duende Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Συνδονιζομαι να δω το μωρό μου εισαι μεγαλη ανωμαλαρα η Γωγω μου θυμιζει τη harley quinn απο το injustice 2
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Σκάσατε από την ζήλεια. Ο κοντοσεφ, αγαπημένα υλικά έχει τα ροβυθια.ήμαρτον, ήμαρτον.με το φυσοκαλαμο τα φτυναμε στον κόσμο μικροί, όχι να τα φάω
g_alkis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Φυγε γωγω μου εχεις κανει τα νευρα κροσια
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό το παλικάρι με τη κόκκινη μπλούζα,ο σερφεριδης από Θεσσαλονίκη είναι;
duende Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 αμυγδαλο με σκορδο με καλαμαρι με μοσχαρι με τρουφα με @#%$^
maximusgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Αυτό το παλικάρι με τη κόκκινη μπλούζα,ο σερφεριδης από Θεσσαλονίκη είναι; Από τα Γιαννιτσά είναι. Στο "δείτε σε λίγο" φάνηκε ποιος κερδίζει το mystery box δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι.
duende Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, g_alkis είπε Φυγε γωγω μου εχεις κανει τα νευρα κροσια οχι φιλε, η ρασταμαν προηγειται, δε παλευεται
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, maximusgr είπε Από τα Γιαννιτσά είναι. Στο "δείτε σε λίγο" φάνηκε ποιος κερδίζει το mystery box δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι. Καλά τον κατάλαβα, δεν πήρα χαμπάρι γιατί με πήρε τα μυαλά το μελιτζανι κολάν του μωρού Άμα δεν δηλητηριάζουν κανένα κριτή δεν κάνουν τίποτα. 1
duende Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) "χου ιζ δε γκαι του τελ μη χαου του κουκ" ειπε ο θεος καιιι καβαλα στ'αλογο τρρουπ τρρρουυππ τρρουυππ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από duende
AtiX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Τα σιχάματα από το survivor παρακαλούνται να πάνε στο σίχαμα thrend... Δεν θα μας το κάνετε εδώ ρεάλιτυ 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Κολοκυθάκια VS Survivor: 1 - 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις