patsi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, g_alkis είπε Ο Συμεωνίδης και ο Τιμολέων είναι του κολλεγίου ρε, ποιο σαρβάιβορ λέτε. Ούτε μια μέρα δεν θα άντεχαν οι βουτυρομπεμπέδες. Μόνο ο Τζωρτζης θα άντεχε για survivor πιστεύω από εκεί
g_alkis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, patsi είπε Μόνο ο Τζωρτζης θα άντεχε για survivor πιστεύω από εκεί O τζώρτζης θα έβλεπε τον ζουλού και θα αναστατωνόταν. Ποικιλοτρόπως. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από g_alkis
AtiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 φίλος μου είδε ρατσοκοτσιδού το Σάββατο... Βρε λέτε να τους αφήνουν ελεύθερους?
john_shadow Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, AtiX είπε Απόκρυψη περιεχομένων φίλος μου είδε ρατσοκοτσιδού το Σάββατο... Βρε λέτε να τους αφήνουν ελεύθερους? δε νομίζω πως το παιχνίδι είναι "live" σαν το survivor, πρέπει να είναι ήδη στα τελειώματα.. 1 1
AtiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, john_shadow είπε δε νομίζω πως το παιχνίδι είναι "live" σαν το survivor, πρέπει να είναι ήδη στα τελειώματα.. Είχα την εντύπωση ότι άντε να έχουμε μια βδομάδα διαφορά...
livefreeordie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, AtiX είπε Απόκρυψη περιεχομένων φίλος μου είδε ρατσοκοτσιδού το Σάββατο... Βρε λέτε να τους αφήνουν ελεύθερους? εχει μεγαλη διαφορα το ποτε γυριστηκε με το πως το δειχνει. σιγουρα μηνα.
satsok2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα μου έκανε εντύπωση η διχάλα και τα σορτσάκια στο σπίτι.
redykt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 θυμιζε φθινοπωρο το σκηνικο στο σπιτι. ζεκετα + βερμουδα , διχαλα + φουτερ
maximusgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Για να καταλάβετε για πόση χρονική διαφορά μιλάμε, σας ενημερώνω πως το επεισόδιο με τη δοκιμασία στο σχολείο με τα παιδάκια γυρίστηκε το Δεκέμβρη!
john_shadow Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 έτσι έπαιζε πάντα το masterchef, όταν ξεκινάγανε να παίζουν τα πρώτα επεισόδια γυρίζανε τα τελευταία οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί κιόλας..
salazar1991 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, AtiX είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου φίλος μου είδε ρατσοκοτσιδού το Σάββατο... Βρε λέτε να τους αφήνουν ελεύθερους? Τί εννοείς Βίρνα ? Δεν θα είναι η μπαφιάρα, η νικήτρια του διαγωνισμού??[\spoiler]
orck Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Και τοτε πως δεν διαρεουν οι νικητες, απο ανωνυμες πηγες φυσικα. Ακομη και ρητρα εμπιστευτικοτητας να εχουν υπογραψει (η οπως αλλιως το λενε) εαν καποιος ανωνυμος το γραψει καπου πως θα κατηγορησουν καποιον συγκεκριμενο;
maximusgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, orck είπε Και τοτε πως δεν διαρεουν οι νικητες, απο ανωνυμες πηγες φυσικα. Ακομη και ρητρα εμπιστευτικοτητας να εχουν υπογραψει (η οπως αλλιως το λενε) εαν καποιος ανωνυμος το γραψει καπου πως θα κατηγορησουν καποιον συγκεκριμενο; Δε διαρρέουν γιατί ο τελικός δεν έχει γυριστεί ακόμα. Μπορεί να έχουν φτάσει στους 2 πχ και να το κρατάνε για λίγο πιο κοντά στην προβολή των επεισοδίων γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Κάπως έτσι έγινε και πέρυσι. Με τη διαφορά πως τότε ήταν κατακαλόκαιρο, ο κόσμος δεν το πολυέβλεπε και κανείς δεν καιγόταν να μάθει τί θα συμβεί. Αυτή τη φορά νομίζω πως θα spoilαριστούμε. 3
eliasjuve Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Έτσι ήταν και παλιότερα στο Mega που δεν έγινε ποτέ ο τελικός επειδή βάρεσε κανόνι η παραγωγή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις