Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Παιδιά οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να κρίνουν πιάτα και όχι ποιος τα φτιάχνει.

Για εμένα είναι πολύ σωστοί και αντικειμενικοί.

Σωστος αλλα υπαρχει και ενα οριο,

ειναι σαν να δινεις διαγωνισμα στην ταξη και να επιτρεπεται η αντιγραφη γιατι οι καθηγητες βαθμολογουν το γραπτο.

• Like 12
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

αν το πάμε έτσι ναι.
Αν οι κριτές δεν ήταν παρών στην δοκιμασία θα έλεγα οτι έκαναν σωστή επιλογή, ΑΛΛΑ απο την στιγμή που και είδαν οτι έκανε τα πάντα με βοήθεια, με οτι έκανε λάθος υλικό(άσχετο που της βγήκε σε καλό) οι κριτές σε ισοβάθμιες κρατάνε αυτόν που πιστεύουν οτι εχει ακόμα να δώσει στο παιχνίδι! και στην τελική όπως ξαναπα ας τους κραταγαν και τους 3!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, skiabox είπε

Σωστό εν μέρει αλλά η συγκεκριμενη δεν ήξερε τι είναι το  φρίκασε ,δεν ηξερε ποιο είναι το κρεμμυδι , δεν ηξερε τον τριφτη , δεν ηξερε την συνταγη , δεν ηξερε τα υλικα !! δεν ηξερε τπτ απλα ακολουθουσε εντολες ...τπτ δεν ητανε δικο της επι της ουσιας  στην συνταγη 

Επεξ/σία από Chefinlove
  • Like 7
Δημοσ.

ρε μαγκες τελικα masterCHEF ειναι το γαμωπαιχνιδο ή masterHELPER και μου τσαμπουνατε για υλοποιηση... και σε αλλους διαγωνισμους ειχε την συνταγη μπροστα της και failαρε τον πατο της γιατι δεν ειχε 4 απο πανω της να την παρουν απο το χερακι για το τι να κανει πως που και αποτε. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοσο τραγικη αποφαση που με αναγκαζει να γραφω σε τοπικ για reality εκπομπη μαγειρικης.....

Καλα της ειπε ο Κοντιζας. Παμε οι δυο μας να το φτιαξεις παλι.... εμεινε παγωτο η τυπισσα.....

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 10
Δημοσ.

ουτε καν να πεις μαγκια της που εδιωξε εναν επαγγελματια μαγειρα !!! αφου ουσιαστικα των αλλων ηταν το πιατο .. !! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anorymous είπε

Ροδάνθη αμπαλη τι έχασες

Τι κανει βρε λαθος σιχαμοθρεντ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chefinlove είπε

ουτε καν να πεις μαγκια της που εδιωξε εναν επαγγελματια μαγειρα !!! αφου ουσιαστικα των αλλων ηταν το πιατο .. !! 

εδώ υποστήριζε οτι το πιάτο ηταν περισσότερο δική της έμπνευση, που το μόνο που δεν της είπανε απ τον εξώστη ειναι πως να περπατάει... Ντροπή της!

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Τι κανει βρε λαθος σιχαμοθρεντ

Χαχα από τά νεύρα μου μπερδευτικα

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john_shadow είπε

εδώ υποστήριζε οτι το πιάτο ηταν περισσότερο δική της έμπνευση, που το μόνο που δεν της είπανε απ τον εξώστη ειναι πως να περπατάει... Ντροπή της!

Τι ντροπή της ρε'συ??? Εδω οταν ρωτούσαν τον Σελίμ για το πως πιστεύει οτι εχει εξελιχθεί ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι των διέκοψε για να πει οτι σκέφτεται πως ήταν την 1η μέρα και πως είναι τώρα ΑΥΤΗ και συγκινείτε... Για ποια ντροπή μιλάμε ακριβώς?

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Τι ντροπή της ρε'συ??? Εδω οταν ρωτούσαν τον Σελίμ για το πως πιστεύει οτι εχει εξελιχθεί ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι των διέκοψε για να πει οτι σκέφτεται πως ήταν την 1η μέρα και πως είναι τώρα ΑΥΤΗ και συγκινείτε... Για ποια ντροπή μιλάμε ακριβώς?

πωωωω ναι! απ τα νεύρα μου το ξέχασα αυτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Anorymous είπε

Χαχα από τά νεύρα μου μοερδευτικα

χαχαχ και σεις εκει στο σουρβαιβορ νευρα ε ?

Επεξ/σία από Chefinlove
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια αδικα νευριαζετε,απλα ηταν στημενο εξαρχης. ηθελαν 2 γυναικες προφανως στην 10αδα για τηλεοπτικους σκοπους,εφυγε η Μαγκυ που αξιζε και 5αδα μην πω και παραπανω κι αναγκαστικα εμειναν με τις 2 αχρηστες. 

Επεξ/σία από livefreeordie
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...