xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, divo είπε Φανταζομαι πρωτα απο ολα οτι πηρες απαντηση απο τον τοπικο Οτε που οπως ειχες πει θα πηγαινες Παρασκευη Οσο για εδω. Σου δόθηκε απαντηση οπως και τα πιθανα ενδεχομενα. Επισης πηγε να σου δοθεί λυση μεσώ μηνύματος μια και δεν μπορεί να βγει δημοσίως, αλλά την προσπέρασες, για να μη πω οτι δεν έδωσες σημασία. Τι παραπανω θελεις? Μαλλον δεν σε ενδιαφερει ψυχραιμία..ούτε καν είχα δει ότι είχα μήνυμα.. αλλά όταν γίνεται χαμός σε ένα θέμα με τόσο μπλαμπλα,χάνετε η μπάλα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/13/2018 στις 11:00 ΜΜ, divo είπε Φανταζομαι πρωτα απο ολα οτι πηρες απαντηση απο τον τοπικο Οτε που οπως ειχες πει θα πηγαινες Παρασκευη Οσο για εδω. Σου δόθηκε απαντηση οπως και τα πιθανα ενδεχομενα. Επισης πηγε να σου δοθεί λυση μεσώ μηνύματος μια και δεν μπορεί να βγει δημοσίως, αλλά την προσπέρασες, για να μη πω οτι δεν έδωσες σημασία. Τι παραπανω θελεις? Μαλλον δεν σε ενδιαφερει σου έχω απαντήσει ήδη 2 μέρες τώρα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/13/2018 στις 11:00 ΜΜ, divo είπε Φανταζομαι πρωτα απο ολα οτι πηρες απαντηση απο τον τοπικο Οτε που οπως ειχες πει θα πηγαινες Παρασκευη Οσο για εδω. Σου δόθηκε απαντηση οπως και τα πιθανα ενδεχομενα. Επισης πηγε να σου δοθεί λυση μεσώ μηνύματος μια και δεν μπορεί να βγει δημοσίως, αλλά την προσπέρασες, για να μη πω οτι δεν έδωσες σημασία. Τι παραπανω θελεις? Μαλλον δεν σε ενδιαφερει Μιας και έχουν περάσει 32 μέρες, ήθελα να σας ενημερώσω για έναν ωραίο τύπο,τον @divo ο κύριος divo που τόσο πολύ καιγόταν να δώσει λύση και θίχτηκε (και καλά) που έκανα το λάθος να του απαντήσω στο PM λίγες ώρες αφού το είχε στείλει.. Και αφού προσπάθησε να με πατρονάρει,τονίζοντας μάλιστα ότι μάλλον δεν με ενδιαφέρει να πάρω απάντηση/λύση/συμβουλή στον προβληματισμός που έθεσα. Ήθελα να σας ενημερώσω,ότι ούτε φωνή ούτε ακρόαση σε κανένα από τα PMs που του είχα στείλει με ότι ζητούσε στο Pm του..(τα χει διαβάσει) Εκτός βέβαια και έχει μπλέξει με τα κρατικά μυστικά και ακόμα συλλέγει πληροφορίες να μου δώσει. Έτσι για να βλέπουμε μάλλον ποιοι είναι για το θεαθήναι και ποιοι πραγματικά βοηθάνε στο φορουμ. Καλή σας συνέχεια. Για την ιστορία,έχω ένα pocket wifi με 30gb της wind,αναγκαστικά. Και είμαι στο περίμενε για να συνδεθώ με κανά καφαο του μέλλοντος. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Χωρίς να γνωρίζω τον divo (και τον όποιο divo) που αναφέρεις. Εδώ μέσα μπήκες να ζητήσεις βοήθεια για ένα πρόβλημα σου. Όποιος μπορεί (και θέλει) θα βοηθήσει. Όποιος δεν μπορεί, για τους δικούς του λόγους (και δεν θα κάτσει να δώσει και λογαριασμό κιόλας) δεν θα βοηθήσει. Το να απαιτούμε από άλλους, για ένα πρόβλημα που είναι δικό μας, δείχνει κάτι που θα προτιμούσα να μην το χαρακτηρίσω. Επίσης όποιος βοηθάει εδώ μέσα (και όχι μόνο