livefreeordie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, overpower είπε Μπα, θα ειχε ακυρωθει ηδη. Δεν θα υπηρχε λογος να κανουν την δοκιμασια δε νομιζω δεν παει ετσι. αλλωστε τι θα δειχνε μετα; οχι πως ειναι βεβαιο αλλα ισως..
g_alkis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα το βγαλουν ισοπαλια και δεν φευγει κανεις. Το εκαναν και περυσι. Ειναι πιθανο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από g_alkis
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Αρκετά δύσκολο αλλά συνάμα πολύ ωραίο το πιάτο που τους έβαλαν.
vairass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, antemore είπε πολυ drama queen ο χρησταρας Πιτσιρίκος είναι, αλλά καλό παιδί από ότι κατάλαβα. Ο άλλος είναι 31 και έχει ένα στάνταρ επάγγελμα, φαγητό για γυμνασμένους κλπ. Καλύτερα που έμεινε ο μικρός.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, livefreeordie είπε Με τον Χαραλμπελος fixed
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, vairass είπε Πιτσιρίκος είναι, αλλά μαλάκας από ότι κατάλαβα. fixed 5
livefreeordie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, vairass είπε Πιτσιρίκος είναι, αλλά καλό παιδί από ότι κατάλαβα. Που το ειδες το καλο παιδι να το δουμε και μεις;
vairass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, livefreeordie είπε Που το ειδες το καλο παιδι να το δουμε και μεις; Δεν μου φάνηκε κοπρίτης, μια χαρά μάγκας είναι. Έχει χειρότερους χαραχτήρες εκεί μέσα σίγουρα. ΒΒασικ εγώ υποστηρίζω τον Μάριο, θεωρώ πως έχει ταλέντο αλλά θέλει πολλά μαθήματα ακόμα.
eliasjuve Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Έφυγε ο Πάμμπος και έμεινε το τρίο στούτζες, σαχλοκώδωνας, ράσταμαν και σμούθης. Και κάτι για αυτό που λένε ότι πρέπει να βγαίνει αντίπαλος δυνατός vs δυνατού. Όταν πρέπει να βγει νικητής σε ένα γκρουπ παικτών τα ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα μέχρι τον τελικό είναι αδύνατος (θεωρητικά) vs δυνατού. Οι καλύτεροι μένουν στο τέλος. Αν κάποιος αδύναμος αξίζει να προχωρήσει το αποδεικνύει στην πράξη νικώντας τους δυνατούς. Τώρα θα δούμε τελικό Γωγούς vs του καλύτερου.
livefreeordie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vairass είπε Δεν μου φάνηκε κοπρίτης, μια χαρά μάγκας είναι. Έχει χειρότερους χαραχτήρες εκεί μέσα σίγουρα. ΒΒασικ εγώ υποστηρίζω τον Μάριο, θεωρώ πως έχει ταλέντο αλλά θέλει πολλά μαθήματα ακόμα. υπεροπτης ειναι και γλυφτης. 2
patsi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, livefreeordie είπε υπεροπτης ειναι και γλυφτης. Μαζί σου! Δεν μου άρεσε Εξ αρχής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις