Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο Σεφερίδης το ξέρουνε ότι είναι άσχετος και δίχως γευστικούς κάλυκες, οι άλλοι δύο οι μαμάω Σεφ και ειδικά ο μπάρμπα Μήτσος από τα βλάχικα δεν έκανε το παραμικρό χθες. Πέρα δώθε και στροφές γύρω από τον εαυτό του έκανε. Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε το πιάτο άδειο, είναι ξεφτίλα.

Δημοσ.

Σάμπως το άλλο πιάτο με το ψάρι (που δεν είχε πόδια να φύγει όπως η πάπια), το έκαναν ψιλοίδιο; Το ένα είχε ένα κομματάκι ψάρι, ξεροσφύρι όμως - έλεος, και το άλλο ήταν ένα αξιοπρεπές πιάτο.

Και καλά φταίει ο αρχηγός - την έχουν δει με το αρχηγηλίκι - οι άλλοι που το έφτιαχναν δεν είπαν τι μπαγλαμάδες είστε, είναι δυνατόν να δώσουμε αυτό για πιάτο;

Ούτε μια φετούλα ψωμάκι δηλαδή; Ξερό ψάρι; έλεος...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vision είπε

Σάμπως το άλλο πιάτο με το ψάρι (που δεν είχε πόδια να φύγει όπως η πάπια), το έκαναν ψιλοίδιο; Το ένα είχε ένα κομματάκι ψάρι, ξεροσφύρι όμως - έλεος, και το άλλο ήταν ένα αξιοπρεπές πιάτο.

Και καλά φταίει ο αρχηγός - την έχουν δει με το αρχηγηλίκι - οι άλλοι που το έφτιαχναν δεν είπαν τι μπαγλαμάδες είστε, είναι δυνατόν να δώσουμε αυτό για πιάτο;

Ούτε μια φετούλα ψωμάκι δηλαδή; Ξερό ψάρι; έλεος...

είχε και λίγο ρυζάκι ρε, μην τους αποπαίρνεις :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john_shadow είπε

είχε και λίγο ρυζάκι ρε, μην τους αποπαίρνεις :P

Μπραντάδα ήταν, δηλαδή πουρές από μπακαλιάρο απ' ότι κοίταξα γιατί δεν το γνώριζα. Βέβαια κι αυτό άθλιο ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει τι να λεμε τωρα...κοντευουν 10αδα και ΔΕΝ βγαλαν ΟΥΤΕ ενα πιατο ουσιαστικα...Ας βγαζαν το ενα για το καλο ρε παιδι μου,και ειχαν το θραστος να πανε με την καμπανα,ας πηγαιναν χωρις αυτην!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Νταξει τι να λεμε τωρα...κοντευουν 10αδα και ΔΕΝ βγαλαν ΟΥΤΕ ενα πιατο ουσιαστικα...Ας βγαζαν το ενα για το καλο ρε παιδι μου,και ειχαν το θραστος να πανε με την καμπανα,ας πηγαιναν χωρις αυτην!

εντάξει, προφανώς και η παραγωγή τους "ανάγκασε" να βάλουν και να πάνε το άδειο πιάτο για τηλεοπτικούς λόγους του σόου..

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Μπραντάδα ήταν, δηλαδή πουρές από μπακαλιάρο απ' ότι κοίταξα γιατί δεν το γνώριζα. Βέβαια κι αυτό άθλιο ήταν.

έμαθα ότι σου αρέσει ο μπακαλιάρος γι' αυτό σου έφτιαξα μπακαλιάρο με πουρέ από μπακαλιάρο

Xzibit.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john_shadow είπε

εντάξει, προφανώς και η παραγωγή τους "ανάγκασε" να βάλουν και να πάνε το άδειο πιάτο για τηλεοπτικούς λόγους του σόου..

Οντως ειχα ξεχασει το θεμα reality...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antemore είπε

έμαθα ότι σου αρέσει ο μπακαλιάρος γι' αυτό σου έφτιαξα μπακαλιάρο με πουρέ από μπακαλιάρο

Xzibit.png

Συνταγή Τσίκιλη-Γλωσσίδη-Σάββα. Με τι πάει ο μπακαλιάρος; Με μπακαλιάρο!

artworks-000101490353-5w5kbp-t500x500.jp

• Like 1
Δημοσ.

TL;DR : Ποσοο το χαρηκαααα .

Σκετος εμετος ο Τσικιλης κατα την επιλογη των ομαδων ! 

Διαλεξε Γωγω απλα και μονο για να τη βγαλουνε στη σεντρα σε περιπτωση ηττας.

Πεταξε και κατι του στυλ "καποια στιγμη πρεπει να φυγεις απο το σπιτι" . Δεν καταλαβα αν το ειπε σε Γωγω ή Τζωρτζη , αλλα ηταν πολυ ασχημο.

Επειδη εφυγε ο κολλητουλινος του ο Μαριος και ο Κυπριος , εχει θιχτει το σιχαμα. Αντε το Σαββατο να φευγει σιγα σιγα.

Οσο για τα ΛΟΑΤ-ιστικα που εκαναν και κοροιδευαν , τραγικο απλα. 

Μπραβο στον Τιμολεων + Συμεωνιδη που βιαζουν ονειρα νεαρων μαγειρων ασυστολως !

Επισης, να προσθεσω οτι δεν μου αρεσει αυτο που καθε φορα ειναι οι ιδιες ομαδες .

Θα ηθελα να δω ενα mix n' match , να δουμε πως συνεργαζονται ολοι με ολους.

Δημοσ.

Παντως περα απο κομπλεξικους, λοατ κτλ ο μονος πραγματικος σεφ εκει μεσα πρεπει να ειναι ο αργυρης.....

Ποτε δεν ακουγεται και παντα την δουλεια την βγαζει....

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, livefreeordie said:

Toν Τζωρτζη γενικα τι παιζει και τον διαλεγουν τελευταιο; Μεχρι και την κιτρινοδοντα προτιμουν. Αφου δεν ειναι κακος.

Ελα μου ντε. Εγω πιστευα οτι εχει πραγματα να δειξει , αλλα τον εχουν του πεταματου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, redykt είπε

Ελα μου ντε. Εγω πιστευα οτι εχει πραγματα να δειξει , αλλα τον εχουν του πεταματου

Κατι ρατσιστικο μυριζομαι να πω την αληθεια :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...