηλεόραση να παίζει από ώρα στο σταρ, έτυχε να δω το επεισόδιο και με ανέβηκε η πίεση στο τέρμα. Μα πόσο άκυρη επιλογή ήταν. Η τύπισσα είναι για κανένα κψμ το πολύ να πατάει τα τόστ, άντε κ για κανένα φραπέ-νες βαπορίσιο. 

Μωρε εγω τοσο υπερβολικος δεν θελω να είμαι και σαφως και η εκτελεση παιζει μεγαλο ρολο και φαινεται να μπορει να εκτελεσει μια συνταγή. Αλλα ας κανουν μια άλλη εκπομπή να λεγεται master σου σεφ και να βγει πρωτη...Εδώ μιλαμε για ΣΕΦ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, john_shadow είπε

Ρε Τιμολέων κρυφομουσιτσα, την μια κράζεις όσους δεν ξέρουν να μαγειρεύουν και είναι εκει μεσα και την άλλη κάθεσαι και βοηθάς την άχρηστη??? ΟΥΣΤ! 

Ο Τιμολέων, δεν είναι χαζός. Ξέρει τι κάνει.

Εννοείται οτι προτιμά να βοηθήσει άχρηστους παίχτες ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι, αντί των ικανών. Γιατί όταν θα έρθει η ώρα που θα είναι αυτός εναντίον αυτής, ποιός πιστεύεις οτι θα έχει το πλεονέκτημα; ;)

Δεν σου κάνει εντύπωση, που δεν βοήθησε τον Συμεωνίδη, ως κολλητό του;

Η Ηλέκτρα χθες αν δεν είχε την υποστήριξη, ούτε πιάτο δεν θα έβγαζε. 

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, phanispal είπε

Το να υλοποιήσεις μια συνταγή άρτια, έστω και με αναλυτικές υποδείξεις, φαντάζομαι ότι δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

Δεν ξερω αν το ειδες αλλα ο τιμολεων ηταν σαν παιζει playstation.........

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paul7100 είπε

Χαχαχαχχαχαχχαχαχαχα 

Μα πραγματικά τώρα 

Πώς γίνεται να μπερδεύει το μπουκαλάκι του καφέ με της βανιλιας(κάτι που το παρατηρησα εκείνη την ώρα αφού ως άσχετος του αντικειμένου της μαγειρικής κατάλαβα οτι η βανίλια έχει άσπρο και όχι καφέ χρώμα άσε που είναι σε πολύ μικρό μπουκάλι πάντοτε)

Απλά γελάω , είναι πολύ λάθος όλο αυτό με τον εξώστη 

Τόση πολυ βοήθεια καταντάει κουραστικό για εμάς 

Τιμολέων for the win! Άντε επίσης Σάββας και Αργύρης 

Πάντως νομίζω οτι και το εκχύλισμα βανίλιας (υγρό) είναι σκούρου χρώματος...

Κοίτα να δείς που καταντήσαμε να δικαιολογούμε τη rastawoman.

Εννοείτε οτι όταν τα δοκίμασε -αμφιβάλλω- θα έπρεπε να το καταλάβει.

Εγώ πάντως στηρίζω συμεωνίδη, σε κάτι φάσεις μου φάνηκε οτι ήξερε οτι όλο είναι στημένο, απο το ύφος του.

Και μετά αργύρη, τιμολέων αλλά δεν έχω καταλήξει ποιον προτιμω απο τους 2.

• Like 2
Δημοσ.

Συμεωνιδης ειναι αυτος που ενδιαφερεται περισσοτερο, αν και γνωριζει λιγοτερα πχ. απο Αργυρη ή τον αλλο τον χοντρο.

Και εγω με Συμεωνιδη ειμαι. Ο Αργυρης θα κερδισει.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες απλα ξενέρωσα για τον Σελίμ το σφουγγάρι της γνώσης που εφυγε και κρατησαν την ηλεκτρα την παλιοβρομα που οταν γυρισε ο κοντιζας και την ειπε παμε μεσα οι 2 μας χωρις εξωστη να ξανα κανεις το πιατο κομπλαρε και ηξερε οτι μονι της δεν θα τα εβγαζε περα παρολο που το εκανε μια φορα ηδη!!!Νευριασα και ξενερωσα θελω για να μας ηρεμισουν στο επομενο να εχει διπλη αποχωρηση της ραστα και της σαπιοδοντας!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...