dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, leftpc είπε Πες μας και γιατί όμως. Δεν θέλω να μετανιώσω την αγορά του Mecool M8S PRO Amlogic S912 3GB DDR4 RAM 32GB που έκανα χθες στα 57 ευρώ... Ένα link αν μας έδινες μπας και ισχύει ακόμη η προσφορά θα το εκτιμούσα...
leftpc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ένα link αν μας έδινες μπας και ισχύει ακόμη η προσφορά θα το εκτιμούσα... https://www.banggood.com/collection-4927.html Extra 20%OFF Coupon: 204927 Για το συγκεκριμένο που αναφέρω από προχθές ανέβηκε η τιμή του,από 69 ευρώ στα 80 χωρίς το εκπτωτικό κουπόνι. 1
Zus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως θα έδινα λίγα παραπάνω για αυτό: https://www.banggood.com/Mecool-KI-PRO-Amlogic-S905X-2GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-CCcam-Newcam-Biss-Key-TV-Box-p-1146516.html?rmmds=collection&ID=43101&cur_warehouse=CN
Metalman9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Zus είπε Εγώ πάντως θα έδινα λίγα παραπάνω για αυτό: https://www.banggood.com/Mecool-KI-PRO-Amlogic-S905X-2GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-CCcam-Newcam-Biss-Key-TV-Box-p-1146516.html?rmmds=collection&ID=43101&cur_warehouse=CN Εαν έχει κάποιος ήδη αποκωδηκοποιητή υπάρχει λόγος να προτιμήσει αυτό?
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Metalman9 είπε Εαν έχει κάποιος ήδη αποκωδηκοποιητή υπάρχει λόγος να προτιμήσει αυτό? Ναι, γλυτώνει τα πολλαπλά κουτιά,καλώδια, κλπ. Αν πχ εχεις κάποια παλιά flat tv που εχει ενσωματομένο dtv mpeg2 (τοτε που αγοραζανε ολοι για οταν ΘΑ ερθει το ψηφικαό σήμα και μετα ήρθε με mpeg4), εχεις ήδη ένα εξωτερικό αποκ/τη. Τον ανακυκλώνεις/πουλας, παιρνεις το mecool και εχεις σε μια συσκευή και tv box και live tv (δηλαδη live tv και smart tv). Κάνεις τη ζωή σου πιο ευκολη. Ζαχαρώνω κάτι τετοιο όταν μετα το 2020 ερθει το dtv T2 και θα χρειάζομαι να βάλω αποκτες σε τηλεράσεις που δε θα χρειαστεί να αλλάξω.
kallair Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, isay είπε Ναι, γλυτώνει τα πολλαπλά κουτιά,καλώδια, κλπ. Αν πχ εχεις κάποια παλιά flat tv που εχει ενσωματομένο dtv mpeg2 (τοτε που αγοραζανε ολοι για οταν ΘΑ ερθει το ψηφικαό σήμα και μετα ήρθε με mpeg4), εχεις ήδη ένα εξωτερικό αποκ/τη. Τον ανακυκλώνεις/πουλας, παιρνεις το mecool και εχεις σε μια συσκευή και tv box και live tv (δηλαδη live tv και smart tv). Κάνεις τη ζωή σου πιο ευκολη. Ζαχαρώνω κάτι τετοιο όταν μετα το 2020 ερθει το dtv T2 και θα χρειάζομαι να βάλω αποκτες σε τηλεράσεις που δε θα χρειαστεί να αλλάξω. εγω το παρηγγειλα το συγκεκριμενο πριν μερικες μερες απο το ιδιο site αλλά απο κινα, μαζι με το κουπονι που δινουν κ την επιλογη που εχουν για να μην περναει τελωνειο, στα 62 ευρώ. εχω και εγω παλια plasma τηλεοραση και πιο παλια χρησιμοποιουσα τον αποκωδικοποιητη της νοβα με το usb stick που ειχαν βγαλει, μετα το γυρισα σε hdmi compute stick με windows μεσα και εβλεπα τηλεοραση μεσω kodi (καηκε το στικακι λογω κακης μαλλον ποιοτητας) Και τωρα χρησιμοποιω παλι kodi για να βλεπω τηλεοραση και γενικα σαν media center(με συνδεμενο παλιο netbook πανω). Η συγκεκριμενη λυση της mecool πιστευω θα μου λυσει τα χερια γτ θα αδειασει το επιπλο της τηλεορασης και αντι το netbook, τον παλιο αποκωδικοποιητη κ τοσα καλωδια κ χειριστηρια, θα μεινει μονο το mecool και θα αξιοποιησω και την παλια εγκατασταση νοβα για να δω και τπτ "εξτρα".
liovag Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 6:53 ΜΜ, Zus είπε Εγώ πάντως θα έδινα λίγα παραπάνω για αυτό: https://www.banggood.com/Mecool-KI-PRO-Amlogic-S905X-2GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-CCcam-Newcam-Biss-Key-TV-Box-p-1146516.html?rmmds=collection&ID=43101&cur_warehouse=CN Για το συγκεκριμένο δεν έχω δει και ακούσει και τα καλύτερα.. Γράψτε "mecool faulty" στο youtube.
drdedus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω 2 απο αυτό που λες και 2 από το προηγούμενο μοντέλα. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω από ΟΛΑ τα box που κυκλοφορούν εκεί έξω. Όλα εχουν και δεν εχουν προβλήματα. Ισοπαλία με άλλα λόγια. Εκτός οτι έχει και δέκτες το συγκεκριμένο. Είναι ενα συν αρα κερδίζει, εκτός αν θέλει κάποιος να παίζει παιχνίδια άρα πας σε 912 έναντι του 905d. Εγω εδώ να ρωτήσω.. Αν κάποιος θέλει να λειτουργήσει το box του τίτλου "παράδοξα", ως βασικό μηχάνημα αντί για pc στο σπίτι, λόγο έλλειψης χρημάτων, για browsing/Facebook/ψευτο office κλπ, ποιοί επεξεργαστες θεωρούνται καλύτεροι? Σίγουρα η παραπάνω μνήμη σε αυτό κάτι θα κάνει. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από drdedus
mples Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μακρια ροκτσιπ πρεπει να εισαι τρελος για να παρεις οτι χειροτερο
villasg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mples είπε Μακρια ροκτσιπ πρεπει να εισαι τρελος για να παρεις οτι χειροτερο εκτος και εαν ειναι υλοποίηση απο την Zidoo αυτη που προσρμοσε το Kodi για Rk επεξεργαστες , ειχα το Zidoo x6 pro και ξερω ( rk 3368) .... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από villasg
invisiblesurfer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή σε χρειάζομαι το κουτί της Cosmote TV με αυτόν τον αποκωδικοποιητή;
turbakiasss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε Δηλαδή σε χρειάζομαι το κουτί της Cosmote TV με αυτόν τον αποκωδικοποιητή; Εννοείται πως το χρειάζεσαι, είναι παντρεμένος με την κάρτα σου και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα.
mpampis81 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Σκέφτομαι για το συγκεκριμένο μηχάνημα γιατί το πήρε φίλος κ είναι ευχαριστημένος. Γιατί αναφέρεται παραπάνω ότι rock επεξεργαστές δεν αξίζουν; Για Netflix κ Kodi το θέλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα