livefreeordie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 γιαυτο εκλεγε ετσι το ραστα στο τρειλερ,γιατι εφυγε ο γκομενος! 1
livefreeordie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 στο μεταξυ μονο εγω εχω την ιδεα οτι επιτηδες τον εδιωξαν γιαυτο που ειπε στο προηγουμενο επεισοδιο (who is that guy to tell me how to cook?). σαν τιμωρια θα σου πουμε εμεις who is that guy. 1
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στα τσακιδια Βασίλη. Ευτυχώς έμεινε το μωρό
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πρεπει να εχετε παιδικα τραυματα, δεν εξηγειται αλλιως 1
vrwmiaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, orck είπε Πρεπει να εχετε παιδικα τραυματα, δεν εξηγειται αλλιως Άσε τη ζήλεια
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, orck είπε Πρεπει να εχετε παιδικα τραυματα, δεν εξηγειται αλλιως Εχει κατι το sexy πάνω της. Σωματακι χειλάκια αυτή η αθωότητα που βγάζει δεν ξέρω. Πάντως χάρηκα πολυ που έμεινε. Η γωγω να φύγει είναι λίγο παράξενη με τα κίτρινα δόντια. Μάγκι εντάξει milfara. 1
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Το κοβω και το βαζω σε βαζο με φορμολη φιλε, σοβαρα. Αυτο με τα κιτρινα δοντια γιατι μερικοι το επαναλαμβανουν συνεχεια; Περισυ θυμαμαι ειχε καποια πιατα που ελεγα "να αυτο θελω να το κανουμε να δουμε πως ειναι" φετος νομιζω οτι μονο μαλακιες φτιαχνουν, σαν μενου χριστουγιεννατικο που εχει 150υλικα το καθε πιατο
eliasjuve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πετάνε μέσα ότι υλικά τους κατέβουν στο κεφάλι χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα αν ταιριάζουν μεταξύ τους αρκεί να το παρουσιάσουν ως σούπερ ουάου στην εμφάνιση και στην όψη. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Η Ηλέκτρα πίστευα οτι θα αποχωρούσε σήμερα, αλλά πλέον νομίζω οτι πήρε τα πάνω της και θα είναι καλύτερη στις επόμενες δοκιμασίες, θα αντέξει λίγο καιρό ακόμη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Συμφωνώ με Κοντιζά κατά την διάρκεια της δοκιμής των πιάτων, αρκετά κουραστικό το τσιτάτο "εγώ έτσι το ήθελα το φαγητό δοκιμάστε το". 1 1
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ο Βασιλης ολη την ωρα ηταν νταγκλα. Εκανε κατι μαλακιες εκει χωρις ουσια και ολα καλα. Το φρικιο ποτε θα φυγει ρε γαμωτο ; Κυριακη παρελαβνει στη Πατρα. Ο Χρηστος ειναι πολυ καλος και το ξερει και δεν το κρυβει . Προσωπικα δε με χαλαει . Συμεωνιδη παμε γερα αγορινα . Για καποιους παραμενει σιχαμα , εγω αλλαξα γνωμη και τον θελω να παει ψηλα υγ : τζωρτζη τραβα φτιαξε κανα ΖΜΟΥΘΙ
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ξέχασα οτι αύριο έχουμε τσικνοπέμπτη, εξού και τα κρεατικά που θα τους βάλουν να ασχοληθούν. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟΣ πούλος του αλαζόνα σαχλαμάρα και έχουν ΑΠΕΙΡΟ δίκιο οι κριτές σε όλα όσα του είπαν, ειδικά γενικά για τους μάγειρες-σαχλαμάρες στο τέλος όταν έφυγαν οι παίκτες Ραστομαλλούσα δικαιότατα έμεινε, να έκαναν σοβαρό φαγητό οι υπόλοιποι να μην τους έβαζε τα γυαλιά Συμεωνίδης με τα μπούνια, δίνει πόνο αλύπητα, μόνο που πήζει τόσο αλύπητα ο Τσικίλης γουστάρω τρελά Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Hacker?pcs
managerre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Βασίλης: Από τους τύπους που πήγαινες σπίτι του να παίξετε στο Playstation1 και δεν σ' άφηνε εν τέλη λέγοντας συνέχεια "Κάτσε να στο περάσω αυτό είναι δύσκολο" . Ήταν στην ΚΝΕ στην εφηβεία, στο πανεπιστήμιο μπήκε ΕΑΑΚ ή ΑΡΕΝ και τελικά έφτιαξε μια δικιά του καινούρια ιδεολογία. Αρχικά έκανε παρέα με όλους μέχρι που κατάλαβαν ότι είναι παπατζής. Νομίζει ότι μπορεί να έχει όποια γκόμενα θέλει. 1
satsok2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, managerre είπε Βασίλης: Από τους τύπους που πήγαινες σπίτι του να παίξετε στο Playstation1 και δεν σ' άφηνε εν τέλη λέγοντας συνέχεια "Κάτσε να στο περάσω αυτό είναι δύσκολο" . Ήταν στην ΚΝΕ στην εφηβεία, στο πανεπιστήμιο μπήκε ΕΑΑΚ ή ΑΡΕΝ και τελικά έφτιαξε μια δικιά του καινούρια ιδεολογία. Αρχικά έκανε παρέα με όλους μέχρι που κατάλαβαν ότι είναι παπατζής. Νομίζει ότι μπορεί να έχει όποια γκόμενα θέλει. Ενδιαφερον. Μηπως εχεις άποψη και για τη Novartis;
zeys13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου, αφού είναι το μόνο παιχνίδι που βλέπω φέτος. Κρίμα για το τύπο που έφυγε, έδινε μια νότα τρέλας μέσα στο παιχνίδι. Ήταν στο κόσμο του. Θα έφευγε αλλά δεν ήταν ακόμη η ώρα του. Δεν ήταν τόσο καλός μάγειρας όσο η τριάδα κώστα-χρήστου-τιμολέων. Μπαίνει στο σορό με τους υπόλοιπους. Εκτός σορού είναι οι 2 τύπισσες που ούτε αυγό δεν μπορούν να κάνουν μόνες τους. Αν ήταν σωστή η παραγώγη θα έπρεπε να κόψει τις οδηγίες απο τον εξώστη. Αν είναι έτσι να πάω και εγώ. Θα μου λένε απο πάνω τι συνταγή να κάνω, τι υλικά να πάρω, πώς να τα κάνω, μια χαρά. Κάποια θα τα πετύχω. Θα ήξερε η κοτσιδού πως να μαγειρέψει το συκώτι; Θα ήξερε πχ να βάλει πορτοκάλι στη σάλτσα, και να πάρει ξηρούς καρπούς; Εδώ ούτε τη γλυκοπατάτα δε μπορούσε να κόψει. Αν την άφηναν μόνη της θα βλέπαμε σκηνές σαν το χταπόδι του Μάριου. Και όπως είδαμε στις δοκιμασίες ναι κάνεις λάθη. Θα μπορούσε να είχε φύγει και ο Κώστας ή ο Χρήστος. Απλά οι κοπελιές πρέπει να μείνουν ακόμα γιατί προσφέρουν θέαμα (ο θεός να το κάνει). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις