Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, redykt είπε

Ο Βασιλης ολη την ωρα ηταν νταγκλα.

Εκανε κατι μαλακιες εκει χωρις ουσια και ολα καλα.

Το φρικιο ποτε θα φυγει ρε γαμωτο ;

Κυριακη παρελαβνει στη Πατρα.

Ο Χρηστος ειναι πολυ καλος και το ξερει και δεν το κρυβει . Προσωπικα δε με χαλαει .

Συμεωνιδη παμε γερα αγορινα . Για καποιους παραμενει σιχαμα , εγω αλλαξα γνωμη και τον θελω να παει ψηλα

υγ : τζωρτζη τραβα φτιαξε κανα ΖΜΟΥΘΙ 

Ο Χρηστος ειναι μεγας παπατζης και ψωνισμενος. Ειδαμε και το χθεσινο του πιατο που "αγγιζε τη τελειοτητα" παλι φαπα εφαγε, οπως και στην ομαδικη

δυστυχως, απο τη μια σπαμε πλακα με τους χαβαλεδες που εχουν βαλει φετος στον διαγωνισμο, απο την αλλη δε βλεπουμε ενα πιατο της προκοπης..και φοβαμαι οτι ολη η πορεια μεχρι τον τελικο θα ειναι μαγειρικα εντελως αδιαφορη..

το προηγουμενο κατ'εμε ηταν το καλυτερο. Λαμπρος, Δημητρης και Πορφυρης τους εβλεπα ανετα απο την αρχη ξανα

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟΣ πούλος του αλαζόνα σαχλαμάρα και έχουν ΑΠΕΙΡΟ δίκιο οι κριτές σε όλα όσα του είπαν, ειδικά γενικά για τους μάγειρες-σαχλαμάρες στο τέλος όταν έφυγαν οι παίκτες

Ραστομαλλούσα δικαιότατα έμεινε, να έκαναν σοβαρό φαγητό οι υπόλοιποι να μην τους έβαζε τα γυαλιά

Συμεωνίδης με τα μπούνια, δίνει πόνο αλύπητα, μόνο που πήζει τόσο αλύπητα ο Τσικίλης γουστάρω τρελά

Καλά δικαιοτατα δεν νομίζω να έμεινε,όχι πως ήταν κι απαράδεκτο το πιάτο της μάλλον αλλά το έκαναν και λίγο επίτηδες οι κριτές γιατί οι άλλοι ήταν σίγουροι πως θα φύγει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλτε τις τρεις κοπελιές, Ράστα, κιτρινοδόντα και Τζώρτζια να μαλλιοτραβηχτούν να γελάσουμε.

Και η Μάγκυ παπάντζα νίντζα είναι, μόλις βαρεθούν τις ιταλοβλακείες που κάνει και ξεμείνει από ιδέες, θα την πουλέψουν.

Ο άλλος 12 ευρώ τιμολογούσε χθες το πιάτο του. 12 φάπες θα έτρωγες αν μου το έφερνες.

Επεξ/σία από g_alkis
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει αυτό το ψωνισμένο που βγάζουν όλοι μόλις τους κρίνουν άσχημα όντως είναι σπαστικό. Είπαμε μην πας αφού είσαι τόσο καλός πάνε και βγάλε τα 50000 κάνοντας μενού με τις πιαταρες που φτιάχνεις.

Επεξ/σία από patsi
Δημοσ.
4 ώρες πριν, g_alkis είπε

Βάλτε τις τρεις κοπελιές, Ράστα, κιτρινοδόντα και Τζώρτζια να μαλλιοτραβηχτούν να γελάσουμε.

Και η Μάγκυ παπάντζα νίντζα είναι, μόλις βαρεθούν τις ιταλοβλακείες που κάνει και ξεμείνει από ιδέες, θα την πουλέψουν.

Ο άλλος 12 ευρώ τιμολογούσε χθες το πιάτο του. 12 φάπες θα έτρωγες αν μου το έφερνες.

12 λεπτά ναι 12 ευρώ ούτε για πλάκα. Τσικνοπέμπτη σήμερα τσίμπησα 2 λουκάνικα 5 παιδάκια και 4 μπούτια κοτόπουλο 9 ευρώ όλα μαζί. Και μιλάμε για γεύσεις όχι για τις μαλακιες που φτιάχνουν οι τρόμπες του masterchef. 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Heybro said:

Και μιλάμε για γεύσεις όχι για τις μαλακιες που φτιάχνουν οι τρόμπες του masterchef. 

Μόνο αν τα μαγειρέψεις/ψήσεις σωστά, από μόνα τους τα "9 euro" δεν τρώγονται...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Μόνο αν τα μαγειρέψεις/ψήσεις σωστά, από μόνα τους τα "9 euro" δεν τρώγονται...

Προφανώς αλλά το μαγειρεμένα ήταν ιδανικό στο φούρνο μαριναρισμενα από το κρεοπωλείο. Τις χαζομάρες που φτιάχνουν στο παιχνίδι δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ για να τις φάω. 

Την ηλεκτρα θα την έτρωγα άνετα βασικά κοκαλάκι δεν θα την άφηνα. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Heybro said:

Τις χαζομάρες που φτιάχνουν στο παιχνίδι δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ για να τις φάω. 

Γούστα κι εγώ πχ δεν θα πλήρωνα για παϊδάκια, θέλω pure ψαχνό, δεν γουστάρω κόκκαλα... :P

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, g_alkis είπε

Συνονόματε πέθανα στο γέλιο! :P

Δημοσ.

γωγώ: ήταν παντελώς άσχετη στο σχολειό και ήταν για 10 αλλα έβγαζε 15 επειδή την συμπαθούσαν οι καθηγητές διότι έκανε την χαριτωμένη
δεν έχει ιδέα από μαγειρική αλλα οι συγκυρίες την ευνοούν πάντα
θα φτάσει δεκάδα και δεν θα έχει καταλάβει κανεις πως

τζώρτζης: ο λόγος που βγήκε ο όρος κακιά αδερφή
είναι υποχθόνιος και ύπουλος (πολλοί τον παρομοιάζουν με τις ύαινες στον lion king 1)
όλοι ξέρουν ότι δεν είναι καλός μάγειρας αλλα θα προχωρήσει επειδή φοβούνται να τον ψηφίσουν γιατι δεν θέλουν να τους πιάσει στο στόμα του

selim: πούτσα μας όλα

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Άντε να αρχίσει να πάρω μάτι το μαύρο μωρό με τα ράστα.

Κολάν να φοράει και όλα καλά θα πάνε δεν φεύγει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...