Miracle Worker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Και ο Σεφεριδης τηλεκατευθυνομενος ηταν. Τους ρωταγε 10 φορες πως να κανει το παραμικρο.
eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ο Σεφερίδης το ξέρουνε ότι είναι άσχετος και δίχως γευστικούς κάλυκες, οι άλλοι δύο οι μαμάω Σεφ και ειδικά ο μπάρμπα Μήτσος από τα βλάχικα δεν έκανε το παραμικρό χθες. Πέρα δώθε και στροφές γύρω από τον εαυτό του έκανε. Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε το πιάτο άδειο, είναι ξεφτίλα.
vision Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Σάμπως το άλλο πιάτο με το ψάρι (που δεν είχε πόδια να φύγει όπως η πάπια), το έκαναν ψιλοίδιο; Το ένα είχε ένα κομματάκι ψάρι, ξεροσφύρι όμως - έλεος, και το άλλο ήταν ένα αξιοπρεπές πιάτο. Και καλά φταίει ο αρχηγός - την έχουν δει με το αρχηγηλίκι - οι άλλοι που το έφτιαχναν δεν είπαν τι μπαγλαμάδες είστε, είναι δυνατόν να δώσουμε αυτό για πιάτο; Ούτε μια φετούλα ψωμάκι δηλαδή; Ξερό ψάρι; έλεος...
john_shadow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, vision είπε Σάμπως το άλλο πιάτο με το ψάρι (που δεν είχε πόδια να φύγει όπως η πάπια), το έκαναν ψιλοίδιο; Το ένα είχε ένα κομματάκι ψάρι, ξεροσφύρι όμως - έλεος, και το άλλο ήταν ένα αξιοπρεπές πιάτο. Και καλά φταίει ο αρχηγός - την έχουν δει με το αρχηγηλίκι - οι άλλοι που το έφτιαχναν δεν είπαν τι μπαγλαμάδες είστε, είναι δυνατόν να δώσουμε αυτό για πιάτο; Ούτε μια φετούλα ψωμάκι δηλαδή; Ξερό ψάρι; έλεος... είχε και λίγο ρυζάκι ρε, μην τους αποπαίρνεις
eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, john_shadow είπε είχε και λίγο ρυζάκι ρε, μην τους αποπαίρνεις Μπραντάδα ήταν, δηλαδή πουρές από μπακαλιάρο απ' ότι κοίταξα γιατί δεν το γνώριζα. Βέβαια κι αυτό άθλιο ήταν. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Νταξει τι να λεμε τωρα...κοντευουν 10αδα και ΔΕΝ βγαλαν ΟΥΤΕ ενα πιατο ουσιαστικα...Ας βγαζαν το ενα για το καλο ρε παιδι μου,και ειχαν το θραστος να πανε με την καμπανα,ας πηγαιναν χωρις αυτην!
john_shadow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Νταξει τι να λεμε τωρα...κοντευουν 10αδα και ΔΕΝ βγαλαν ΟΥΤΕ ενα πιατο ουσιαστικα...Ας βγαζαν το ενα για το καλο ρε παιδι μου,και ειχαν το θραστος να πανε με την καμπανα,ας πηγαιναν χωρις αυτην! εντάξει, προφανώς και η παραγωγή τους "ανάγκασε" να βάλουν και να πάνε το άδειο πιάτο για τηλεοπτικούς λόγους του σόου.. 2
antemore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Μπραντάδα ήταν, δηλαδή πουρές από μπακαλιάρο απ' ότι κοίταξα γιατί δεν το γνώριζα. Βέβαια κι αυτό άθλιο ήταν. έμαθα ότι σου αρέσει ο μπακαλιάρος γι' αυτό σου έφτιαξα μπακαλιάρο με πουρέ από μπακαλιάρο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, john_shadow είπε εντάξει, προφανώς και η παραγωγή τους "ανάγκασε" να βάλουν και να πάνε το άδειο πιάτο για τηλεοπτικούς λόγους του σόου.. Οντως ειχα ξεχασει το θεμα reality...
eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, antemore είπε έμαθα ότι σου αρέσει ο μπακαλιάρος γι' αυτό σου έφτιαξα μπακαλιάρο με πουρέ από μπακαλιάρο Συνταγή Τσίκιλη-Γλωσσίδη-Σάββα. Με τι πάει ο μπακαλιάρος; Με μπακαλιάρο! 1
redykt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 TL;DR : Ποσοο το χαρηκαααα . Σκετος εμετος ο Τσικιλης κατα την επιλογη των ομαδων ! Διαλεξε Γωγω απλα και μονο για να τη βγαλουνε στη σεντρα σε περιπτωση ηττας. Πεταξε και κατι του στυλ "καποια στιγμη πρεπει να φυγεις απο το σπιτι" . Δεν καταλαβα αν το ειπε σε Γωγω ή Τζωρτζη , αλλα ηταν πολυ ασχημο. Επειδη εφυγε ο κολλητουλινος του ο Μαριος και ο Κυπριος , εχει θιχτει το σιχαμα. Αντε το Σαββατο να φευγει σιγα σιγα. Οσο για τα ΛΟΑΤ-ιστικα που εκαναν και κοροιδευαν , τραγικο απλα. Μπραβο στον Τιμολεων + Συμεωνιδη που βιαζουν ονειρα νεαρων μαγειρων ασυστολως ! Επισης, να προσθεσω οτι δεν μου αρεσει αυτο που καθε φορα ειναι οι ιδιες ομαδες . Θα ηθελα να δω ενα mix n' match , να δουμε πως συνεργαζονται ολοι με ολους.
kargo130 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Παντως περα απο κομπλεξικους, λοατ κτλ ο μονος πραγματικος σεφ εκει μεσα πρεπει να ειναι ο αργυρης..... Ποτε δεν ακουγεται και παντα την δουλεια την βγαζει.... 1
livefreeordie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Toν Τζωρτζη γενικα τι παιζει και τον διαλεγουν τελευταιο; Μεχρι και την κιτρινοδοντα προτιμουν. Αφου δεν ειναι κακος.
redykt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, livefreeordie said: Toν Τζωρτζη γενικα τι παιζει και τον διαλεγουν τελευταιο; Μεχρι και την κιτρινοδοντα προτιμουν. Αφου δεν ειναι κακος. Ελα μου ντε. Εγω πιστευα οτι εχει πραγματα να δειξει , αλλα τον εχουν του πεταματου
livefreeordie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, redykt είπε Ελα μου ντε. Εγω πιστευα οτι εχει πραγματα να δειξει , αλλα τον εχουν του πεταματου Κατι ρατσιστικο μυριζομαι να πω την αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις