Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Ο Συμεωνίδης και ο Τιμολέων είναι του κολλεγίου ρε, ποιο σαρβάιβορ λέτε. Ούτε μια μέρα δεν θα άντεχαν οι βουτυρομπεμπέδες.

Μόνο ο Τζωρτζης θα άντεχε για survivor πιστεύω από εκεί :)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, patsi είπε

Μόνο ο Τζωρτζης θα άντεχε για survivor πιστεύω από εκεί :)

O τζώρτζης θα έβλεπε τον ζουλού και θα αναστατωνόταν. Ποικιλοτρόπως.

Επεξ/σία από g_alkis
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AtiX είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

φίλος μου είδε ρατσοκοτσιδού το Σάββατο... Βρε λέτε να τους αφήνουν ελεύθερους?

δε νομίζω πως το παιχνίδι είναι "live" σαν το survivor, πρέπει να είναι ήδη στα τελειώματα..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, john_shadow είπε

δε νομίζω πως το παιχνίδι είναι "live" σαν το survivor, πρέπει να είναι ήδη στα τελειώματα..

Είχα την εντύπωση ότι άντε να έχουμε μια βδομάδα διαφορά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

εχει μεγαλη διαφορα το ποτε γυριστηκε με το πως το δειχνει. σιγουρα μηνα.

Δημοσ.

Για να καταλάβετε για πόση χρονική διαφορά μιλάμε, σας ενημερώνω πως το επεισόδιο με τη δοκιμασία στο σχολείο με τα παιδάκια γυρίστηκε το Δεκέμβρη! 

Δημοσ.

έτσι έπαιζε πάντα το masterchef, όταν ξεκινάγανε να παίζουν τα πρώτα επεισόδια γυρίζανε τα τελευταία οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί κιόλας..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AtiX είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τί εννοείς Βίρνα ? Δεν θα είναι η μπαφιάρα, η νικήτρια του διαγωνισμού??[\spoiler]

Δημοσ.

Και τοτε πως δεν διαρεουν οι νικητες, απο ανωνυμες πηγες φυσικα. Ακομη και ρητρα εμπιστευτικοτητας να εχουν υπογραψει (η οπως αλλιως το λενε) εαν καποιος ανωνυμος το γραψει καπου πως θα κατηγορησουν καποιον συγκεκριμενο;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, orck είπε

Και τοτε πως δεν διαρεουν οι νικητες, απο ανωνυμες πηγες φυσικα. Ακομη και ρητρα εμπιστευτικοτητας να εχουν υπογραψει (η οπως αλλιως το λενε) εαν καποιος ανωνυμος το γραψει καπου πως θα κατηγορησουν καποιον συγκεκριμενο;

Δε διαρρέουν γιατί ο τελικός δεν έχει γυριστεί ακόμα. Μπορεί να έχουν φτάσει στους 2 πχ και να το κρατάνε για λίγο πιο κοντά στην προβολή των επεισοδίων γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Κάπως έτσι έγινε και πέρυσι. Με τη διαφορά πως τότε ήταν κατακαλόκαιρο, ο κόσμος δεν το πολυέβλεπε και κανείς δεν καιγόταν να μάθει τί θα συμβεί. Αυτή τη φορά νομίζω πως θα spoilαριστούμε.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...