Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Περίμενες να περάσει; εγώ είπα αυτός θα τους δηλητηριάσει Εκεί που είπαν στην αδερφή της να περάσει λέω τώρα θα σκάσει μύτη κάνας Μπάμπης Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εεε δε παιζεσαι κι εσυ 1
patsi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Εκεί που είπαν στην αδερφή της να περάσει λέω τώρα θα σκάσει μύτη κάνας Μπάμπης Χαχαχα εγώ πίστεψα σε αυτό που είδαμε. Λέω ε αφού η μια αδελφή πήρε όλο το ταλέντο στη μαγειρικη(όντως ήταν να καλο αυτό που έκανε) Ε η άλλη ίσως πήρε τα υπόλοιπα. Και όντως αποδείχθηκε παρσημη.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Είμαι από τους φανατικούς του master chef, θα δω όλα τα επεισόδια. Στα μέχρι στιγμής, θα προτιμούσα να είχαν βάλει άλλον κριτή στην θέση του κουτσόπουλου αλλά οκ, δεν βρίσκω κάτι κακό στην μέχρι τώρα συμπεριφορά των κριτών αν και φαίνεται οτι σε σχέση με το προηγούμενο έχουν γίνει αυστηρότεροι. Εκείνος ο τυπάς με την σφολιάτα που γελούσε και ειρωνευόταν καλά του έκαναν και τον ξεφτίλισαν. Ο άλλος με το μαχαίρι και τα ακροβατικά που έκανε, ήταν πολύ περίεργος τύπος ειδικά η φάτσα του που φαινόταν σαν θυμωμένος ή βαριεστημένος. 2
patsi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Με το παλικάρι με το μούσι και τη γιαγιά του που φώναξαν και περασε(αν και για να πω την αλήθεια δεν ήταν κάτι σούπερ το πιάτο του) ήμασταν μαζί φαντάροι το 15,κάναμε και αρκετή παρέα. Καλό παιδί αν και τότε δεν ασχολούνταν με τη μαγειρική.
FCastor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Είμαι από τους φανατικούς του master chef, θα δω όλα τα επεισόδια. Στα μέχρι στιγμής, θα προτιμούσα να είχαν βάλει άλλον κριτή στην θέση του κουτσόπουλου αλλά οκ, δεν βρίσκω κάτι κακό στην μέχρι τώρα συμπεριφορά των κριτών αν και φαίνεται οτι σε σχέση με το προηγούμενο έχουν γίνει αυστηρότεροι. Εκείνος ο τυπάς με την σφολιάτα που γελούσε και ειρωνευόταν καλά του έκαναν και τον ξεφτίλισαν. Ο άλλος με το μαχαίρι και τα ακροβατικά που έκανε, ήταν πολύ περίεργος τύπος ειδικά η φάτσα του που φαινόταν σαν θυμωμένος ή βαριεστημένος. Ποιος ήταν αυτός με τη σφολιάτα; Έχει βιντεάκι στο YouTube;
patsi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, FCastor είπε Ποιος ήταν αυτός με τη σφολιάτα; Έχει βιντεάκι στο YouTube; 2
eliasjuve Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εμένα πάντως μου άρεσε που δεν είναι ο Σκαρμούτσος κριτής. Έχει γίνει κουραστικός με τις ίδιες επαναλαμβανόμενες λέξεις, ένταση, αλατότητα, οξύτητα κτλ. Ας δούμε κανένα καινούργιο πρόσωπο. 3
Gtr34 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, patsi είπε Δεν χρειαζόντουσαν τόσο καυστικά σχόλια. Δυστυχώς, αυτό πουλάει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Gtr34
Dimi00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, eliasjuve είπε Εμένα πάντως μου άρεσε που δεν είναι ο Σκαρμούτσος κριτής. Έχει γίνει κουραστικός με τις ίδιες επαναλαμβανόμενες λέξεις, ένταση, αλατότητα, οξύτητα κτλ. Ας δούμε κανένα καινούργιο πρόσωπο. Κι αυτο το "σ" του... Επισης κουραστικό
eliasjuve Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Κι αυτο το "σ" του... Επισης κουραστικό Το "θ"; Δεν έχει ένταθη. Το έχει πει και 300 φορές. Σαν μάγειρας καλός και συμπαθής αλλά κουραστήκαμε.
redykt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Πολυ καλο φαινεται και το φετινο μαστερ σεφ . Οσο για τους κριτες ,οντας τηλεπτικο σοου, πιστευω οτι καθενας εχει τον "ρολο" του , αλλος πιο αυστηρος, αλλος πιο καλος αλλα οχι ακραια πραγματα. Δε νομιζω οτι εχει χασει κατι σημαντικο απο την περσινη σεζον.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τοσ ημερινό μου άρεσε ο πρώτος που είχε φέρει αυτό το κοτόπουλο με το αλλαντικό από καλαβρία που δεν το γνώριζαν οι κριτές. Παλικάρι και ο άλλος που είπε οτι ήταν παράλυτος 2 έτη. Εκείνη η φάση με τον κριτικό που έλεγαν μαντινάδες, μου φαίνεται οτι ήταν στημένο, τόσο εύκολη αυθόρμητη έμπνευση και από την μεριά των δύο (κριτή - υποψηφίου) δεν γίνεται να υπάρξει. Ο τυπάς προς το τέλος με το ωμό ψαρονέφρι που έλεγε ψέμματα και καλά οτι έτσι το ήθελε ψημένο, απλά ο ορισμός της γελοιότητας.... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Βασίλης_29
Προτεινόμενες αναρτήσεις