Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι όντως είναι 2χ10 απλά η δεύτερη είναι μισή και απο τις 5 θέσεις η 4 είναι ελεύθερες. το θέμα είναι απο την στιγμή που είναι κενές,δεν είναι λογικό να μπορέσω να χρησιμοποιήσω κάποια απο αυτές? είμαι σίγουρος οτι και ο προηγούμενος ενοικιαστής πάνω σαυτην την μισή είχε κουμπομένη την δικιά του γραμμή που βγάζει στο σπίτι

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν 10αρακια που ειναι μοιρασμενα σε δυο κτίρια δηλαδη 5 στο δικο σου και αλλα πεντε καπου εκει διπλα, ή ακομα μπορει να ειναι και παράλληλα

Οποτε δεν σημαίνει οτι επειδή ειναι κενα είναι και ελεύθερα.

Δημοσ.

μ πήραν σήμερα απο την wind και μου είπαν οτι στο σύστημα άλλαξε το status και o κωδικός και έχει οριστεί ραντεβού για τις 8 φλεβάρη. αυτό μάγκες τί μπορεί να σημαίνει? βαδίζουμε καλώς?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 12/01/2019 at 13:03, spiritclay said:

Μάλιστα. Πάντως με γνωστό μου που μίλησα απο άλλο πάροχο, το έψαξε, μίλησε κ με κάποιον οτετζή και λέει το πρόβλβμα είναι τα απερχόμενα, αν το λέω σωστα.

Ειλικρινά αν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα δρν θα έκλεινα το σπίτι

γενικως αυτο δεν το ξερεις μεχρι να πας στο σπιτι.οι πολυκατοικιες ειναι λιγο πιο τυχερες γιατι συνηθως εχουν ζευγαρια ελευθερα στον κατανεμητη αντιθετα με μαιζονετες ,μονοκατοικιες,διορωφα σπιτια κτλ που παιρνουν απο box το οποιο μοιραζεται και με αλλα σπιτια. και γενικοτερα τις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ελλειψη απερχομενου και οχι ελλειψη κεντρικου .στην ελλειψη κεντρικου αν εχεις νεα Kv την γλυτωνεις και ευκολα.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 30/03/2019 at 23:33, gouminho27 said:

Να αναστήσω και εγώ ένα θέμα παλιό; είναι κανείς εδώ να ρωτήσω μερικά πραγματάκια; 

θα μπορουσες να τα ειχες ρωτησει ηδη :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω αίτηση για 50 άρα wind double play plus στην wind ενώ μου βγάζει διαθεσιμότητα και στο site και στο κατάστημα μετά μου λένε προσωρινά δεν υπάρχει δίκτυο. Είμαι στο Αιγάλεω και έχουν γεμίσει την γειτονιά μου καφαο 

Δημοσ.
17 minutes ago, gouminho27 said:

Κάνω αίτηση για 50 άρα wind double play plus στην wind ενώ μου βγάζει διαθεσιμότητα και στο site και στο κατάστημα μετά μου λένε προσωρινά δεν υπάρχει δίκτυο. Είμαι στο Αιγάλεω και έχουν γεμίσει την γειτονιά μου καφαο 

καφαο του οτε ή της wind?αυτο που μπορω να σκεφτω είναι να μην υπάρχουν διαθέσιμες πορτες το οποιο soon or late θα φτιαχτει. Ελπιζω να μην εισαι τιποτα 500-600-700 μετρα απο το αστικο κεντρο και δεν εχεις απο τα νεα καφαο.αυτο βεβαια το βλεπεις ευκολα.βρισκεις το κκ απο το box ή τον κατανεμητη σου και ψαχνεις το αντιστοιχο καφαο με αυτον τον αριθμο τριγυρω σου.

και μιλαμε για καινουρια γραμμη ή για αναβαθμιση.αν μιλαμε για νεα γραμμη το δεν υπαρχει δικτυο μπορει να σημαινει οτι δεν υπαρχει απερχομενο για να σου δωσουν γενικοτερα γραμμη μεχρι εσενα. το γραμμη μπορει να σημαινει ειτε vdsl,ειτε adsl,ειτε τηλεφωνια.κοινως οτι δεν υπαρχει ελευθερος χαλκος μεχρι εσενα.αν σου εχει τυχει αυτο σορρυ για την εκφραση αλλα την εκατσες.

Δημοσ.

