Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Tην γλύτωσε ο Μάριος που έφτυσαν το φαγητό του, τον ήπιε η τρελοκοτσιδου.
Hacker?pcs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι who is the guy ρε τραχανοπλαγιά, τα guys που είναι κριτές σε διαγωνισμό που συμμετέχεις είναι σίχαμα Α σίχαμα Άντε να παίρνουν πούλο οι 2 άσχετες, αρκετά μας έκαναν τα νεύρα κρόσσια Μόνο σελίμ αλλόθρησκοι Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Hacker?pcs
livefreeordie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Βλεπω την ραστα να μενει αυριο μου φαινεται και να αποχωρει ο γκομενος της ο Βασιλης.
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Συμπεράσματα σημερινού. Σελίμ: Φχαρστω πολυ το γκογκο που μου ντοσε μιξερ του για να blah blah Γωγώ: Ξέρω που κοιμάσαι το βράδυ (μια φοράδα χέστηκε απόψε). Κατά τα άλλα.
omghi2u Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Θα του την δωσει του Σελιμ και θα παει και θα κλασει και τις 2...
salazar1991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ στημένο το σκηνικό με τα κολοκυθάκια. Το "γέμισμα-τύλιγμα" που έκαναν κάποιοι από τους παίκτες είναι πολύ πιο δύσκολο από το απλό γέμισμα + ότι αυτό που μετράει είναι η γεύση. Προτίμησαν να μείνουν με Γωγουλίνι που ότι υλικό και να δει λέει ότι είναι δύσκολο
patsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πόσες φορές θα την γλυτωσει ακόμη η ξεβαμμένη κιτρινοδοντα Barbie απορώ. Θα ναι πάλι σε καμία ομάδα που κερδίζει στην ομαδική και τσουπ άλλη μια βδομάδα μέσα. Θα βγει μετά και θα λέει έφτασα στους 10-15 του μάστερ σεφ χωρίς να ξέρει να κάνει τίποτα. Η predator άμα καταφέρει και μείνει σήμερα ανάμεσα στα θηρία θα ναι εξίσου κω.....φαρδη με τη Γωγω.
Heybro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, patsi είπε Πόσες φορές θα την γλυτωσει ακόμη η ξεβαμμένη κιτρινοδοντα Barbie απορώ. Θα ναι πάλι σε καμία ομάδα που κερδίζει στην ομαδική και τσουπ άλλη μια βδομάδα μέσα. Θα βγει μετά και θα λέει έφτασα στους 10-15 του μάστερ σεφ χωρίς να ξέρει να κάνει τίποτα. Η predator άμα καταφέρει και μείνει σήμερα ανάμεσα στα θηρία θα ναι εξίσου κω.....φαρδη με τη Γωγω. Λίγα με τον κωλο του μωρού 2
redykt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ποσο μουφα ηταν ολο αυτο με το γεμισμα και τα πιατα "εκτος διαδικασιας" . Ξερασανε το πιατο του μαριου , η cheerleader εβγαλε πιατο επιπεδου junior master chef και τελικα βγαλανε "στον τακο" χρηστο , βασιλη και συμεωνιδη . Ουτε τα προσχηματα δεν κραταει το star πλεον . Κατ' εμε , το εκαναν απλα και μονο για να ανεβει η τηλεθεαση στο σημερινο επεισοδιο. 1
satsok2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Εγω δεν βλέπω κάποιο προβλημα. Οταν σε βάζουν να γεμίσεις κολοκύθι πρέπει να γεμίσεις κολοκύθι. Τώρα το αν θα το γεμίσεις από πάνω ή από το πλάι λιγη διαφορά έχει. 1
g_alkis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον φευγει ο μουσης με το βλακωδες ρητο και ο οποιος δεν ξερει τι σημαινει placebo Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από g_alkis 1
redykt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, g_alkis said: Μαλλον φευγει ο μουσης με το βλακωδες ρητο και ο οποιος δεν ξερει τι σημαινει placebo Λετε το φρικιο να το διωξουν το Σαββατο ; Οχι τιποτα αλλο, κυριακη θα πρεπει να καει η βασιλισσα καρναβαλος . ~~ Who is the guy to tell me what placebo means ~~
livefreeordie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, g_alkis είπε Μαλλον φευγει ο μουσης με το βλακωδες ρητο και ο οποιος δεν ξερει τι σημαινει placebo κι εγω ετσι πιστευω (τραγικο αν αφησαν μεσα το φρικ σοου γιατι καλυτερη δεν νομιζω να ηταν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις