NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, StarMaster είπε Γενικά δίπλα απ το μέτρο στο Αιγάλεω λογικά θα υπάρχει αστικό κέντρο κοντά ! :Ρ Υπάρχει κατάστημα ΟΤΕ στο χιλιόμετρο τι εννοείς δεν υπάρχει απερχόμενο ; Απερχόμενο ειναι το ζευγαράκι καλωδίων που ξεκινα απο το καφαο και φτάνει στην οικοδομή σου, αν εκει δεν υπάρχει ελεύθερο ζευγάρι την έκατσες,
Doubt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 8:18 ΜΜ, StarMaster είπε Γενικά δίπλα απ το μέτρο στο Αιγάλεω λογικά θα υπάρχει αστικό κέντρο κοντά ! :Ρ Υπάρχει κατάστημα ΟΤΕ στο χιλιόμετρο τι εννοείς δεν υπάρχει απερχόμενο ; Το μισό Αιγάλεω έχει σκάψει η Wind. Ίσως να μην έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα οι καμπίνες, δεν κάνεις μια ερώτηση στο τοπικό κατάστημα μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Το μισό Αιγάλεω έχει σκάψει η Wind. Ίσως να μην έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα οι καμπίνες, δεν κάνεις μια ερώτηση στο τοπικό κατάστημα μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω; Οι νεες καμπίνες ουδεμίαν σχέση εχουν με την έλλειψη απερχόμενου δικτύου
StarMaster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Κάθε 2 μήνες κάνω νέα αίτηση στον ΟΤΕ πιστεύεται θα είναι καλύτερα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 On 26/10/2018 at 20:18, StarMaster said: Γενικά δίπλα απ το μέτρο στο Αιγάλεω λογικά θα υπάρχει αστικό κέντρο κοντά ! :Ρ Υπάρχει κατάστημα ΟΤΕ στο χιλιόμετρο τι εννοείς δεν υπάρχει απερχόμενο ; οτι υπαρχει αστικο κεντρο κοντα δεν λεει κατι.οταν υπαρχει ελλειψη απερχομενου(καλωδιο απο καφαο μεχρι πελατη) δεν εχει σημασια αν εισαι διπλα ή πιο μακρια. το ιδιο και για κεντρικο On 20/11/2018 at 14:22, StarMaster said: Κάθε 2 μήνες κάνω νέα αίτηση στον ΟΤΕ πιστεύεται θα είναι καλύτερα. αν εχεις κανει αιτηση ΟΤΕ και τρως reject τοτε σιγουρα δεν υπαρει ειτε κεντρικο ειτε απερχομενο. συνηθως ειναι απερχομενο το προβλημα. αν ειναι κεντρικο ισως να λυθει το θεμα σου οταν μπουν καμπινες απο οποιον παροχο μπουν
spiritclay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 έκανα αίτηση στην wind για σταθερό και 24mbps internet προχθές και σήμερα μου λένε οτι δεν γίνεται λόγω προσωρινής έλλειψης δικτύου στην περιοχή(ωραιόκαστρο θεσσαλονίκης) και κοντεύω να τρελαθώ.η πλάκα είναι οτι ετοιμάζομαι μέσα στην επόμενη εβδομ΄δα να μετακομίσω και χρειάζομαι το ιντερνετ για την δουλειά μου. ας μου εξηγήσει κάποιος επειδή δεν το κατέχω κ πολύ...όταν λέμε σύνδεση fiber50 ας πούμε στην cosmote, παίζει να μου λύσει τα χέρια με λίγα ευρό παραπάνω? όταν μίλησα με την εξυπηρέτηση της wind μου είπε οτι δεν υπάρχουν κενές θέσεις στο καφάο της περιοχής μου. help me plz...
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 ^^^ Αν η wind δεν λεει παραμύθια και υπάρχει πραγματικά ελλειψη ακραίου δικτύου, τοτε δεν υπάρχει λυση. Μένεις χωρίς ιντερνετ
spiritclay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 και σαυτή την περίπτωση δλδ οι εναλλακτικές λύσεις είναι 3g/4g που ούτε βιντεάκι στο youtube δεν σε συμφέρει να δεις ή δορυφορικό που οι ταχύτητες είναι τραγικές...?
