Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά έξυπνο να διώχνεις ένα παίχτη που λες ότι έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι και σε ξαφνιάζει συνεχώς και να κρατάς τον παίχτη που σύμφωνα με εσένα είναι μαριονέτα και ακολουθεί τα βήματα κατά γράμμα του εξώστη.

Μπράβο, μπράβο, good choice! (not)

Ξέχασα να αναφέρω ότι ούτε που κατάλαβε τι έβαλε  στο πιάτο. Αντί για βανίλια έβαλε καφέ και ούτε καν που το κατάλαβε. Ούτε στη γεύση αλλά ούτε καν το χρώμα δεν είδε την ώρα που το έβαζε :mellow:

Επεξ/σία από ulb
  • Like 10
Δημοσ.

σε μια απο τις πρωτες ομαδικες τους εκραζαν που αλλαξαν στο μενου καρυδια με φουντουκια γιατι θα μπορουσε να το παραγγειλει καποιος που εχει αλλεργια και τωρα αλλαξε η αλλη βανιλια με καφε αλλα κλαιν μαιν

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, john_shadow είπε

Εντάξει η απόλυτη ξεφτίλα 

Κράτησαν μέσα το UFO.. Δεν έχει ιδέα ή κοπέλα από μαγειρική.. Όση ιδεα έχω εγώ άλλο τόσο έχει αυτή. Χαζό ππαιχνίδι τελικά αναξιόπιστο εντελώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το... απογειωμένο πιάτο της (ή μάλλον τους, αφού ο εξώστης το έφτιαξε κανονικά) ήταν αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και ότι δεν ήξερε τι έβαλε μέσα. Εκχύλισμα βανίλιας ήθελε και νόμιζε ότι έβαλε, εκχύλισμα καφέ έβαλε στην πραγματικότητα...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον ας τους κραταγαν όλους στην τελική, που και πάλι είναι ντροπή με αυτά που είδαμε... 

Α και μην ξεχάσω! Ρε Τιμολέων κρυφομουσιτσα, την μια κράζεις όσους δεν ξέρουν να μαγειρεύουν και είναι εκει μεσα και την άλλη κάθεσαι και βοηθάς την άχρηστη??? ΟΥΣΤ! 

Επεξ/σία από john_shadow
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελική πεντάδα γωγω, ηλεκτρα , τζωρτζης , αργυρης κ τιμολεων .

και για τον αργυρη και τον τιμολεων δεν ειμαι σιγουρη

Επεξ/σία από Chefinlove
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...