Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 14/2/2018 στις 1:56 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε

Πιστεύω οτι δεν θα φύγει ούτε αύριο η Γωγώ, θα το δούμε πάντως.

Edit: Τώρα το είδα από Youtube, ξεφτίλα πραγματικά.

https://www.provo.gr/ssm_anadolu/

Θα μας πει κανεις τι ειναι αυτο το link τελικα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Θα μας πει κανεις τι ειναι αυτο το link τελικα;

Το ανέφεραν ήδη άλλοι, στην ιστοσελίδα αναφέρονται στο μαγαζί που ο Σελιμ είναι συνιδιοκτήτης με άλλους.

https://el-gr.facebook.com/anadolumutfagi.gr/photos/a.525832007577497.1073741826.512648798895818/806527686174593/?type=3

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, skatoula1 said:

Του χρόνου θα πάω κι εγώ... Τι παραπάνω ξέρει η Γωγώ δηλαδή...?

Να δω κι από κοντά τον Σωτήρη....:wub:

Τρίχα τρίχα θα στο βγάλω το μαλλί :lol:

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Τρίχα τρίχα θα στο βγάλω το μαλλί :lol:

Κορίτσια ψυχραιμία... για όλες έχει ο μπουφές... :D

Δημοσ.

Όλες τηλεμαγειρισσες μου θέτε να γίνετε,  αλλά αν σας πουν να μαγειρέψετε για τον άντρα σας κατεβάζετε κάτι μούτρα.. σιγά μην γίνω εγώ δουλάρα αυτουνού. :P

Δημοσ.

Δεν φεύγουν οι κοπέλες πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Προβλέπω ότι αυτή(η υπόλοιπη) και η επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουν άλλη γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση. Εν τω μεταξύ κάποιος πέταξε spoiler στο τοπικ του survivor και ήμουν προετοιμασμένος ότι θα μείνει η αχώνευτη αλλιώς θα Μου ερχόταν πιο απότομο :) .

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερη δοκιμασια : αυγολεμονο και θραψαλο.... (γελανε και οι πετρες)

Σελιμ: Δικαια νικητης αφου εκανε το καλυτερο πιατο. Προσωπικα δεν τον πολυπαω , μου βγαζει κατι το "βρομικο" , dont know why.

Μαριος: Κριμα που εφυγε , αν και οντως περαν του κρεατος δε νομιζω οτι μπορουσε να σταθει με τις γνωσεις του στο παιχνιδι. Αδικως αφυγε παντως.

Γωγω: Τη σπρωχνει η παραγωγη ασυστολως και αυτη δειχνει να μην τη νοιαζει . Δυσκολα θα παρει ποδι απο κει μεσα . (Αγγελικουλα λειπεις !)

Κριτες : Δοκιμασια ο θεος να τη κανει ... Προσπαθουσαν στο τελος να μαζεψουν το ξεφτιλικι τους λεγοντας κατι για τυχη και @@ μπλε.

~~ Καλα πως κανουν ετσι που εφυγε ο Μαριος, μολις βγουν εξω θα κανουν παρεα ,σιγα τα αυγα.

~~ Ειδικα εκει που κανει ο Σαββας στο Χρηστο "διαβασε το εσυ" ,πηγα να ξερασω .

~~ Γνωμη Τιμου δεν ακουσαμε για επιστροφη Γωγους ρε γαμωτη.

~~ Συμεωνιδη βιαζεις ονειρα "γλυκα" . 

Δημοσ.

Μου αρεσει που στην αρχη βαλαν και 22 ατομα μεσα...Μην χασουμε τοσα σκουπιδια,φτασαμε 12αδα και απο αυτους που εχουν μεινει μεσα ουτε 5 ατομα δεν μπορεις να βαλεις σε μια επαγγελματικη κουζινα με απαιτησεις!Εφυγε ο Χαραλαμπος πριν απο Γωγω,Ηλεκτρα,Μαριο,Σεφεριδη,Τζωρτζη και δεν ξερω ποιον αλλον...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...