Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @poulinos ΟΚ, δεν διαφωνώ εδώ. Προσπαθώ απλά να καταλάβω τι γίνεται σε επίπεδο KV. Παίζει να έχει mini dslam δικό της η Wind μέσα στο KV, του οποίου οι πόρτες να έχουν γεμίσει; Εναλλακτικά, η περίπτωση περί έλλειψης κεντρικού μου φαίνεται ενδιαφέρουσα, γιατί από POTS ο ΟΤΕ με γύρισε σχετικά γρήγορα σε VOIP (η πωλήτριά τους με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα το έκαναν, αλλά τέλος πάντων, ήξερα ότι μάλλον δεν θα το γλίτωνα). Οπότε παίζει το κύκλωμα τηλεφωνίας μου να δώθηκε αλλού μετά τη μετάβαση σε VOIP; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Orestis_G
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 23 minutes ago, Orestis_G said: @poulinos ΟΚ, δεν διαφωνώ εδώ. Προσπαθώ απλά να καταλάβω τι γίνεται σε επίπεδο KV. Παίζει να έχει mini dslam δικό της η Wind μέσα στο KV, του οποίου οι πόρτες να έχουν γεμίσει; Εναλλακτικά, η περίπτωση περί έλλειψης κεντρικού μου φαίνεται ενδιαφέρουσα, γιατί από POTS ο ΟΤΕ με γύρισε σχετικά γρήγορα σε VOIP (η πωλήτριά τους με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα το έκαναν, αλλά τέλος πάντων, ήξερα ότι μάλλον δεν θα το γλίτωνα). Οπότε παίζει το κύκλωμα τηλεφωνίας μου να δώθηκε αλλού μετά τη μετάβαση σε VOIP; οχι.σε οποιον ανηκει η καμπινα εχει μεσα dslam.ο οτε ολους τους νεους πελατες ειτε απο Kv ειτε απο αστικο κεντρο τους κανει voip. αυτο δεν σημαινει οτι η wind θα σου εδινε voip οποτε να ηθελε και κεντρικο.και πολλες φορες και voip να σου δωσει σου δινουν κεντρικο ασχετα που δεν χρησιμοποιειται.
gouminho27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εγώ προσπαθώ να καταλάβω αν θα έχω ποτέ ίντερνετ 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος από το καφάο της περιοχής μέχρι το σπίτι μου. Και μιλάμε για σπίτι μέσα στα Γιαννιτσά που μόλις νοίκιασα. Μου λέγανε κάτι για ασύρματη σύνδεση κτλ αλλά από ότι είδα αυτά έχουν περιορισμό σε δεδομένα και δεν ξέρω και τι ταχύτητες θα έχω. Παίζει να υπάρχει κάποια λύση, γνωρίζετε; Να το ψάξω κάπως;
gouminho27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Διάβασε φίλε μου τρόπους εναλλακτικους αλλά και τι φταίει και δεν μπορείς άμεσα τουλάχιστον να έχεις ίντερνετ, επίσης από το ψάξιμο και γενικά το ότι έχω δει, η μόνη λύση είναι η υπομονή. Χωρίς να σημαίνει ότι σίγουρα θα γίνει κάτι... Εγώ περιμένω ήδη 65 μέρες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η υπομονή μάλλον δεν παίζει στη δική μου περίπτωση. Μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω να φύγει κάποιος από τους 7 που παίρνουν από το καφάο που θα μπορούσα να πάρω και εγώ. Μιλάμε για περιοχή που κατά βάση έχει μονοκατοικίες και στην πολυκατοικία που νοίκιασα εγώ, στα υπόλοιπα διαμερίσματα ζουν οι ιδιοκτήτες. Η πιθανότητα να φύγει κάποιος είναι από πολύ μικρή ως ανύπαρκτη. Από ότι έχω καταλάβει επιπλέον, να το λύσει ο ΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση. Διαβάζοντας τη συνομιλία λίγο εδώ μέσα, άκρη δεν έβγαλα γιατί είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Μάλλον τον ήπια... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
gouminho27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αμα οι οτετζηδες φτιάξουν καμία επέκταση η γενικά γίνεται κάποια εργασία... Αλλά από ότι διαβάζω και εγώ εδώ μέσα από άτομα πιο ειδικά, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος... Είναι βέβαια κάτι τραγικό αν σκεφτείς ότι οι εταιρίες λογικά θέλουν πέλατες και πρέπει να κάνουν ενέργειες για να τους αποκτήσουν. Ας μας έλεγαν κάποιο κόστος τουλάχιστον να το αναλάβουμε εμείς...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τι να αναλάβετε τα κόστη του υπόγειου δικτύου είναι τεράστια και επεκτάσεις χαλκού δεν νομίζω να γίνουν ξανά στην Ελλάδα(εξαιρούνται οι βλάβες), οτι επεκτασεις γίνονται είναι σε ίνες
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, gouminho27 είπε Οπότε δεν θα έχουμε ποτέ ίντερνετ; Νομίζω τα αναλύσαμε αυτά. Μπορεί να έχεις και αύριο, μπορεί να έχεις και μετά από χρόνια.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 On 17/04/2019 at 09:41, koukos21 said: Καλησπέρα, με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος από το καφάο της περιοχής μέχρι το σπίτι μου. Και μιλάμε για σπίτι μέσα στα Γιαννιτσά που μόλις νοίκιασα. Μου λέγανε κάτι για ασύρματη σύνδεση κτλ αλλά από ότι είδα αυτά έχουν περιορισμό σε δεδομένα και δεν ξέρω και τι ταχύτητες θα έχω. Παίζει να υπάρχει κάποια λύση, γνωρίζετε; Να το ψάξω κάπως; α λυση.4g. β λυση.δορυφορικο. γ λυση. προσευχες βουδα,αλλαχ ή οπουδηποτε. On 16/04/2019 at 21:15, divo said: δεν εχει μινι dslam καμια καμπινα οτε Μα dslam ειναι μεσα στο Kv σε πειραζω. 16 hours ago, NikosKallithea said: Τι να αναλάβετε τα κόστη του υπόγειου δικτύου είναι τεράστια και επεκτάσεις χαλκού δεν νομίζω να γίνουν ξανά στην Ελλάδα(εξαιρούνται οι βλάβες), οτι επεκτασεις γίνονται είναι σε ίνες Υπαρχουν περιπτωσεις που γινονται επεκτασεις ειτε με καινουριο καλωδιο(πχ σε εμπορικα κτλ που μπορει να χρειαστουν αρκετες γραμμες) ειτε περιπτωσεις που το καλωδιο ειναι 20 ζευγο αλλα εχουν τερματιστει μονο τα 10.εκει απλα το μονο που χρειαζεται ειναι να patcharistoun και τα υπολοιπα 10 και αποτις 2 πλευρες. καφαο και κατανεμητη/box. On 17/04/2019 at 12:21, gouminho27 said: Αμα οι οτετζηδες φτιάξουν καμία επέκταση η γενικά γίνεται κάποια εργασία... Αλλά από ότι διαβάζω και εγώ εδώ μέσα από άτομα πιο ειδικά, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος... Είναι βέβαια κάτι τραγικό αν σκεφτείς ότι οι εταιρίες λογικά θέλουν πέλατες και πρέπει να κάνουν ενέργειες για να τους αποκτήσουν. Ας μας έλεγαν κάποιο κόστος τουλάχιστον να το αναλάβουμε εμείς... η μια λυση Link απο ταρατσα σε ταρατσα με κανα γειτονα. On 17/04/2019 at 10:29, koukos21 said: Η υπομονή μάλλον δεν παίζει στη δική μου περίπτωση. Μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω να φύγει κάποιος από τους 7 που παίρνουν από το καφάο που θα μπορούσα να πάρω και εγώ. Μιλάμε για περιοχή που κατά βάση έχει μονοκατοικίες και στην πολυκατοικία που νοίκιασα εγώ, στα υπόλοιπα διαμερίσματα ζουν οι ιδιοκτήτες. Η πιθανότητα να φύγει κάποιος είναι από πολύ μικρή ως ανύπαρκτη. Από ότι έχω καταλάβει επιπλέον, να το λύσει ο ΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση. Διαβάζοντας τη συνομιλία λίγο εδώ μέσα, άκρη δεν έβγαλα γιατί είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Μάλλον τον ήπια... link με κανα φιλο ή να σου δωσει κανας γειτονας και να του πληρωνεις το μισο παγιο.
