Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Παιδιά οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να κρίνουν πιάτα και όχι ποιος τα φτιάχνει. Για εμένα είναι πολύ σωστοί και αντικειμενικοί. Σωστος αλλα υπαρχει και ενα οριο, ειναι σαν να δινεις διαγωνισμα στην ταξη και να επιτρεπεται η αντιγραφη γιατι οι καθηγητες βαθμολογουν το γραπτο. 12
john_shadow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Παιδιά οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να κρίνουν πιάτα και όχι ποιος τα φτιάχνει. Για εμένα είναι πολύ σωστοί και αντικειμενικοί. αν το πάμε έτσι ναι. Αν οι κριτές δεν ήταν παρών στην δοκιμασία θα έλεγα οτι έκαναν σωστή επιλογή, ΑΛΛΑ απο την στιγμή που και είδαν οτι έκανε τα πάντα με βοήθεια, με οτι έκανε λάθος υλικό(άσχετο που της βγήκε σε καλό) οι κριτές σε ισοβάθμιες κρατάνε αυτόν που πιστεύουν οτι εχει ακόμα να δώσει στο παιχνίδι! και στην τελική όπως ξαναπα ας τους κραταγαν και τους 3!
Chefinlove Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να κρίνουν πιάτα και όχι ποιος τα φτιάχνει. Για εμένα είναι πολύ σωστοί και αντικειμενικοί. Σωστό εν μέρει αλλά η συγκεκριμενη δεν ήξερε τι είναι το φρίκασε ,δεν ηξερε ποιο είναι το κρεμμυδι , δεν ηξερε τον τριφτη , δεν ηξερε την συνταγη , δεν ηξερε τα υλικα !! δεν ηξερε τπτ απλα ακολουθουσε εντολες ...τπτ δεν ητανε δικο της επι της ουσιας στην συνταγη Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Chefinlove 7
omghi2u Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 ρε μαγκες τελικα masterCHEF ειναι το γαμωπαιχνιδο ή masterHELPER και μου τσαμπουνατε για υλοποιηση... και σε αλλους διαγωνισμους ειχε την συνταγη μπροστα της και failαρε τον πατο της γιατι δεν ειχε 4 απο πανω της να την παρουν απο το χερακι για το τι να κανει πως που και αποτε. 5
Sorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τοσο τραγικη αποφαση που με αναγκαζει να γραφω σε τοπικ για reality εκπομπη μαγειρικης..... Καλα της ειπε ο Κοντιζας. Παμε οι δυο μας να το φτιαξεις παλι.... εμεινε παγωτο η τυπισσα..... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Sorath 10
Chefinlove Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 ουτε καν να πεις μαγκια της που εδιωξε εναν επαγγελματια μαγειρα !!! αφου ουσιαστικα των αλλων ηταν το πιατο .. !!
Anorymous Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Anorymous 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Anorymous είπε Ροδάνθη αμπαλη τι έχασες Τι κανει βρε λαθος σιχαμοθρεντ
john_shadow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Chefinlove είπε ουτε καν να πεις μαγκια της που εδιωξε εναν επαγγελματια μαγειρα !!! αφου ουσιαστικα των αλλων ηταν το πιατο .. !! εδώ υποστήριζε οτι το πιάτο ηταν περισσότερο δική της έμπνευση, που το μόνο που δεν της είπανε απ τον εξώστη ειναι πως να περπατάει... Ντροπή της! 6
Anorymous Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Τι κανει βρε λαθος σιχαμοθρεντ Χαχα από τά νεύρα μου μπερδευτικα Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Anorymous
omghi2u Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, john_shadow είπε εδώ υποστήριζε οτι το πιάτο ηταν περισσότερο δική της έμπνευση, που το μόνο που δεν της είπανε απ τον εξώστη ειναι πως να περπατάει... Ντροπή της! Τι ντροπή της ρε'συ??? Εδω οταν ρωτούσαν τον Σελίμ για το πως πιστεύει οτι εχει εξελιχθεί ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι των διέκοψε για να πει οτι σκέφτεται πως ήταν την 1η μέρα και πως είναι τώρα ΑΥΤΗ και συγκινείτε... Για ποια ντροπή μιλάμε ακριβώς? 5
john_shadow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, omghi2u είπε Τι ντροπή της ρε'συ??? Εδω οταν ρωτούσαν τον Σελίμ για το πως πιστεύει οτι εχει εξελιχθεί ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι των διέκοψε για να πει οτι σκέφτεται πως ήταν την 1η μέρα και πως είναι τώρα ΑΥΤΗ και συγκινείτε... Για ποια ντροπή μιλάμε ακριβώς? πωωωω ναι! απ τα νεύρα μου το ξέχασα αυτο!
Chefinlove Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Anorymous είπε Χαχα από τά νεύρα μου μοερδευτικα χαχαχ και σεις εκει στο σουρβαιβορ νευρα ε ? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Chefinlove
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ κρίμα! Έχουν χαλάσει ένα από τα καλύτερα talent show. 1
livefreeordie Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια αδικα νευριαζετε,απλα ηταν στημενο εξαρχης. ηθελαν 2 γυναικες προφανως στην 10αδα για τηλεοπτικους σκοπους,εφυγε η Μαγκυ που αξιζε και 5αδα μην πω και παραπανω κι αναγκαστικα εμειναν με τις 2 αχρηστες. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από livefreeordie
Προτεινόμενες αναρτήσεις