Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, l337 είπε

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι δικό του ή το έχει μαζί με άλλον (ή άλλους). Και δεν έχει και κάποια σημασία.

Παρεπιπτόντως, έχω πάει ήδη δυο φορές και το φαγητό είναι τούμπανο!!

κι εγω

τρομερο μαγαζι

Δημοσ.

η κιτρινοδοντα με τα μαλλια κατω αλλος ανθρωπος παντως. ο Μαριος δεν ηταν κι ιδιαιτερα καλος. οχι πως ηταν χειροτερος απο αυτην αλλα φαινοταν πως δεν θα παει μακρια,συνεχεια κακα πιατα εκανε και μαλλον μονο κρεας ξερει να ψηνει.

• Like 3
Δημοσ.

Ντανα Δαλάκα έχουμε δει φώτο σου στα μπουζούκια με βενζίνα ΜΗΝ ΑΡΝΗΣΕ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΣΕ ΞΕΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Ντανα Δαλάκα έχουμε δει φώτο σου στα μπουζούκια με βενζίνα ΜΗΝ ΑΡΝΗΣΕ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΣΕ ΞΕΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ 

γουατ; λαθος τοπικ;

• Like 1
Δημοσ.

Ότι να' ναι...

Ο Μάριος είχε πέσει πολύ τελευταία με αποκορύφωμα το κολοκύθι με το χταπόδι που φτύναν οι κριτές. Μέχρι στιγμής όσοι έρχονται αντιμέτωποι με την Γωγού καταφέρνουν με έναν περίεργο τρόπο να κάνουν χειρότερο πιάτο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Ότι να' ναι...

Ο Μάριος είχε πέσει πολύ τελευταία με αποκορύφωμα το κολοκύθι με το χταπόδι που φτύναν οι κριτές. Μέχρι στιγμής όσοι έρχονται αντιμέτωποι με την Γωγού καταφέρνουν με έναν περίεργο τρόπο να κάνουν χειρότερο πιάτο.

χαχα απλα δεν ειναι ωρα να φυγουν οι 2 τελευταιες γυναικες του παιχνιδιου. δεν κανουν καλυτερα πιατα,τις κρατανε μεσα με το ζορι. ειδαν κι επαθαν οι κριτες να βρουνε μια δικαιολογια για το πιατο του Μαριου σημερα που να δικαιολογει γιατι της Γωγους ηταν καλυτερο. αλλα δεν ηταν καλος μαγειρας γενικα,δεν το ειχε. σε καμια ταβερνα μπορω να τον φανταστω να ψηνει κρεατα οχι κατι παραπανω. και δεν τον συμπαθουσα κιολας,μου βγαζε κατι πονηρο.

12 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Ο Σεφεριδης πρεπει να τον εχει κανει λαστιχο με την κιτρινοδοντα

του τον κανει αυτην ηδη πιστευω δε φαινεται; :ph34r:

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, livefreeordie είπε

χαχα απλα δεν ειναι ωρα να φυγουν οι 2 τελευταιες γυναικες του παιχνιδιου. δεν κανουν καλυτερα πιατα,τις κρατανε μεσα με το ζορι. ειδαν κι επαθαν οι κριτες να βρουνε μια δικαιολογια για το πιατο του Μαριου σημερα που να δικαιολογει γιατι της Γωγους ηταν καλυτερο. αλλα δεν ηταν καλος μαγειρας γενικα,δεν το ειχε. σε καμια ταβερνα μπορω να τον φανταστω να ψηνει κρεατα οχι κατι παραπανω. και δεν τον συμπαθουσα κιολας,μου βγαζε κατι πονηρο.

Γι' αυτό λέω ότι τους δίνουν πάτημα με τα πιάτα που φτιάχνουν ώστε να την κρατάνε μέσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεοπτικο σόου είναι και θέλουν τηλεθέαση,όπως όλα τα casting,απλα στο τέλος για να κρατησουν τα προσχήματα βγάζουν κάποιον σχετικό με τηλεθέαση και ποιότητα. Όλα για τα νούμερα γίνονται.

Το πρώτο master chef ήταν τίμιο, με ελάχιστη δόση reality,το δεύτερο κράτησε τα προσχήματα,ηταν λίγο θεατραλε αλλά ανεκτικό,το τρίτο είναι καθαρό reality λόγω survivor,όλα για τηλεθέαση

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τηλεοπτικο σόου είναι και θέλουν τηλεθέαση,όπως όλα τα casting,απλα στο τέλος για να κρατησουν τα προσχήματα βγάζουν κάποιον σχετικό με τηλεθέαση και ποιότητα. Όλα για τα νούμερα γίνονται.

Το πρώτο master chef ήταν τίμιο, με ελάχιστη δόση reality,το δεύτερο κράτησε τα προσχήματα,ηταν λίγο θεατραλε αλλά ανεκτικό,το τρίτο είναι καθαρό reality λόγω survivor,όλα για τηλεθέαση

Το πρωτο ειχε στημενο τελικο. #never forget

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...