Αυτό μου έστειλε η wind, στον ΟΤΕ μου είχαν πει για μη διαθέσιμο βρόγχο. Είναι αίτηση για νέα γραμμή. Όλοι στην γειτονιά έχουν ίντερνετ. Το καφαο με αριθμό ε343(wind) είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι 

received_1018398638359022.png

Δημοσ.
2 hours ago, gouminho27 said:

Αυτό μου έστειλε η wind, στον ΟΤΕ μου είχαν πει για μη διαθέσιμο βρόγχο. Είναι αίτηση για νέα γραμμή. Όλοι στην γειτονιά έχουν ίντερνετ. Το καφαο με αριθμό ε343(wind) είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι 

received_1018398638359022.png

99,9999 τις 100 δεν υπαρει απερχομενο ζευγαρι δηλαδη ζευγαρι καλωδιου απο το καφαο μεχρι το σπιτι σου.και κατα 90 τις 100 να υποθεσω δεν εισαι σε πολυκατοικια και δεν υπαρχει κατανεμητης αλλα παιρνεις απο box.συνηθως εκει βλεπεις ελλειψη απερχομενων.δυστυχως την εκατσες.η θα πρεπει να γινει επαυξηση ζευγων αν μπορει να γινει δηλαδη να υπαρχουν ζευγαρια τα οποια δεν εχουν τερματιστει ακομα και πρεπει να τα τερματισουν, η θα πρεπει να περαστει δευτερο καλωδιο αν δεν υπαρχουν ουτε ελευθερα ζευγαρια στο πρωτο καλωδιο(εδω γελαμε γιατι δεν θα γινει ποτε) ή να σου δωσουν απο άλλο box το οποιο επισης γελαμε γιατι το να μπορει να παρει ενα σπιτι απο δυο διαφορετικα box ειναι One in a million, ή να διακοψει την γραμμη του καποιος πελατης και να παρεις εσυ το ζευγαρι του. εναλλακτικα να εισαι τυχερος να υπαρχει κανα χαλασμενο ζευγαρι που πλεον να παιζει ή να μπει σαν καλωδιακη και να το φτιαξει ο οτε(επισης δυσκολο).

εφοσον και ο οτε σου εριξε πορτα σημαινει οτι πραγματι δεν υπαρχουν ελευθερα ζευγαρια γιατι εχουν τυχει περιπτωσεις να λεει ο οτε στον παροχο οτι δεν υπαρχει ζευγαρι και οταν ο πελατης πηγαινει στον οτε ξαφνικα να βρισκουν(για 1002 λογους).

οτι ολοι εχουν ή οτι το καφαο ειναι στα 50 μετρα δεν λεει κατι αφου το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει ελευθερο ζευγαρι.κοινως ειχαμε 10 πορτοκαλια και τα δωσαμε ολα.

32 minutes ago, NikosKallithea said:

Πιθανόν έχεις έλλειψη ακραίου δικτύου, Οπότε περιμένεις να φύγει κάποιος και να πάρεις το ζευγάρι του εσύ

ειναι να μην σου τυχει .δεν ειναι και καθολικος παροχος ο οτε και αστα να  πανε.τελευταια φορα που ειδα τετοια περιπτωση για καλη τυχη του πελατη μετα απο 2 μηνες περιπου τον κατασκευασε ο οτε .

Δημοσ.

Τραγωδία δλδ... Και οι μαλακές από την wind μου λένε προσωρινά μη διαθέσιμο. Αν το καφαο δεν έχει ενεργοποιηθεί και ενεργοποιηθεί τους επόμενους μήνες μπορεί να υπάρχει ελεύθερος βρόγχος από εκείνο το καινούργιο καφαο προς το σπίτι μου; ναι δεν είμαι σε πολυκατοικία... 

Δημοσ.
54 minutes ago, gouminho27 said:

Δλδ μόνο υπομονή και προσευχή; 

εφοσον δοκιμασες και σε cosmote απο οτι καταλαβα και σου ειπαν και εκει το ιδιο τοτε υπομονη.για κανα διμηνο θα προωθειται η αιτηση σου αυτοματα και μπαινεις σε σειρα προτεραιοτητας κατα καποιο τροπο.

μετα  απο 2 μηνες ακυρωνεται η αιτηση και ξανα κανεις αιτηση 

3 hours ago, gouminho27 said:

Τραγωδία δλδ... Και οι μαλακές από την wind μου λένε προσωρινά μη διαθέσιμο. Αν το καφαο δεν έχει ενεργοποιηθεί και ενεργοποιηθεί τους επόμενους μήνες μπορεί να υπάρχει ελεύθερος βρόγχος από εκείνο το καινούργιο καφαο προς το σπίτι μου; ναι δεν είμαι σε πολυκατοικία... 

οχι το καφαο ειναι ασχετο αν ειναι καινουριο η παλιο.δεν ειναι οτι στο καινουριο θα περαστουν παραπανω ζευγη.η μονη περιπτωση να αλλαχτει το kv με καινουριο και να βρεθει ζευγαρι θα ειναι να μην εχεις ελλειψη απερχομενου αλλα ελλειψη κεντρικου που αν μπει νεα καμπινα στον οτε τουλαχιστον δεν θες κεντρικο καλωδιο.αλλα γενικως πολυ δυσκολο να υπαρχει ελλειψη κεντρικου αλλο τοσο που μου λες οτι δεν εισαι σε πολυκατοικια και παιρνεις απο box

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...