gouminho27 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Εμένα με πήραν από την wind σήμερα και μου είπαν να κάνω νέα αίτηση και θα μου δώσουν και wind vision δώρο... Ενώ πριν 1 εβδομάδα μου είχαν ρίξει άκυρο λόγω δικτύου χώρου στο καφαο κτλ τώρα με καλεσαν είπαν να πάω να κάνω καινούργια αίτηση και λογω της αναστάτωση μου δίνουν κ την vision... Η είναι άσχετοι η κάτι άλλαξε; σύντομα λέει θα υπάρξουν νέες γραμμές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 19 hours ago, gouminho27 said: Εμένα με πήραν από την wind σήμερα και μου είπαν να κάνω νέα αίτηση και θα μου δώσουν και wind vision δώρο... Ενώ πριν 1 εβδομάδα μου είχαν ρίξει άκυρο λόγω δικτύου χώρου στο καφαο κτλ τώρα με καλεσαν είπαν να πάω να κάνω καινούργια αίτηση και λογω της αναστάτωση μου δίνουν κ την vision... Η είναι άσχετοι η κάτι άλλαξε; σύντομα λέει θα υπάρξουν νέες γραμμές επειδη κατι μου βρωμαει.αν η αιτηση ισχυε τοτε θα σε ειχαν συνδεσει.αν η αιτηση δεν ισχυει πρεπει να την στειλεις στον παροχο και αυτος στον οτε για να σε ενεργοποιησει στην καμπινα του οτε.αν δεν υπαρχει απερχομενο θα το μαθεις εκεινη την στιγμη.να ξερουν οτι θα υπαρξουν νεες γραμμες εμενα προσωπικα δεν μου στεκει.αν τωρα πιστευουν οτι σε 2 μηνες θα λυθει μεχρι δηλαδη να ξαναληξει η αιτηση και θελουν να σε παρουν πελατη για αυτο και ολα τα δωρακια εκει παμε αλλου.προσωπικα σε περιπτωσης ελλειψης δικτυου θα προτιμουσα να κανω αιτηση στον οτε παρα σε παροχο.μετα οκ αμα εληγε το συμβολαιο θα πηγαινα σε εναλλακτικο.αλλα επειδη εχουμε ακουσει τα απειρα απο ολους τους παροχους ειτε λεγεται cosmote ειτε wind,cyta και δεν ξερω τι αλλο για αυτο κρατα μικρο καλαθι. 20 hours ago, divo said: μια και μενουν οι ιδιοκτητες εκει γιατι δεν παιρνεις ιντερνετ απο αυτους; αν του πει να τα πληρωνουμε και μισα μισα μπορει να δεχτει πιο ευκολα ο αλλος απο το να σου δωσει απλα τον κωδικο.εκτος αν βρει cosmote fon και βρει και στοιχεια για να συνδεεται.αλλα ποτε δεν ξερεις για ποσο καιρο θα το εχει ο αλλος.μπορει να αλλαξει ρουτερ μπορει να το κλεισει μπορει να αλλαξει παροχο κτλ.
gouminho27 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Έχω κάνει και στον ΟΤΕ... Θα πάω αύριο στην wind αλλά πως θα έχω wind vision ρε μάγκες τους είπα αφού δεν έχω ίντερνετ. Εν τω μεταξύ έχει wind και ο από πάνω... Μην μας κάνουν καμία μοντα... Ξέρω γω
gouminho27 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εν τω μεταξύ είχα κάνει αίτηση πριν μια εβδομάδα... Πως γίνεται να ακυρώθηκε σε μια εβδομάδα και να μου λένε να πάω να ξανά κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα