Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχηγός (νταβερνιάρνης) έπρεπε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ειδικά στην περίπτωση που δεν βγαίνει πιάτο. Σούμπιτος έπρεπε να φύγει, και κανονικά έπρεπε να είναι κανονισμός.

Τώρα κάποιος που είπε αν έφευγαν οι αρχηγοί κτλ θα μείνουν οι λιγότερο καλοί, δεν ισχύει διότι:

Αυτός που θα κερδίσει τι θα γίνει δηλαδή μόλις βγει από το παιχνίδι; Αρχισεφ στο Grand Bretagne ή στο προεδρικό μέγαρο; Ένας σεφάκος ας πούμε θα γίνει που θα έχει κάποιες παραπάνω γνώσεις. Αν βρει κάπου δουλειά θα είναι βοηθός κάποιου άλλου ή άλλων ή απλός υπάλληλος (που δεν είναι κακό βέβαια αντιθέτως). Μην κοιτάτε τον Πετρετζίκη που πήρε εκπομπή στην τηλεόραση. Αυτός ήταν εξαίρεση, έχει  κι άλλα εκτός από το μαγείρεμα και τρώνε κι άλλοι απ' αυτόν.

Κοινώς θα πρέπει να καθαρίσει αρκετά κιλά πατάτες, αρκετά χρόνια για να αποκτήσει εμπειρία που δεν έχει σχεδόν κανένας τους (αυτού του επιπέδου). Τώρα αν έχει μαγαζί δικό του οκ, μόλις βγει θα το παίζει γαμοσέφ που θα χρεώνει 30 ευρώ την κάθε βρωμιά του και μετά θα αναρωτιέται γιατί φαληρησε σε 2 μήνες το μαγαζί του.

  • Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κρίμα κι άδικο...

Λίγο κακία αλλά έχω γελάσει πολύ με τους χαρακτηρισμούς για τον Τσίκιλη εδώ και στα σχόλια του youtube. Ένα μικρό απάνθισμα: τσέλιγκας, ζελεδομουστακαλής, βοιδομούσχαρο, καράφλας, τραχανοπλαγιάς, χασαποταβερνιάρης και δε συμμαζεύεται... :lol:

Δημοσ.
5 ώρες πριν, managerre είπε

γωγω πολυ γλωσσα εχει βγαλει

Εμ της έδωσαν δικαιώματα της "4 χρόνια επαγγελματια".....

Δημοσ.

Έχει μείνει στην ιστορία...18 ευρώ ένα βρώμικο! Δηλαδή αν το έφτιαχνε ένας από τους 3 σεφ-κριτές πόσο να το χρέωνε; 25-30 ευρώ; Κι αν το έφτιαχνε o σεφ του Grand Bretagne να το χρέωνε 39 ευρώ; Ο Grandσεφ δηλαδή με αστέρια Michelin καμιά 50αριά ευρώ; 

Δηλαδή 50 μπουργκερ τη μέρα 900 ευρώ, σε 1 βδομάδα 6300 ευρώ, στο μήνα 25200, δηλαδή στο χρόνο πάνω από 300 χιλιάρικα. 

Ρε τα βγάζει αυτά τα λεφτά ο Ωνάσης;

Έχει χαθεί το μέτρο με τα σούργελα, προσφέρουν άφθονο γέλιο όμως.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vision είπε

Έχει μείνει στην ιστορία...18 ευρώ ένα βρώμικο! Δηλαδή αν το έφτιαχνε ένας από τους 3 σεφ-κριτές πόσο να το χρέωνε; 25-30 ευρώ; Κι αν το έφτιαχνε o σεφ του Grand Bretagne να το χρέωνε 39 ευρώ; Ο Grandσεφ δηλαδή με αστέρια Michelin καμιά 50αριά ευρώ; 

Δηλαδή 50 μπουργκερ τη μέρα 900 ευρώ, σε 1 βδομάδα 6300 ευρώ, στο μήνα 25200, δηλαδή στο χρόνο πάνω από 300 χιλιάρικα. 

Ρε τα βγάζει αυτά τα λεφτά ο Ωνάσης;

Έχει χαθεί το μέτρο με τα σούργελα, προσφέρουν άφθονο γέλιο όμως.