εδώ) το κάνει από την καλή του την καρδιά και επειδή έχει χρόνο και επειδή θέλει να ασχοληθεί και.. και.. Κανείς δεν πληρώνεται για να εισπράτει τέτοια αγενή απάντηση. Και εάν δεν έχει χρόνο να απαντήσεις (ή δεν γουστάρει κιόλας) δε νομίζω ότι θα έπρεπε να κάτσει να σου δώσει και λογαριασμό. Τέλος, ο τρόπος που μιλάς για κάποιον άλλο δημόσια είναι αγενής. Είτε τα βρίσκετε μεταξύ σας με PM είτε (αν δεν θέλει να σου απαντήσει) προχωράς παραπέρα. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. ΥΓ: Η απάντηση σου έχει δοθεί από την πρώτη κιόλας σελίδα. Και ενώ έχεις άγνοια από το αντικείμενο και κάποιοι εξηγούν τι έχει συμβεί απαντάς με θράσος κιόλας ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις τους. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, l337 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Χωρίς να γνωρίζω τον divo (και τον όποιο divo) που αναφέρεις. Εδώ μέσα μπήκες να ζητήσεις βοήθεια για ένα πρόβλημα σου. Όποιος μπορεί (και θέλει) θα βοηθήσει. Όποιος δεν μπορεί, για τους δικούς του λόγους (και δεν θα κάτσει να δώσει και λογαριασμό κιόλας) δεν θα βοηθήσει. Το να απαιτούμε από άλλους, για ένα πρόβλημα που είναι δικό μας, δείχνει κάτι που θα προτιμούσα να μην το χαρακτηρίσω. Επίσης όποιος βοηθάει εδώ μέσα (και όχι μόνο εδώ) το κάνει από την καλή του την καρδιά και επειδή έχει χρόνο και επειδή θέλει να ασχοληθεί και.. και.. Κανείς δεν πληρώνεται για να εισπράτει τέτοια αγενή απάντηση. Και εάν δεν έχει χρόνο να απαντήσεις (ή δεν γουστάρει κιόλας) δε νομίζω ότι θα έπρεπε να κάτσει να σου δώσει και λογαριασμό. Τέλος, ο τρόπος που μιλάς για κάποιον άλλο δημόσια είναι αγενής. Είτε τα βρίσκετε μεταξύ σας με PM είτε (αν δεν θέλει να σου απαντήσει) προχωράς παραπέρα. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. ΥΓ: Η απάντηση σου έχει δοθεί από την πρώτη κιόλας σελίδα. Και ενώ έχεις άγνοια από το αντικείμενο και κάποιοι εξηγούν τι έχει συμβεί απαντάς με θράσος κιόλας ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις τους. μια χαρά συνενοήθηκα με όσους μου μίλησαν.. και δεν έχω απαίτηση από κανέναν να απαντάει.. Αλλά όταν ο άλλος βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν με ενδιαφέρει και μπλαμπλαμπλα..και του απαντώ μετά από λίγες ώρες,και μετά σιωπή..τότε ο μλκας δεν είμαι εγω,ε; Αυτά μόνο αγενείς απαντήσεις χρειάζονται. Αντίο τώρα.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, divo είπε Αυτο για την απαντηση σου μετα απο λιγες...ωρες. Μαλλον μπερδεψες τις μερες με τις ωρες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου divo 107 Ξεκίνησε τη συζήτηση: 12 Ιανουαρίου xtrmsnpr 299 Απάντησε: 14 Ιανουαρίου χαίρεται, σορι αλλά δεν είχα δει ούτε την ειδοποίηση ούτε το μήνυμα. xtrmsnpr 299 Απάντησε: 17 Ιανουαρίου den exw paei akoma pros t spiti auto,logo exetastikis..aurio 8a perasw k 8a sou pw xtrmsnpr 299 Απάντησε: 19 Ιανουαρίου όταν λοιπόν κάποιος πάει να σε βοηθήσει στις 12 του μήνα και αποφασίζεις να του απαντήσεις σε αυτά που σου ζητάει για να σε βοηθήσει μετά από μια βδομάδα ενώ...."καίγεσαι"....απλά παύει να ασχολείται. Τόσο απλό. Οσο για τα υπολοιπα, Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟς ΠΑΡΟΧΟς ειναι υπεύθυνος να σου δώσει γραμμή και λύση. Ο οποίος ειναι η forthnet. Τα παράπονα σου λοιπόν στο καθολικό παροχο. άσε μας βρε divo..πήγαινε να "πουλήσεις" αλλού βοήθεια..που παύεις και να ασχολείσαι υψηλότατε. Spoiler Το ότι δεν απάντησες σε ούτε ένα PM δε το αναφέρεις,γαργάρα έγινε. Και εγώ απλώς έστελνα στο ντούκου.. Δε το ξέραμε,θα αφήναμε όλες τις δουλειές μας και την εξεταστική και θα τρέχαμε.. Όχι τίποτα,μη νομίζεις ότι κρεμόμαστε και από τα @@ σου. Μάλλον δεν διάβασες το ποστ σωστά..Αλλά ΟΤΕτζης δεν είσαι; Έχεις συνηθίσει να προσπερνάς πολλά. Φαίνεται και ο τρόπος αντιμετώπισης σου και το ύφος των απαντήσεων. Σε πλήρωσαν για να δώσεις την απάντηση αυτή ειλικρινά; Τα παράπονα σου λέει...χαχαχαχα..Ωραίος είσαι. όχι ότι είστε άχρηστοι και αφήνετε κεντρικά μέρη εκτός σύνδεσης. Στον ΟΤΕ έγινε η τελευταία αίτηση. Μην μπερδεύεσαι και καλή συνέχεια. Υπεύθυνος για τις γραμμές είναι ο ΟΤΕ,αυτός τις περνάει,αυτός τις κόβει,αυτός τις ράβει,αυτός τις μοιράζει..Αυτές τις παπάτζες πες τα σε καμία γιαγιά που θα έρθει να κάνει κάποια σύνδεση. Αυτός έφαγε και την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αλλά και συ...μια βδομάδα μετά απαντάς αυτό; Που πήγε η αμεσότητα σου; Η ταχύτητα σου; Τσσ.. χάλασες! Καλή συνέχεια σε όλους τους μη συνδεδεμένους και μακριά από άτομα που το παίζουν ιστορία.
antonisem Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2018 στις 6:59 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Από τα μέσα Οκτωβρίου ένα σπίτι που έχω στο κέντρο της Μυτιλήνης ζει μια γελοία "περιπέτεια" και γω μαζί του. Είχα κάνει τότε τον Οκτώβριο αίτηση στην forthnet για νέα τηλεφωνική γραμμή+ίντερνετς! Λίγο πριν λήξει το 2μηνο αναμονής, με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος (στο καφάο) για να συνδεθώ. Είπαν ότι ο ΟΤΕ δεν τους παραχωρεί χώρο,και σκέφτηκα οκ με ξένα κόλλυβα θέλουν να κάνουν κηδεία όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι..Οπότε τί μένει; Αίτηση στον κεντρικό πάροχο. Όπως και έκανα σήμερα το πρωί.. Πριν λίγο με πήρανε από την εξυπηρέτηση πελατών για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία και το συμβόλαιο..Και αφού μιλήσαμε και κανονίσαμε να με ξανατηλεφωνήσουν μόλις ολοκληρώσουν την καταχώρηση στοιχείων,όπως και έγινε μετά από λίγο. Ο άνθρωπος που μίλησα μου είπε ακριβώς ότι είχα ακούσει και τον Οκτώβριο.."Ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να γίνει νέα σύνδεση." και τους λέω μα καλά τα νέα καφάο-dslam που μπήκαν τί γίνεται; Σα κεντρικός πάροχος θα έπρεπε να μπορείτε να το λύσετε το θέμα άμεσα. Μου λέει δεν υπάρχει χώρος και θα περιμένετε σε λίστα αναμονής. Αν περάσει το 2μηνο και δεν έχετε συνδεθεί,τότε κάνετε εκ νέου την αίτηση. Και ότι δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για επέκταση εκεί για την ώρα. (το σπίτι αυτό μέχρι και πριν 4 χρόνια είχε τηλεφωνική γραμμή,μέχρι που μας άφησε η γιαγιά και την τερματίσαμε μιας δεν έμενε κανείς,τώρα πλέον όμως ξαναμένει κόσμος) Οπότε χρειάζομαι τα φώτα σας να μου πείτε τί μπορώ να κάνω; Δηλαδή πόσους αιώνες θα μείνει το σπίτι αυτό μη συνδεδεμένο?? Είναι δυνατόν να μη μπορεί να συνδεθεί το σπίτι στο κέντρο της πόλης; Αυτά είναι τραγέλαφος. Δεν είναι σε κάποιο τελευταίο βουνό, 500μ από το κτίριο του ΟΤΕ είναι. (μην μου προτείνεται 4g,δεν με ενδιαφέρει) Αγαπητέ φιλε στην Θεσσαλονίκη 16 Σεπτεμβρίου 2017 κάνω την αίτηση για επαγγελματική χρήση 50 vdsl, 21 Δεκεμβρίου μου φέρνουν 24αρι και 8 Ιανουαρίου 50αρι. Πιο κέντρο Θεσσαλονίκης δεν πάει να φανταστείς ενα τετράγωνο πιο κάνω έχουν 100 fiber ** Δοκίμη που πέτηχε έιναι να κάνεις 2ο συμβόλαιο και οταν σε συνδέσουν να πας σαν παραπονο να διαγραφει το 1ο χωρις επιβάρυνση (οπως εγινε στον ΟΤΕ) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από antonisem 1
rofl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.adslgr.com/forum/threads/1039373-Έλλειψη-δίκτυου-6-μήνες?p=6342868#post6342868 μιας και εγινε bump δες κι εδω σχετικα μ αυτο που ελεγα οτι vdsl με voip ισως να μπορουν να σου δωσουν αν τελικα θελεις να εχεις υπηρεσια απ το KV. αν δεν εχεις παει ακομα στον τοπικο οτε να τους ρωτησεις τι μπορει να γινει, οπως σου ειχα πει απ την πρωτη μερα, τοτε δεν το βλεπω να βγαζεις ακρη συντομα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από rofl 1
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 αν και εχει περασει ενας μηνας θα τα γραψω ολα σε ενα ποστ για τυχον ατομαπου εχουν αποριες. καταρχην ξεκιναμε με την αχρηστη πληροφορια οτι το δορυφορικο εχει Cap και μετα απο το Cap απλα κατεβαζεις με μικροτερη ταχυτητα.δεν στο κοβει τελειως ουτε σε χρεωνει. παμε στα χρησιμα για το adsl/vdsl με απλα βηματα. καποιος θελει adsl ΟΤΕ θελει ενα ζευγαρι χαλκου απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο και ενα ζευγαρι χαλκου απο το καφαο μεχρι το βοχ /κατανεμητη.δεν εχει σημασια αν ειναι νεα η καμπινα η παλια.επισης θελει ενα οριο adsl πανω σε μια καρτα στο Dslam το οποιο ειναι στο αστικο κεντρο. ΕΞΑΙΡΕΣΗ μπορει να γινει σε λιγες περιπτωσεις οπου υπαρχει νεα καμπινα/καφαο απο το οποιο ο οτε μπορει να δωσει adsl αμα θελει αλλα θα πρεπει να σου δωσει και voip τηλεφωνια ωστε να μην χρειαζεται το ζευγαρι απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο αλλα μονο το ζευγαρι απο το καφαο/kv μεχρι τον κατανεμητη/box.