patsi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, managerre είπε σεφεριδης και γωγω ειναι τρομερα χαζοι ανθρωποι ο αλλος ειχε βαλει ζωντανο γουρουνι στο λουκανικο η αλλh εδωσε ψηφο σε σαββα Δεν μπορεί από τόσες αιτήσεις να μην υπήρχαν 50 καλύτεροι ειλικρινά(εννοώ ούτε για 50δα αυτοι). Απλά είπαμε είναι και το τηλεοπτικό γκελ. Εν τελη υποβαθμίζουν την εκπομπή βέβαια. 4 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Για τον Αργυρη δεν το θυμαμαι που μιλησε με Τιμολεο. Οταν πήγαν οι κριτές στον παγκο(προχθές) τους είπε ο Κων/νος ότι μιλάνε ο Τιμολέων με τον Αργυρή για το πιάτο για να συνεννοηθούν καλύτερα κάτι τέτοιο.
g_alkis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ελπίζω να ντρέπονται οι κριτές που επέλεξαν αυτά τα καρτούν. Γιατί αν δεν ντρέπονται και κυριολεκτούσαν ότι το επίπεδο παικτών φέτος ήταν υψηλότερο, ούτε για λάντζα στο ταβερνάκι της γειτονιάς δεν κάνουν. 5
redykt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 9 hours ago, managerre said: η αλλh εδωσε ψηφο σε σαββα γιατι οχι ; εχασαν , αρα την ευθυνη την εχουν αρχηγος και υπαρχηγος. δεν ειχαν καλη επικοινωνια - συνεννοηση.
vision Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλά ρε είναι δυνατόν οι μπαγλαμαδες να χρεώνουν 18 ευρώ ένα βρώμικο; Ούτε να τιμολογούν τις βρωμιές τους δεν είναι ικανοί. Δηλαδή είναι για γέλια οι τύποι. Ψώνια του κερατά, μόλις μπήκαν στο γυαλί νομίζουν πως έγιναν chef με 2 αστέρια Michelin ο καθένας. Ούτε για βουλκανιζατέρ Firestone/Bridgestone... Έφτιαξα λέει εγώ το λουκάνικο...ρε μπαγλαμά του Μονακό, πουλάνε βρώμικα στο Μονακό;
eliasjuve Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ δεν ξέρουν πόσο να το ψήσουν, να το τιμολογήσουν θα ξέρουν; Μήπως αγόρασαν τα υλικά; Απλά και μόνο που μπήκαν σε διαδικασία τόσο μεγάλοι σεφ να φτιάξουν χειροποίητο λουκάνικο η τιμή εκτοξεύεται.
Cappuccino Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό το "κι επειδή το έφτιαξα εγώ" κι εμένα πολύ μου κακοφάνηκε. Την είδαν σελέμπριτι σεφ κιόλας τα παιδιά... Για μένα ο μουστάκιας θα έπρεπε όχι απλώς να μην συμμετάσχει στην ασυλία, αλλά και να αυτοσαμποταριστεί στην μετέπειτα δοκιμασία (όχι ότι θα ήθελε και πολλή προσπάθεια) για να αποχωρήσει αυτός για το πώς τα έκανε στην ομαδική... Το να φύγει οποιοσδήποτε άλλος για το συγκεκριμένο φιάσκο είναι απλά άδικο. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Εχετε δδικιο για τον μουστακια...και κριμα που πηρε ο Χρηστος την ασυλια και δεν θα μπορεσουν να τον ψηφισουν. Θεωρω ομως και τον Σεφεριδη υπευθυνο. Εκει πας να αποδειξεις οτι εισαι σεφ οχι απλα στρατιωτακι του καθενος...Οχι οτι θα πρεπε να παρει την αρχηγια αλλα μια γνωμη οπως εκανε ο Χρηστος μπορουσε να εκφερει...αυτο το βγαζω την ουρα μου απ'εξω και κανω οτι μου λενε μονο και το κριμα στο λαιμο τους πρεπει να αρχισει να πληρωνεται σιγα σιγα οσο φτανουμε στην 10αδα. