Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, gouminho27 said:

Στο ΟΤΕ έχω κάνει αίτηση από 13/2 οπότε φτάνω στο δίμηνο... Τώρα έκανα στην wind. Ταλαιπωρία ρε γμτ... 

απλα ισως χρειαστει να ξανακανεις.και στην συγκεκριμενη περιπτωση θα εδινα πιο πολυ βαση στην αιτηση στον οτε παρα στην wind

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, gouminho27 said:

Με βλέπω να περιμένω κάνα χρόνο... Αν μου βάλουν ποτέ βέβαια 

χωρις να θελω να σε απογοητευσω αυτο που σου ετυχε μπορει να σημαινει σε 5 μερες παιζεις αλλα μπορει να σημαινει ουτε σε ενα χρονο αλλο τοσο τωρα που ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gouminho27 είπε

Με βλέπω να περιμένω κάνα χρόνο... Αν μου βάλουν ποτέ βέβαια 

Αυτο ειναι αληθεια, οποτε κοιτ για αλλες λυσεις, πχ να πάρεις απο κάποιον γείτονα

Δημοσ.

Και το τρομερό είναι ότι όλοι έχουν ίντερνετ γύρω γύρω... Και τα καφαο ε342 και ε343 της wind είναι περιμετρικά 200 μέτρα από το σπίτι μου 

Αίτηση στην forthnet λόγω του ότι είναι καθολικός παροχος θα είχε καμία αξία; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gouminho27 είπε

Και το τρομερό είναι ότι όλοι έχουν ίντερνετ γύρω γύρω... Και τα καφαο ε342 και ε343 της wind είναι περιμετρικά 200 μέτρα από το σπίτι μου 

Τα καφαο την wind δεν προσφέρουν ακραιο δικτυο, το ακραίο δικτυο είναι στα καφαο του οτε.

Δημοσ.
Στις 9/4/2019 στις 5:01 ΜΜ, poulinos είπε

99,9999 τις 100 δεν υπαρει απερχομενο ζευγαρι δηλαδη ζευγαρι καλωδιου απο το καφαο μεχρι το σπιτι σου.και κατα 90 τις 100 να υποθεσω δεν εισαι σε πολυκατοικια και δεν υπαρχει κατανεμητης αλλα παιρνεις απο box.συνηθως εκει βλεπεις ελλειψη απερχομενων.δυστυχως την εκατσες.η θα πρεπει να γινει επαυξηση ζευγων αν μπορει να γινει δηλαδη να υπαρχουν ζευγαρια τα οποια δεν εχουν τερματιστει ακομα και πρεπει να τα τερματισουν, η θα πρεπει να περαστει δευτερο καλωδιο αν δεν υπαρχουν ουτε ελευθερα ζευγαρια στο πρωτο καλωδιο(εδω γελαμε γιατι δεν θα γινει ποτε) ή να σου δωσουν απο άλλο box το οποιο επισης γελαμε γιατι το να μπορει να παρει ενα σπιτι απο δυο διαφορετικα box ειναι One in a million, ή να διακοψει την γραμμη του καποιος πελατης και να παρεις εσυ το ζευγαρι του. εναλλακτικα να εισαι τυχερος να υπαρχει κανα χαλασμενο ζευγαρι που πλεον να παιζει ή να μπει σαν καλωδιακη και να το φτιαξει ο οτε(επισης δυσκολο).

εφοσον και ο οτε σου εριξε πορτα σημαινει οτι πραγματι δεν υπαρχουν ελευθερα ζευγαρια γιατι εχουν τυχει περιπτωσεις να λεει ο οτε στον παροχο οτι δεν υπαρχει ζευγαρι και οταν ο πελατης πηγαινει στον οτε ξαφνικα να βρισκουν(για 1002 λογους).

οτι ολοι εχουν ή οτι το καφαο ειναι στα 50 μετρα δεν λεει κατι αφου το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει ελευθερο ζευγαρι.κοινως ειχαμε 10 πορτοκαλια και τα δωσαμε ολα.

ειναι να μην σου τυχει .δεν ειναι και καθολικος παροχος ο οτε και αστα να  πανε.τελευταια φορα που ειδα τετοια περιπτωση για καλη τυχη του πελατη μετα απο 2 μηνες περιπου τον κατασκευασε ο οτε .

Ρε @poulinos δεν με ενδιαφέρει το θέμα αλλά μπράβο σου γενικότερα που είσαι τόσο βοηθητικός και εξυπηρετικός στις απορίες όλων. Off topic :)

Δημοσ.
23 hours ago, NikosKallithea said:

Αυτο ειναι αληθεια, οποτε κοιτ για αλλες λυσεις, πχ να πάρεις απο κάποιον γείτονα

ή και δορυφορικο.επισης και Link με καναν φιλο αν εχει οπτικη επαφη.

