l337 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mylo είπε Τι παίχτηκε με το ιταλεζικο μωρό; Η Μάγκι έφυγε αμέσως από το παιχνίδι και μετά την ξανακαλέσανε (άλλη μέρα) να παιχτεί το στημένο σκηνικό (με τα "διλήμματα"). 2
redykt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Οικογενειακες ιστοριες απο τα λιντλ. Ασυλια η cheerleader , τι αλλο θα δουμε σε αυτη την ακαδημια τερατων ! Τελικος cheerleader vs φρικιο(μασκοτ της ομαδας) , το βλεπω να ρχεται. Εφιαλτη στη κουζινα θα θυμιζει. Λογικα αυριο μονομαχουν χρηστος με χαμπο (?) Βεβαια ειναι και το φρικιο στη μεση. Αντε να τελειωσει αυτο το φετινο πανηγυρι. υγ1: ολο αμπελοφιλοσοφιες ειναι αυτος ο χρηστος. υγ2: εφυγε αδοξα το ιταλιανο μιλφ. περαστικα στο παιδι να πουμε 41 minutes ago, l337 said: Η Μάγκι έφυγε αμέσως από το παιχνίδι και μετά την ξανακαλέσανε (άλλη μέρα) να παιχτεί το στημένο σκηνικό (με τα "διλήμματα"). οντως ;; η αληθεια ειναι οτι ολα φαινοντουσαν στημενα και η ιδια ουτε ηξετε τι ελεγε και τι ζηταγε. θα μπορουσαν να το προβαρουν καλυτερα πριν μας το πασαρουν ετσι
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά στα επόμενα επεισόδια, θα υπάρξει εκείνη η φάση σαν το προηγούμενο που κάλεσαν όσους είχαν αποχωρήσει και οι παίκτες με ψηφοφορία επέλεγαν τους δύο που ήθελαν να επιστρέψουν. Το θέμα βέβαια είναι οτι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν συμμετέχουν όσοι αποχώρησαν οικειοθελώς αλλά όσοι έφυγαν μετά από ήττα σε δοκιμασία αποχώρησης. Τώρα αν θα κάνει κάτι η παραγωγή σαν εξαίρεση και βάλει την Μάγκυ στους υποψηφίους.... Θα δείξει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Βασίλης_29
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Να έκαναν οι άλλοι καλύτερα μακαρόνια από τη Γωγώ να μην έπαιρνε ασυλία Μάγκυ τραγική, άκου δίλημμα Συμεωνίδη δώσε πόνο, τους πονάει όπου τους βρει η δική σου τακτική 1
g_alkis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Πυροβολημένα ψωνάκια οι περισσότεροι. Ο μούσης θεωρούσε ότι ήταν υπεράνω κριτικής, η λαζοϊταλίδα έλεγε ότι αν έμενε θα κέρδιζε. Σιχάματα. Στηρίζουμε Αργύρη, Φασιλή, Χαράλαμπο, Δημήτρη και Σάββα. 1
vasioula1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Για εμενα ο Αργύρης και ο Γιώργος είναι οι πιο προσγειωμένοι σε συνδυασμό με ικανότητες. Με αυτούς είμαι αλλά κυρίως με Αργύρη 1
eliasjuve Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαμαντάκια από youtube: - «Λέω αυτά που ξέρω βάσει αυτών που ξέρω» Χρήστος Γλωσσίδης, 2018 μ.Χ -Ηλέκτρα, φτιάξε μου ένα καφεδάκι.. -Ε δεν το έχω ξανακάνει αλλά θα προσπαθήσω.. "Δεν ήτανε γκουρμέ, ήτανε για να φας"! Σελίμ 2018 μ.Χ. "Πρώτη φορά θα φτιάξω ένα καλό πιάτο, να μην είναι ωραίο;"! Γωγώ Κωστάκη 2018 μ.Χ. Όταν το Masterchef έχει πιο πολλές περιπτώσεις οικειοθελούς αποχώρησης από το Survivor... Φήμες λένε ότι έχουν αποχωρήσει ακόμα από τον διαγωνισμό οικειοθελώς, 3 καμεραμεν, ο βοηθός σκηνοθέτη και 2 ηλεκτρολόγοι. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από eliasjuve 1
vrwmiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Εσείς που λέτε τη μαγκυ ιταλικό μωρό, ενώ κραζετε το καυτό κ@υλ@κι με τα ράστα, βλέπετε καλά ή έχετε τσιμπλες;
redykt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, vrwmiaris said: Εσείς που λέτε τη μαγκυ ιταλικό μωρό, ενώ κραζετε το καυτό κ@υλ@κι με τα ράστα, βλέπετε καλά ή έχετε τσιμπλες; Τσιμπλες εχει το φρικιο σου , απαπαπα ανατριχιασα
john_shadow Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 κοιτα να δεις που θα φυγει παιχτης 10αδας σημερα και θα την γλυτωσουν οι αχρηστες...
Miracle Worker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ειμαι εναντια στη σιχαμοκλικα, αλλα μου φαινεται λιγο αδικο. Ας εβγαζε η Ηλεκτρα πιατο. Αρχηγος δεν εχω καταλαβει γιατι να βγει καποιος. Παντως μπραβο στην κλικα που δεν ψηφισε τους αλλους και λιγο περιεργο ομως.
4saken Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ρε σιχαματα, στο master chef ειστε,δεν ειστε στο τελευταιο επεισοδιο Sons of Anarchy, ελεος με τις αγκαλιες. 1
livefreeordie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 εγω λεω δεν θα φυγει κανεις σημερα λογω αποχωρησης Μαγκυς 1
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, livefreeordie είπε εγω λεω δεν θα φυγει κανεις σημερα λογω αποχωρησης Μαγκυς Μπα, θα ειχε ακυρωθει ηδη. Δεν θα υπηρχε λογος να κανουν την δοκιμασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις