Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tην γλύτωσε ο Μάριος που έφτυσαν το φαγητό του, τον ήπιε η τρελοκοτσιδου.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι who is the guy ρε τραχανοπλαγιά, τα guys που είναι κριτές σε διαγωνισμό που συμμετέχεις είναι

σίχαμα Α σίχαμα

Άντε να παίρνουν πούλο οι 2 άσχετες, αρκετά μας έκαναν τα νεύρα κρόσσια

Μόνο σελίμ αλλόθρησκοι

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.

Συμπεράσματα σημερινού.

Σελίμ: Φχαρστω πολυ το γκογκο που μου ντοσε μιξερ του για να blah blah

Γωγώ: Ξέρω που κοιμάσαι το βράδυ (μια φοράδα χέστηκε απόψε).

Κατά τα άλλα.

Δημοσ.

Πολύ στημένο το σκηνικό με τα κολοκυθάκια. Το "γέμισμα-τύλιγμα" που έκαναν κάποιοι από τους παίκτες είναι πολύ πιο δύσκολο από το απλό γέμισμα + ότι αυτό που μετράει είναι η γεύση. Προτίμησαν να μείνουν με Γωγουλίνι που ότι υλικό και να δει λέει ότι είναι δύσκολο

Δημοσ.

Πόσες φορές θα την γλυτωσει ακόμη η ξεβαμμένη κιτρινοδοντα Barbie απορώ. Θα ναι πάλι σε καμία ομάδα που κερδίζει στην ομαδική και τσουπ άλλη μια βδομάδα μέσα. Θα βγει μετά και θα λέει έφτασα στους 10-15 του μάστερ σεφ χωρίς να ξέρει να κάνει τίποτα. 

Η predator άμα καταφέρει και μείνει σήμερα ανάμεσα στα θηρία θα ναι εξίσου κω.....φαρδη με τη Γωγω.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, patsi είπε

Πόσες φορές θα την γλυτωσει ακόμη η ξεβαμμένη κιτρινοδοντα Barbie απορώ. Θα ναι πάλι σε καμία ομάδα που κερδίζει στην ομαδική και τσουπ άλλη μια βδομάδα μέσα. Θα βγει μετά και θα λέει έφτασα στους 10-15 του μάστερ σεφ χωρίς να ξέρει να κάνει τίποτα. 

Η predator άμα καταφέρει και μείνει σήμερα ανάμεσα στα θηρία θα ναι εξίσου κω.....φαρδη με τη Γωγω.

Λίγα με τον κωλο του μωρού 

Screenshot_20180207-170100_01.png

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο μουφα ηταν ολο αυτο με το γεμισμα και τα πιατα "εκτος διαδικασιας" .

Ξερασανε το πιατο του μαριου , η cheerleader εβγαλε πιατο επιπεδου junior master chef και τελικα βγαλανε "στον τακο" χρηστο , βασιλη και συμεωνιδη . 

Ουτε τα προσχηματα δεν κραταει το star πλεον . 

Κατ' εμε , το εκαναν απλα και μονο για να ανεβει η τηλεθεαση στο σημερινο επεισοδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν βλέπω κάποιο προβλημα. Οταν σε βάζουν να γεμίσεις κολοκύθι πρέπει να γεμίσεις κολοκύθι. Τώρα το αν θα το γεμίσεις από πάνω ή από το πλάι λιγη διαφορά έχει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον φευγει ο μουσης με το βλακωδες ρητο και ο οποιος δεν ξερει τι σημαινει placebo

Επεξ/σία από g_alkis
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, g_alkis said:

Μαλλον φευγει ο μουσης με το βλακωδες ρητο και ο οποιος δεν ξερει τι σημαινει placebo

Λετε το φρικιο να το διωξουν το Σαββατο ; Οχι τιποτα αλλο, κυριακη θα πρεπει να καει η βασιλισσα καρναβαλος .

~~ Who is the guy to tell me what placebo means ~~

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, g_alkis είπε

κι εγω ετσι πιστευω (τραγικο αν αφησαν μεσα το φρικ σοου γιατι καλυτερη δεν νομιζω να ηταν)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...