14 hours ago, gouminho27 said:

οσα καφαο και να εχεις γυρω κτλ εσυ παιρνεις απο ενα καφαο και απο ενα box.τα απερχομενα καλωδια ειναι του οτε.για να στο κανω ακομα πιο κατανοητο η ολη συνδεσμολογια ειναι ως εξης. αστικο κεντρο οτε καλωδιο μεχρι καφαο οτε.απο καφαο του οτε καλωδιο μεχρι box/κατανεμητη. το kv της wind ενωνεται με καλωδιο με το καφαο του οτε.οποτε στο καφαο του οτε φτανει ενα καλωδιο απο το αστικο κεντρο φτανει ενα καλωδιο απο το καφαο της wind τα οποια τα ενωνουν ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (splitter) και μετα φευγει η υπηρεσια με το απερχομενο για να παει στο box/κατανεμητη. η Forthnet ειναι καθολικος παροχος αλλα αν κανεις αιτηση παλι θα φας απορριψη.ο λογος ειναι οτι ειναι καθολικος παροχος με tooway δορυφορικο.δηλαδη μπορει να σου φερει ιντερνετ και τηλεφωνια οπου θες αλλα με δορυφορικο ιντερνετ. το δορυφορικο μπαινει ειτε σε περιπτωσεις σαν την δικη σου μεχρι να ερθει ιντερνετ με καλωδιο ειτε σε περιοχες που δεν υπαρχει adsl/vdsl. βεβαια προσωρινα την λυση μπορεις να την κανεις και με 4g αν δεν χαλας πολλα giga

6 hours ago, Telumetar said:

Ρε @poulinos δεν με ενδιαφέρει το θέμα αλλά μπράβο σου γενικότερα που είσαι τόσο βοηθητικός και εξυπηρετικός στις απορίες όλων. Off topic :)

thanxs.ειναι ωραιο να βοηθας και σιγουρα πιο δημιουργικο απο το να τρολλαρει κανεις στο μπλα μπλα που βλεπεις 5 σοβαρες απαντησεις και 100 οτι να νε για περασει η ωρα.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ όσους ασχολούνται... Σήμερα μου έστειλε και το ρουτερ η wind. Αλλά θα μου πεις τι να το κάνω;;; χαχαχα... Θα επιμείνω άμα είναι στην αίτηση του ΟΤΕ, αύριο λήγει το δίμηνο και βλέπουμε... Τι να πω; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gouminho27 είπε

Καταρχήν ευχαριστώ όσους ασχολούνται... Σήμερα μου έστειλε και το ρουτερ η wind. Αλλά θα μου πεις τι να το κάνω;;; χαχαχα... Θα επιμείνω άμα είναι στην αίτηση του ΟΤΕ, αύριο λήγει το δίμηνο και βλέπουμε... Τι να πω; 

Πρόσεχε με την wind γιατί μπορεί μα αρχίσει να σε χρεώνει με μηνιατικα

Δημοσ.
17 hours ago, gouminho27 said:

αν δεν σε ενεργοποιησουν καλο ειναι να τους το επιστρεψεις για να μην φαινεται χρεωμενο σε σενα.ναι καλο θα ειναι να επιμεινεις στον οτε γιατι λογω οτι ειναι οτε εχεις λιγο παραπανω πιθανοτητες να ενεργοποιηθεις.

Δημοσ.

Σήμερα μίλησα με ΟΤΕ, Δευτέρα λήγει το δίμηνο και θα ξανά κάνω αίτηση... Από την wind μου είπαν κάτι παπατζες ότι είναι κάτι προσωρινό κτλ... Είπα πως παρέλαβα το ρουτερ και μου είπαν ότι θα προωθήσουν πάλι το θέμα για να βρεθεί λύση 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

αν δεν σε ενεργοποιησουν καλο ειναι να τους το επιστρεψεις για να μην φαινεται χρεωμενο σε σενα.ναι καλο θα ειναι να επιμεινεις στον οτε γιατι λογω οτι ειναι οτε εχεις λιγο παραπανω πιθανοτητες να ενεργοποιηθεις.

AN καταφέρει να το επιστρέψει! Εγώ αφού έκανα την αίτησή μου στη Wind και πέρασε ένας μήνας (με τις 14 μέρες που τις κρατάνε στο συρτάρι) έμαθα με δική μου πρωτοβουλία ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου (κατά τα άλλα για να κάνω την αίτηση μου λέγανε ότι έχουν και για 200άρι)! Ε, εδώ και ενάμιση μήνα δεν έχουν καταφέρει να μου πουν πώς θα επιστρέψω το router (η τελευταία ενημέρωση ήταν ότι θα ειδοποιηθώ για να το παραλάβει courier)

Δημοσ.

Ορέστη τελικά βρήκες καμία λύση με ίντερνετ; εγώ αποφάσισα να στραφώ αποκλειστικά στον ΟΤΕ και να περιμένω από εκεί... 2 μήνες έχουν περάσει βέβαια από την μέρα που έκανα αίτηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...