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, spiritclay said: έκανα αίτηση στην wind για σταθερό και 24mbps internet προχθές και σήμερα μου λένε οτι δεν γίνεται λόγω προσωρινής έλλειψης δικτύου στην περιοχή(ωραιόκαστρο θεσσαλονίκης) και κοντεύω να τρελαθώ.η πλάκα είναι οτι ετοιμάζομαι μέσα στην επόμενη εβδομ΄δα να μετακομίσω και χρειάζομαι το ιντερνετ για την δουλειά μου. ας μου εξηγήσει κάποιος επειδή δεν το κατέχω κ πολύ...όταν λέμε σύνδεση fiber50 ας πούμε στην cosmote, παίζει να μου λύσει τα χέρια με λίγα ευρό παραπάνω? όταν μίλησα με την εξυπηρέτηση της wind μου είπε οτι δεν υπάρχουν κενές θέσεις στο καφάο της περιοχής μου. help me plz... δοκιμασε cosmote μηπως βρεθει ζευγαρι ή μηπως και η ελλειψη ειναι μονο σε κεντρικο καλωδιο και σε βαλουν vdsl/adsl και voip απο το Kv και παιξεις(αφου εκει θες μονο απερχομενο).αν και δυστυχως συνηθως η ελλειψη ειναι σε απερχομενα. 2 hours ago, NikosKallithea said: ^^^ Αν η wind δεν λεει παραμύθια και υπάρχει πραγματικά ελλειψη ακραίου δικτύου, τοτε δεν υπάρχει λυση. Μένεις χωρίς ιντερνετ να του λεει παραμυθια δεν παιζει.να βρεθει ως δια μαγειας ζευγαρι οταν παει στην cosmote παιζει:P 1 hour ago, spiritclay said: και σαυτή την περίπτωση δλδ οι εναλλακτικές λύσεις είναι 3g/4g που ούτε βιντεάκι στο youtube δεν σε συμφέρει να δεις ή δορυφορικό που οι ταχύτητες είναι τραγικές...? 3g/4g .αν σου δωσει η cosmote το speed booster τοτε οκ ειναι μια παρηγορια.δορυφορικο θα εχεις 20 mbit plus και καλο upload αλλα αμα ξεπερασεις το cap μετα μειωνεται η ταχυτητα και επισης εχεις μεγαλο Ping.
tyf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, poulinos είπε να του λεει παραμυθια δεν παιζει.να βρεθει ως δια μαγειας ζευγαρι οταν παει στην cosmote παιζει:P αυτο εγινε προσφατα στην δουλεια μου. με το αναλογο αντιτιμο/χαρτζιλικι
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 19 minutes ago, tyf said: αυτο εγινε προσφατα στην δουλεια μου. με το αναλογο αντιτιμο/χαρτζιλικι και σε καποιο αλλο θεμα καποιος ειχε φαει ακυρο απο τον παροχο αλλα οταν πηγε οτε βρεθηκε ζευγαρι.τωρα αν απλα ετυχε να απελευθερωθει ζευγαρι ή απλα καποια πραγματα γινονται επιτηδες το αφηνω στην κριση του καθενος. βεβαια πλεον με τα kv παιζει να φαει καποιος ακυρο επειδη δεν υπαρχει κεντρικο ζευγαρι για να δωσει ο οτε στον παροχο αλλα επειδη ο οτε οταν δινει voip δεν χρειαζεται κεντρικο για αυτο και να μην τρωει ακυρο η αιτηση στον οτε αντιθετα με την αιτηση στον παροχο. 1
spiritclay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μου φένεται θα πείσω τον γείτονα που έχω κ καλές σχεσεις, να βάλουμε αυτά τα ειδικά πριζάκια κ να του δίνω κάποιο ποσό απο τον λογαριασμό λάθε μηνα μέχρι να με συνδέσουν. Λέτε να πιάσει η πατέντα; εγώ μένω στον πρώτο κσι αυτός σε ισόγειο ένα τοίχο δίπλα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 19 minutes ago, spiritclay said: Μου φένεται θα πείσω τον γείτονα που έχω κ καλές σχεσεις, να βάλουμε αυτά τα ειδικά πριζάκια κ να του δίνω κάποιο ποσό απο τον λογαριασμό λάθε μηνα μέχρι να με συνδέσουν. Λέτε να πιάσει η πατέντα; εγώ μένω στον πρώτο κσι αυτός σε ισόγειο ένα τοίχο δίπλα. αν εννοεις Powerlines 90 τις 100 δεν θα παιξει διοτι εισαστε διαφορετικο ρολοι δεη.σε καποιες περιπτωσεις εχει τυχει και να παιζουν σε διαφορετικο ρολοι δεη αλλα ειναι μειοψηφια.αυτο που μπορεις να κανεις αν πιανεις σημα ειναι να βαλεις ενα Repeater σε καποιο σημειο του σπιτιου που πιανεις λιγο σημα και το Repeater να το αναμεταδιδει στο υπολοιπο σπιτι.εκτος αν εισαστε τοσο κοντα που πιανεις σημα απευθειας οποτε δεν θες καν Repeater. η μετα κανα utp εξωτερικα και να βαλεις ενα access point ή ενα παλιο adsl router σαν access point για να εχεις και wifi
spiritclay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Και η έσχατη λύση να τον πείσω να τραβήξουμε κανα ethernet...
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Just now, spiritclay said: Και η έσχατη λύση να τον πείσω να τραβήξουμε κανα ethernet... αν εισαστε κοντα σχετικα γινεται αρκει να θελει ο αλλος να τρυπησει κανα τοιχο.εκτος αν υπαρχουν τιποτα υπαρχον τρυπες απο κεραιες ή απο τα κλιματιστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα