redykt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 λοατ χαχαχαχαχα η αργυρουδη μου αρεσε απο την οντισιον - γι αυτο δεν ειμαι τοσο αντικειμενικος.οντως φαινεται υπνωτισμενη και τωρα που βλεπω το χθεσινο επεισοδιο δεν τα πηγε καλα η γλυκουλα.
eliasjuve Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τιμολέων για κλωτσές μόνο για τον χαρακτήρα του και Γωγώ για σφαλιάρες μέχρι να σου πονέσει το χέρι. Μόνο ο Κούρδος ξέρει να μαγειρεύει και το παιδί με το ταϊλανδέζικο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από eliasjuve 2
maximusgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλύτερος με διαφορά εκεί μέσα φαίνεται ο Τιμολέων. Και μιλάει πολύ ωραία, με αυτοπεποίθηση αλλά και σεβασμό πάντα. Πάμε γερά φίλε!
patsi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Χαχαχα γελάω μας βρήκε και εδώ ο Maximus. Άμα το πάρει κιόλας ο Τιμολέων θα είσαι 2/2.
Xero1991 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση γιατί χαώθηκα: Κάθε πότε έχει Master Chef? Γιατί λέει Τρίτη/Σάββατο αλλά έχει σχεδόν κάθε μέρα στο πρόγραμμα? Υ.Γ ναι δεν το έψαξα και πολύ, κάποιο καλό παιδάκι θα με απαντήσει ελπίζω
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Κάθε μέρα Τρίτη έως και Σάββατο. Η άλλη «μαγείρεψε» ωμό χοιρινό κιμά και νόμιζε ήταν μοσχαρίσιος
eliasjuve Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Άφησαν έξω καλούς μάγειρες για να περάσουν τους άσχετους. Ούτε αυγό μελάτο δεν ξέρουν να φτιάξουν. 1
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Οτι να'ναι και οι 3. Απλα κακοι και ενας απο τους δυο σιγουρα θα ειναι στην επομενη δοκιμασια αποχωρησης, αν οχι και οι δυο
maximusgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, patsi είπε Χαχαχα γελάω μας βρήκε και εδώ ο Maximus. Άμα το πάρει κιόλας ο Τιμολέων θα είσαι 2/2. Πάντα είχα αδυναμία στο master chef από τότε που προβάλλονταν στο mega. Εντάξει δεν ξέρω αν θα το πάρει κιόλας αλλά για πεντάδα τον βλέπω άνετα. 1
redykt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 TL;DR : Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Ι. Οι δυο κοπελες παιζει να μην πηραν ουτε μια πρωτοβουλια κατα το μαγειρεμα. Το μονο που εκαναν ηταν να ακουνε τους απο πανω , λες και βλεπανε tutorial στο youtube. Λες και μπαιναν σε κουζινα πρωτη φορα.Σε καποια φαση πιστευω επρεπε να παρεμβει κουτσοπουλος με κοντιζα να βγαλουν το σκασμο οι απο πανω μπας και κανουν τιποτα μονες τους. Η Αργυρουδη αποβλακωμενη στον κοσμο της με σιγουρια για το τιποτα. Με απογοητευσε και αρχιζω και αλλαζω γνωμη για τις δυνατοτητες της. Οχι τπτ αλλο , πεταξε και κατι σποντες οτι της καναν σαμποταζ με λαθος συμβουλες.... Συνεχιζει να μου αρεσει εμφανισιακα πολυ. Για την αλλη Χριστινα τι να πουμε.Επελεξε να κανει κεφτεδακια στο μαστερσεφ , ψιλοκομμα κρεμυδιου σε επιπεδα μαλιατση , ωμος χοιρινος κιμας ,τον οποιον δεν αναγνωρισε και ολας. Εμφανισιακα δε μου αρεσει , βαφετε υπερβολικα και εχει και τον αρκουδοκρικο στη μυτη που αντιπαθω γενικως. Ο Κωστας απο την αλλη φανηκε πολυ πιο οργανωμενος . Ομως , οπως ειπε και ο κουτσοπουλος, πρεπει να μην δοκιμαζει τα φαγητα ή απλα να μην καταλαβαινει οξυτητες κλπ. Φαινεται οτι ειναι καλος αλλα νομιζω οτι εχει πολυ αυτοεκτιμηση την ωρα που μαγειρευει και στο τελος του βγαινει ξινο (κυριολεκτικα & μεταφορικα). Εμφανισιακα εμπαινα και σε αυτον(λοατ μου θελατε , λοατ θα παρετε).Αν δε κανω λαθος ειχε πει οτι ειχε χασει πολλα κιλα(διορθωστε με αν κανω λαθος). Γι αυτο και μονο τον respect-αρω. Τελος, μου μου αρεσε ιδιαιτερως η σταση του κοντιζα σε ολο το επεισοδιο. Τους τα ειπε στα ισια και σταρατα .
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλά μιλάμε τραγικό το επίπεδο. Αμφιβάλλω για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
vasioula1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Το επεισόδιο δεν ηταν τραγικο. Οι προτεινόμενοι ήταν τραγικοί
patsi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Έκραζα πέρυσι την Μαργαριτα ότι δεν είχε γνώσεις, εντάξει μπροστά στους χθεσινούς ειδικά παίζει να ειναι και ο Τσελεμεντές...
satsok2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 24/1/2018 στις 9:16 ΠΜ, *nenya* είπε So far, αγαπώ το ιταλικό μιλφ και την αντροΝικολέτα! Και θέλω να χώσω μπουνίδι στην φάτσα αυτής της Maia που χαμογελάει ΜΟΝΙΜΑ. Καιιιι δεν μου λείπει καθόλου ο Σκαρμούτσος. Μια χαρά είναι ο γλυκούλης κοντούλης. Την κάνεις αυτη για 35 χρονώνΕ;
*nenya* Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, satsok2 said: Την κάνεις αυτη για 35 χρονώνΕ; Ε; Ποιά είναι 35;
Προτεινόμενες αναρτήσεις