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Δεν γίνεται σε μια κουζίνα με ξεκάθαρο αρχηγό να εκφέρουν όλοι άποψη και μάλιστα κατά την διάρκεια της δοκιμασίας. Δεν είχαν να ετοιμάσουν το μενού ενός εστιατορίου με άπλετο ελεύθερο χρόνο, ώστε να μπορούν αν ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες. Σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια ένας αποφασίζει και οδηγεί την ομάδα. Ο αρχηγός είναι υπεύθυνος για να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και οι υπαρχηγοί/βοηθοί να εκτελέσουν σωστά τις οδηγίες. 1 κι 1 κάνουν 2. Απλά βασικά πράγματα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Σωστο αυτο που λες ομως ξαναλεω φτανουμε 10αδα και μου ερχονται 5 ατομα στο μαυλο που δεν ειναι σεφ ουτε καν βοηθοι αλλα απλα ανθρωποι για να εκτελουν καποιες παρασκευες...και δεν καταλαβαινω τον λογο που βρισκονται εκει... πχ. Γωγω,Ηλεκτρα,Σεφεριδης,Δημητρης,Τζωρτζης
managerre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, redykt είπε γιατι οχι ; εχασαν , αρα την ευθυνη την εχουν αρχηγος και υπαρχηγος. δεν ειχαν καλη επικοινωνια - συνεννοηση. γιατι εκανε το καλυτερο πιατο στο μαστερ σεφ και γιατιυ πρεπει να εισαι τερμα χαζος για να λες ευθυνη εχει αρχηγος υπαρχηγοσ γιατι ετσι θα πανε τελικο οι αχρηστοι που δεν θα ειναι ποτε αρχηγοι
redykt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Just now, managerre said: γιατι εκανε το καλυτερο πιατο στο μαστερ σεφ και γιατιυ πρεπει να εισαι τερμα χαζος για να λες ευθυνη εχει αρχηγος υπαρχηγοσ γιατι ετσι θα πανε τελικο οι αχρηστοι που δεν θα ειναι ποτε αρχηγοι το πιο δικαιο θα ηταν να μονομαχησου ν οι 3 που δεν εβγαλαν πιατο.
managerre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, redykt είπε το πιο δικαιο θα ηταν να μονομαχησου ν οι 3 που δεν εβγαλαν πιατο. ε τοτε τι λες αρχηγος υπαρχηγος φταινε?
redykt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, managerre said: ε τοτε τι λες αρχηγος υπαρχηγος φταινε? με ταπωσες και προσπαθω να ξεφυγω δια της πλαγιας οδου.
managerre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, redykt είπε με ταπωσες και προσπαθω να ξεφυγω δια της πλαγιας οδου. χαχαχαχχ
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Σωστο αυτο που λες ομως ξαναλεω φτανουμε 10αδα και μου ερχονται 5 ατομα στο μαυλο που δεν ειναι σεφ ουτε καν βοηθοι αλλα απλα ανθρωποι για να εκτελουν καποιες παρασκευες...και δεν καταλαβαινω τον λογο που βρισκονται εκει... πχ. Γωγω,Ηλεκτρα,Σεφεριδης,Δημητρης,Τζωρτζης Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά σε αυτό φταίει η δομή του διαγωνισμού. Η άποψη μου είναι ότι στην συγκεκριμένη προχθεσινή δοκιμασία, την απόλυτη ευθύνη έχει ο αρχηγός. Σε άλλες δοκιμασίες ομάδων μπορεί ο αρχηγός να είναι σουπερ, αλλά να κάνουν λάθη οι βοηθοί στις παρασκευές κτλ. Σε εκείνη τη περίπτωση προφανώς η ευθύνη δεν θα πάει στον αρχηγό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις