Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αν καταλαβα καλα,ειχαν αποφασισει να στειλουν τον Μαριο στην μονομαχια και ο Χρηστος το αλλαξε τελευταια στιγμη γιατι φοβηθηκε μην αγχωθει ξερω γω και χασει?

Αυτό πάντως με το βραχιολάκι μεταξύ Χαράλαμπου - Χρήστου - Μάριου είχε πλάκα. Πόσο καιρό γνωρίζονται, κανά 2-3 εβδομάδες; Στη σκηνή εκείνη για κάποιο λόγο στο πίσω μέρος του μυαλού μου ακουγόταν το "Love is in the air" και σχεδόν περίμενα slow motion montage, άντε και λίγο flashback στα πρώτα βλέμματα και στην αρχική ανταλλαγή του... βραχιολακίου.

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.

το ενα σιχαμα την εφερε στο αλλο. ηθελαν να την διωξουν την ξινη μαλλον και φοβηθηκαν πως ισως ο Μαριος χασει (γιαυτο δε ψηφισαν και την Ηλεκτρα,ηθελαν να φυγει η αλλη). καλα να παθεις και δεν θα μας λειψεις !

Δημοσ.

Μλκ μου θα τρελαθώ. Η άλλη έφτιαξε όλο το πιάτο όχι απλά με βάση τη συνταγή, αλλά με άτομα να της λένε μέχρι και το πώς θα κόψει τα υλικά. 

Δηλαδή αν κέρδιζε και έφευγε ο Μπάμπης, θα ηταν περήφανη και θα νόμιζε ότι είναι γμτη σεφ; 

Πραγματικά μερικοί άνθρωποι ζουν σε άλλη πραγματικότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Μλκ μου θα τρελαθώ. Η άλλη έφτιαξε όλο το πιάτο όχι απλά με βάση τη συνταγή, αλλά με άτομα να της λένε μέχρι και το πώς θα κόψει τα υλικά. 

Δηλαδή αν κέρδιζε και έφευγε ο Μπάμπης, θα ηταν περήφανη και θα νόμιζε ότι είναι γμτη σεφ; 

Πραγματικά μερικοί άνθρωποι ζουν σε άλλη πραγματικότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Γενικα αυτην ειχε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της για αγνωστο λογο,αφου καμια εμπειρια δεν ειχε ουτε σπουδες και πολλα πραγματα δεν ηξερε να τα κανει.

Δημοσ.

Απλά για γέλια και για κλάματα σήμερα. Η άλλη νευρίασε επειδή έλεγε οτι "αλλιώς είπαμε να ψηφίσουμε εχτές και άλλα κάναμε σήμερα". 

Από όλες τις γυναίκες που βρισκόντουσαν εκεί τελικά μόνο η Χριστίνα μου άρεσε που αποχώρησε οικειοθελώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι ριάλιτι γουστάρω φουλ

Συνεχίζει η φάπα στο survivor

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/thleorash/thletheash-tourkikh-antistash-sto-survivor-anevainei-ki-allo-to-master-chef.5057722.html

Αναφορά σε κείμενο

Για μια ακόμη ημέρα, το μαγειρικό show του STAR κράτησε τα ποσοστά του και είδε και αύξηση στο νεανικό κοινό, ενώ και η τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 "Anne" δείχνει να χτίζει το κοινό που την ακολουθεί φανατικά, αδιαφορώντας για καρύδες και συμβούλια νησιού.

Πιο συγκεκριμένα το Master Chef κατέγραψε ποσοστό 19,9% στο γενικό σύνολο και 28,7% στις ηλικίες 15-44. Στο πρώτο μισό προβολής του απέναντι στα Highlights του Survivor, βρέθηκε με χαρακτηριστική άνεση μπροστά, αφού το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κατέγραψε ποσοστό 15,1% στο σύνολο και 17,1% στο νεανικό  κοινό. Το show μαγειρικής βρέθηκε σε τέταρτα πάνω από το 30%, με το Survivor να παίρνει ανάσα και να ανεβάζει "στροφές" μετά τις 22.30. Στο σύνολο της τηλεθέασης, το reality επιβίωσης έκλεισε με 28,4% στο σύνολο και 39,6% στο νεανικό κοινό.

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.

Έμενα μου άρεσε που δεν ήξερε καν τα υλικά όταν τους παρουσίασαν το πιάτο. Την πείραξε που της διαλέξανε άλλο αντίπαλο λες και έχει θέση ανάμεσα τους. Δυστυχώς το επίπεδο φαίνεται πολύ χαμηλό με τις τηλεοπτικές επιλογές οι οποίες ελπίζω να φύγουν σύντομα! Απορώ για ποιό λόγο αφήνουν τα υπόλοιπα παιδιά να τους βοηθάνε στις δοκιμασίες...

Δημοσ.

Εδώ έχει το θράσος(θάρρος) η Γωγω να δηλώνει 4 χρόνια επαγγελματίας μαγείρισσα και δεν ξέρει να ξεχωρίζει τα βασικά....Εντάξει το χαμηλό επίπεδο είναι δεδομένο Ε τουλάχιστον μη μας το παίζεις ιστορία.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ μέσα στο σπίτι όλοι είναι με t-shirt και καλοκαιρινές σαγιονάρες. Ή το παιχνίδι γυρίστηκε μέχρι Οκτώβρη ή τους έχουν εκεί  μέσα θέρμανση 25 βαθμούς.

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι θα μείνει το μωρό μέσα, για ακόμη μία εβδομάδα.οι καλύτερες ευχές μου μαζί της.

Υ.Γ μαύρο στο σερβαιβορ.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Το καλό είναι ότι θα μείνει το μωρό μέσα, για ακόμη μία εβδομάδα.οι καλύτερες ευχές μου μαζί της.

Υ.Γ μαύρο στο σερβαιβορ.

Βρωμιάρη σίχαμα.

Spoiler

Σίχαμα βρωμιάρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...