Μου θυμισες τον απιθανο Βεγγο

  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vision είπε

Έχει μείνει στην ιστορία...18 ευρώ ένα βρώμικο! Δηλαδή αν το έφτιαχνε ένας από τους 3 σεφ-κριτές πόσο να το χρέωνε; 25-30 ευρώ; Κι αν το έφτιαχνε o σεφ του Grand Bretagne να το χρέωνε 39 ευρώ; Ο Grandσεφ δηλαδή με αστέρια Michelin καμιά 50αριά ευρώ; 

 

πιστευεις οι τιμες που παραθετεις διαφερουν πολυ απο την πραγματικοτητα?

Δημοσ.

Σιχαθηκα χτες πραγματικα.

Αυτη η κλικα των μπλε, που εξακολουθει να ειναι ενωμενη, ποτε θα καταλαβει οτι η μονη δουλεια που τους αξιζει ειναι σε καντινα σε ferry boat;

Θα γελασουμε αργοτερα που θα αρχισουν να κοντραρονται με αργυρη και τιμολεων....

  • Like 2
Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ πολύ συχνά. Οπότε κάτσει μόνο. Ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω καλά καλά. Από όσο έχω καταλάβει οι ομάδες είναι συνεχώς οι ίδιες; Γιατί το κάνουν αυτό;

Δημοσ.

Η κιτρινοδοντα αποκαλεσε χωριατη το σεφεριδη. Η κιτρινοδοντα, που στο μερος της (καπου στην ηλεια νομιζω) δεν ξερουν πως ονομαζονται τα ψαρια.

Και αυτη (ή το φρικιο) θα μπουν μαθηματικα στη δεκαδα.

Δημοσ.

Μιλάμε το χειρότερο master chef της δεκαετίας... βρίσκεται μέσα στην τελική 12αδα(?) ο σελιμ που στην καλυτερη ειναι μετριος σαν μαγειρας... συμπαθητικος σαν χαρακτηρας φαινεται. ο σεφεριδης που δεν εκοβε ουτε με βαλε ή lightsaber , ο predator και η yellowtooth που κάθε φορά δεν το έχουν ξανακάνει αυτό... ο χασαποταβερνας που αναθεμα και αυτος αν ειναι κοντα στο μετριο... το LOATHOBBIT που περαν απο το σμούθιζ δεν εχει δειξει τιποτα αλλο.... μετριοκακος... και μέχρι και πριν μερικές μέρες ο άστεγος κακός μάγειρας καλος ίσως χασάπης Μάριος... 

Βασίλης , Χαράμπαλος και πιθανότατα νικοLoat κατα πολυ καλύτεροι απο τους παραπάνω. Γενικά χαμηλή ποιότητα παιχτών μαγειρικά φέτος. Αργύρης και Τιμολέων ξεχωρίζουν σαν την μύγα μεσ'το γάλα αν και σαν χαρακτήρες είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι , παρόλα αυτά ο τιμολέων δεν μου βγάζει καμία αντιπάθεια ειναι συμπαθέστατος... απο κοντά και ο συμεωνίδης και ο γλωσσίδης , με τον τελευταίο ενω είναι καλός μάγειρας να είναι τέρμα αντιπαθητικός και φελός.

  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kargo130 είπε

 

Αυτη η κλικα των μπλε, που εξακολουθει να ειναι ενωμενη, ποτε θα καταλαβει οτι η μονη δουλεια που τους αξιζει ειναι σε καντινα σε ferry boat;

 

Χαχα, έτσι εξηγούνται τα 18€ και το άδειο πιάτο που αχνοφαίνεται η Κάρυστος απέναντι.

  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, vision said:

Έχει μείνει στην ιστορία...18 ευρώ ένα βρώμικο! Δηλαδή αν το έφτιαχνε ένας από τους 3 σεφ-κριτές πόσο να το χρέωνε; 25-30 ευρώ; Κι αν το έφτιαχνε o σεφ του Grand Bretagne να το χρέωνε 39 ευρώ; Ο Grandσεφ δηλαδή με αστέρια Michelin καμιά 50αριά ευρώ; 

Σκέφτομαι τι μπινελίκι θα έριχνε ο Ramsey αν ήταν κριτής...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Σκέφτομαι τι μπινελίκι θα έριχνε ο Ramsey αν ήταν κριτής...

Ελπίζω στο αντίστοιχο ριάλιτι με Μποτρίνι να πέφτει μπινελίκι

  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...