Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Μπα, θα ειχε ακυρωθει ηδη. Δεν θα υπηρχε λογος να κανουν την δοκιμασια

δε νομιζω δεν παει ετσι. αλλωστε τι θα δειχνε μετα; οχι πως ειναι βεβαιο αλλα ισως..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το βγαλουν ισοπαλια και δεν φευγει κανεις. Το εκαναν και περυσι.

Ειναι πιθανο.

Επεξ/σία από g_alkis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antemore είπε

πολυ drama queen ο χρησταρας

Πιτσιρίκος είναι, αλλά καλό παιδί από ότι κατάλαβα. Ο άλλος είναι 31 και έχει ένα στάνταρ επάγγελμα, φαγητό για γυμνασμένους κλπ. Καλύτερα που έμεινε ο μικρός. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, livefreeordie είπε

Που το ειδες το καλο παιδι να το δουμε και μεις;

Δεν μου φάνηκε κοπρίτης, μια χαρά μάγκας είναι. Έχει χειρότερους χαραχτήρες εκεί μέσα σίγουρα. ΒΒασικ εγώ υποστηρίζω τον Μάριο, θεωρώ πως έχει ταλέντο αλλά θέλει πολλά μαθήματα ακόμα. 

Δημοσ.

Έφυγε ο Πάμμπος και έμεινε το τρίο στούτζες, σαχλοκώδωνας, ράσταμαν και σμούθης.

Και κάτι για αυτό που λένε ότι πρέπει να βγαίνει αντίπαλος δυνατός vs δυνατού. Όταν πρέπει να βγει νικητής σε ένα γκρουπ παικτών τα ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα μέχρι τον τελικό είναι αδύνατος (θεωρητικά) vs δυνατού. Οι καλύτεροι μένουν στο τέλος. Αν κάποιος αδύναμος αξίζει να προχωρήσει το αποδεικνύει στην πράξη νικώντας τους δυνατούς.

Τώρα θα δούμε τελικό Γωγούς vs του καλύτερου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Δεν μου φάνηκε κοπρίτης, μια χαρά μάγκας είναι. Έχει χειρότερους χαραχτήρες εκεί μέσα σίγουρα. ΒΒασικ εγώ υποστηρίζω τον Μάριο, θεωρώ πως έχει ταλέντο αλλά θέλει πολλά μαθήματα ακόμα. 

υπεροπτης ειναι και γλυφτης. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...