Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα να παθουν τα μπλε σιχαματα,πολυ το χαρηκα. Ολες τις φορες εχασαν απο τους κοκκινους κι ακομη να χωνεψουν πως δεν ταιριαζουν σαν ομαδα κι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι. Αυτος ο Γλωσσιδης υπερσιχαμα,πως δεν εχει καμια ευθυνη δηλαδη,στην ομαδα που δεν στηθηκε το πιατο δεν ηταν; 

Επεξ/σία από livefreeordie
  • Like 4
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ότι να'ναι οι μπλε για άλλη μια φορά με αποκορύφωμα την σημερινή ξεφτίλα.

Ο Τσίκιλης έφαγε όλη την ώρα στο να ρωτάει τον Χρήστο τι θα φτιάξει για τα πει στην συνέχεια λάθος στον Σάββα. Σε άλλον πλανήτη ο τύπος. Ο δε Χρήστος επιμένει να είναι αλαζόνας όσο και αν σπάει τα μούτρα του.

Μπράβο στον Σάββα που και έβγαλε πιάτα αλλά ήταν και νόστιμα, το ένα τουλάχιστον.

Τσίκιλη φύγε μόνος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε η σημερινή δοκιμασία, ήταν παρόμοια με αυτή πέρσι που τους είχανε κλείσει τα αφτιά και δεν ακούγανε τι έλεγαν οι υπόλοιποι από πάνω.

Οι μπλε τον ήπιαν σήμερα, ακόμα και στο χρώμα του πιάτου έκαναν λάθος.

Edit: Καλά έγραψα το post πριν δω το τελευταίο με το πιάτο τον μπλε χωρίς τίποτα μέσα! Εντάξει παιδιά έζησα να το δω και αυτό στην τηλεόραση! 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρουμένης της ασυλίας, νομίζω ότι προτεινόμενοι θα πρέπει να είναι ο Δημήτρης και ο Χρήστος. Από όσο είδα χθες ο Σεφερίδης απλά εκτελούσε, ενώ οι άλλοι δύο είχαν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ετοιμασία των πιάτων και κατ' επέκταση στην ήττα.

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ.

Τσίκιλης ούτε για ταβέρνα δεν κάνει. Το δε μουστάκι του όχι για ταβέρνα, αλλά παραπέμπει σε Νταβερνιάρη ολκής... Θα παραγγέλνεις σουβλάκια και θα παίρνει τηλέφωνο στον απέναντι να ρωτήσει πως φτιάχνονται...

Κατά τα άλλα το παιχνίδι έχει γέλιο, η αποτυχία των κριτών είναι πως διάλεξαν απ' το σωρό τους χειρότερους...Ήταν ένας Τούρκος, μια Γεωργιανή και ένας Έλληνας... ούτε η Πάνια δεν τα βγάζει αυτά...κάθε πέρυσι και καλύτερα που λένε...

Αν πας σε εστιατόριο και σου φέρουν άδειο πιάτο σε 1 ώρα, θα ξαναπάς στο εστιατόριο; Η απάντηση είναι όχι. Συνεπώς θα έπρεπε να απολυθεί ο αρχηγός, άμεσα. Τέλος.

• Like 3
Δημοσ.

Αν έχουν τσίπα, θα πρέπει να εξαιρεθούν της ασυλίας οι 3 της υποομάδας χωρίς πιάτο, και να μανιπουλάρουν έτσι τις ψήφους όλοι ώστε να βγούν για αποχώρηση ο Δημήτρης και ο Χρήστος

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να την μυρίστηκε την δουλειά ο Χρήστος γι αυτό προσπαθούσε να πάρει αποστάσεις απ την αρχή εχθές για να την γλυτώσει βλέποντας την αναποτελεσματικότητα του Δημήτρη. Φυσικά αν βοηθούσε θα έβγαζαν τουλάχιστον πιάτο ασχετα αν έχαναν Εν τελη.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο για το "είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου " πρέπει να βγει υποψήφιος ο Χρήστος.

Ρε μπαγλαμά 24 χρονών είσαι...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κλάμα...

• Φήμες λένε ότι η πάπια των μπλε αποχώρησε οικειοθελώς.

• Πάπια αμπελαλέ.

• Πίνει ο μπακαλιάρος το γάλα και μετά τον χτυπάω!  Cooking Level ∞

• Ηλέκτρα βράσε 3 κατσαρόλες νερό...
    -Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, που πήρα πάνω μου κάποιες από τις παρασκευές...

• Ο Σελίμ ντεν έκει άνκο.

• -Δημήτρη που είναι η πάπια;;;
    -Την άλλη εβδομάδα έχει προσφορά στις πάπιες, σεφ...

• Η πάπια των μπλε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

• Νέα μονάδα μέτρησης: "το δάχτυλο το δικό μου".
    Συμεωνίδης 2018 μ.Χ.

• Η πάπια των μπλε:
    Πάπια με ΠΑΣΟΚ vs πάπια με ΣΥΡΙΖΑ

• Να πας να φας στο εστιατόριο του Τσίκιλη και μετά από μία ώρα να σου φέρει άδειο πιάτο... και τον λογαριασμό!!! 

• Έχω φτιάξει και εγώ τέτοια πάπια.

• Από παιδί ο Δημήτρης φτιάχνει μια πάπια που δεν "υπάρχει".

• Και τι αχνοφαίνεται μέσα στο πιάτο κ. Κοντιζά;

• Γλωσσίδης δεν είναι ούτε για καντίνα με κατεψυγμένες τυρόπιτες!

• Τσίκιλης= Ταβερνιάρης στην Πλάκα το 1924.
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, antemore είπε

επρεπε να τον ρωτησουν και τον τσικιλη ποσο το κοστολογει το πιατο

ε νταξει σιγά το δύσκολο, 3€ κάνει στα ΙΚΕΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια αν ο Σάββας είχε σωστό χρώμα πιάτο και το έδινε άδειο θα έπαιρναν 10/10;

Spoiler

freegifmaker.me_2b_CXD.gif

Επεξ/σία από eliasjuve
  • Like 1
Δημοσ.

Ο Τσίκιλης το έπαιζε μάγκας αλλά του γύρισε όλο πίσω. Ρωτούσε τον Χρήστο πώς θα κάνει τη σοκολάτα, που υποτίθεται οτι ήταν δική του ιδέα. Είμαι περίεργη να δω ποιός θα είναι ο 2ος για αποχώρηση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skatoula1 είπε

Ο Τσίκιλης το έπαιζε μάγκας αλλά του γύρισε όλο πίσω. Ρωτούσε τον Χρήστο πώς θα κάνει τη σοκολάτα, που υποτίθεται οτι ήταν δική του ιδέα. Είμαι περίεργη να δω ποιός θα είναι ο 2ος για αποχώρηση...

Κανονικα ο Χρηστος πρεπει να ειναι,ο αλλος απλα εκτελουσε δεν ειχε καποιον ηγετικο ρολο,αλλα επειδη πηγε να βγαλει την ουρα του εξω απο νωρις ισως την γλιτωσει και ψηφισουν τον αλλον τον καημενο που δεν εφταιγε και σε κατι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι που δεν σχολιαστηκε ηταν τα εμετικα σχολια του μουστακαλη μπροστα στον τζωρτζη αμα διαλεγαν τις ομαδες,καλη η κοροιδια μουστακαλη αλλα ο τζωρτζης σε εχει παει τρενακι κανονικο σε ολες τις ομαδικες αντρακλα μου εσυ.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...