Προς το περιεχόμενο

MX10 Android 7.1.2 RK3328 4GB DDR4 32GB @ geebuying 49.88USD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, leftpc είπε

Πες μας και γιατί όμως.

Δεν θέλω να μετανιώσω την αγορά του Mecool M8S PRO Amlogic S912 3GB DDR4 RAM 32GB  που έκανα χθες στα 57 ευρώ...

Ένα link αν μας έδινες μπας και ισχύει ακόμη η προσφορά θα το εκτιμούσα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ένα link αν μας έδινες μπας και ισχύει ακόμη η προσφορά θα το εκτιμούσα...

https://www.banggood.com/collection-4927.html

Extra 20%OFF Coupon: 204927

Για το συγκεκριμένο που αναφέρω από προχθές ανέβηκε η τιμή του,από 69 ευρώ στα 80 χωρίς το εκπτωτικό κουπόνι.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zus είπε

Εαν έχει κάποιος ήδη αποκωδηκοποιητή υπάρχει λόγος να προτιμήσει αυτό?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Metalman9 είπε

Εαν έχει κάποιος ήδη αποκωδηκοποιητή υπάρχει λόγος να προτιμήσει αυτό?

Ναι, γλυτώνει τα πολλαπλά κουτιά,καλώδια, κλπ.

Αν πχ εχεις κάποια παλιά flat tv που εχει ενσωματομένο dtv mpeg2 (τοτε που αγοραζανε ολοι για οταν ΘΑ ερθει το ψηφικαό σήμα και μετα ήρθε με mpeg4), εχεις ήδη ένα εξωτερικό αποκ/τη. Τον ανακυκλώνεις/πουλας, παιρνεις το mecool και εχεις σε μια συσκευή και tv box και live tv (δηλαδη live tv και smart tv). Κάνεις τη ζωή σου πιο ευκολη. Ζαχαρώνω κάτι τετοιο όταν μετα το 2020 ερθει το dtv T2 και θα χρειάζομαι να βάλω αποκτες σε τηλεράσεις που δε θα χρειαστεί να αλλάξω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, isay είπε

Ναι, γλυτώνει τα πολλαπλά κουτιά,καλώδια, κλπ.

Αν πχ εχεις κάποια παλιά flat tv που εχει ενσωματομένο dtv mpeg2 (τοτε που αγοραζανε ολοι για οταν ΘΑ ερθει το ψηφικαό σήμα και μετα ήρθε με mpeg4), εχεις ήδη ένα εξωτερικό αποκ/τη. Τον ανακυκλώνεις/πουλας, παιρνεις το mecool και εχεις σε μια συσκευή και tv box και live tv (δηλαδη live tv και smart tv). Κάνεις τη ζωή σου πιο ευκολη. Ζαχαρώνω κάτι τετοιο όταν μετα το 2020 ερθει το dtv T2 και θα χρειάζομαι να βάλω αποκτες σε τηλεράσεις που δε θα χρειαστεί να αλλάξω.

εγω το παρηγγειλα το συγκεκριμενο πριν μερικες μερες απο το ιδιο site αλλά απο κινα, μαζι με το κουπονι που δινουν κ την επιλογη που εχουν για να μην περναει τελωνειο, στα 62 ευρώ.

εχω και εγω παλια plasma τηλεοραση και πιο παλια χρησιμοποιουσα τον αποκωδικοποιητη της νοβα με το usb stick που ειχαν βγαλει, μετα το γυρισα σε hdmi compute stick με windows μεσα και εβλεπα τηλεοραση μεσω kodi (καηκε το στικακι λογω κακης μαλλον ποιοτητας) Και τωρα χρησιμοποιω παλι kodi για να βλεπω τηλεοραση και γενικα σαν media center(με συνδεμενο παλιο netbook πανω).

Η συγκεκριμενη λυση της mecool πιστευω θα μου λυσει τα χερια γτ θα αδειασει το επιπλο της τηλεορασης και αντι το netbook, τον παλιο αποκωδικοποιητη κ τοσα καλωδια κ χειριστηρια, θα μεινει μονο το mecool και θα αξιοποιησω και την παλια εγκατασταση νοβα για να δω και τπτ "εξτρα".

Δημοσ.
Στις 11/1/2018 στις 6:53 ΜΜ, Zus είπε

Για το συγκεκριμένο δεν έχω δει και ακούσει και τα καλύτερα.. Γράψτε  "mecool faulty" στο youtube. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 2 απο αυτό που λες και 2 από το προηγούμενο μοντέλα.

Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω από ΟΛΑ τα box που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Όλα εχουν και δεν εχουν προβλήματα.

Ισοπαλία με άλλα λόγια.

Εκτός οτι έχει και δέκτες το συγκεκριμένο.

Είναι ενα συν αρα κερδίζει, εκτός αν θέλει κάποιος να παίζει παιχνίδια άρα πας σε 912 έναντι του 905d.

Εγω εδώ να ρωτήσω..

Αν κάποιος θέλει να λειτουργήσει το box του τίτλου "παράδοξα", ως βασικό μηχάνημα αντί για pc στο σπίτι, λόγο έλλειψης χρημάτων, για browsing/Facebook/ψευτο office κλπ, ποιοί επεξεργαστες θεωρούνται καλύτεροι?

Σίγουρα η παραπάνω μνήμη σε αυτό κάτι θα κάνει.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, mples είπε

Μακρια ροκτσιπ πρεπει να εισαι τρελος για να παρεις

οτι χειροτερο

εκτος και εαν ειναι υλοποίηση απο την Zidoo αυτη που προσρμοσε το Kodi για Rk επεξεργαστες , ειχα το Zidoo x6 pro και ξερω ( rk 3368) ....

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε

Δηλαδή σε χρειάζομαι το κουτί της Cosmote TV με αυτόν τον αποκωδικοποιητή;

Εννοείται πως το χρειάζεσαι, είναι παντρεμένος με την κάρτα σου και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκέφτομαι για το συγκεκριμένο μηχάνημα γιατί το πήρε φίλος κ είναι ευχαριστημένος. Γιατί αναφέρεται παραπάνω ότι rock επεξεργαστές δεν αξίζουν; Για Netflix κ Kodi το θέλω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...