επισης σε αυτην την περιπτωση πρεπει να υπαρχει διαθεσιμο οριο απο το Dslam στο kv. καποιος θελει vdsl. θελει ενα ζευγαρι χαλκου απο το καφαο/kv μεχρι τον κατανεμητη/box και ενα οριο vdsl στο Dslam που ειναι μεσα στο καφαο. καποιος θελει adsl εκτος οτε.εκει ισχυει οτι στην περιπτωση που καποιος θελει adsl απο τον οτε με την μονη διαφορα οτι δεν ισχυει η εξαιρεση. αν ο πελατης θελει μονο τηλεφωνια μπορει να τον βαλουν σε pcm αν δεν θελει Isdn>δεν μπορει να παιξει ιντερνετ. αν δεν υπαρχει χαλκος απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο ή ακομα χειροτερα απο το καφαο μεχρι τον κατανεμητη/box την κατσαμε απο κουπες.στον αιωνα τον απαντων να γινει επαυξηση ή να φυγει καποιος πελατης.αν δεν υπαρχει οριο στο dslam ειτε ειναι στο αστικο κεντρο ειτε στο kv αυτο ειναι κατι που μπορει να λυθει γρηγορα. σε ολες τις περιπτωσεις πρεπει να υπαρχει καλωδιο χαλκου απο το kv ειτε ειναι παλιο ειτε καινουριο μεχρι κατανεμητη/box.το adsl και το vdsl παιζουν πανω απο χαλκο.οτι η υπηρεσια το bandwidth φτανει με οπτικη ινα μεχρι το Dslam ειτε αυτο ειναι στην καμπινα ειτε στο αστικο κεντρο δεν μας ενδιαφερει γιατι πολυ απλα το adsl/vdsl παιζουν με χαλκοοοοοοοοοο.αν μιλαμαμε για ftth,fftb οκ αλλα αυτα τα ξεχναμε. το φερεσυχνο pcm αλλιως στην ουσια ειναι ενα κουτακι που ενα ζευγαρι χαλκου το σπαει σε δυο για να παρουν δυο ατομα τηλεφωνια.μπορει να σπασει και σε παραπανω.κανεις δεν μπορει να εχει ιντερνετ.αυτο γινεται οταν δεν υπαρχουν απερχομενα συνηθως και σπανια οταν δεν υπαρχουν κεντρικα. επισης το αρχικο προβλημα οτι δεν εχει χωρο στο καφαο ειναι τελειως οτι να νε (Δεν φταιει ο τοπικ σταρτερ).δεν περιγραφει δηλαδη το προβλημα το οποιο μπορει να ειναι οποιοδηποτε απο τα παραπανω. και σπανια περιπτωση να μην υπαρχει ουτε απο το κεντρο προς το καφαο αλλα ουτε απο το καφαο προς τον πελατη.αν καποιος εφαγε Reject και στο vdsl με την προυποθεση οτι δινουν vdsl τοτε ειναι απο το Kv μεχρι κατανεμητη/box ακομα δυο Points.η forthnet και ο καθε παροχος αμα ο οτε δεν εχει χαλκο δεν μπορει να τον πιεσει να βαλει. και ακομα καποιες φορες μπορει να εχει περαστει 20 ζευγο καλωδιο μεχρι το box/κατανεμητη και να εχουν ενεργοποιηθει μονο τα 10 και να υπαρχουν δεκα σε αναμονη στα οποια μπορει ο οτε να δωσει υπηρεσια αφου τερματιστουν.τωρα αν θα το κανει αυτο ειναι αλλη ιστορια.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 On 11/04/2018 at 18:32, divo said: Πλέον ΚΑΘΕ νέα σύνδεση ADSL και σταδιακά ΟΛΟΙ οι πελάτες ΟΤΕ θα παίρνουν από καμπίνα και θα εχουν voip (εχει αρχισει η μεταγωγη απο το Δεκεμβρη). Αν φυσικά υπαρχει στην περιοχή τους καμπίνα ΟΤΕ. Αλλαγη καλωδιου γινεται εύκολα και η αναμονη ειναι από βδομάδα μεχρι το ανώτερο που εχω 2 μηνες. και γινεται χωρις χρεωση. Αυτο που δεν μπορει να γινει και δεν θα γινει ΠΟΤΕ ειναι επεκταση δυκτιου πανω απο 200μ. μεχρι τα 200 μετρα εχει χρεωση στον πελατη. Αυτα για οτι αφορα απερχομενο. Δλδ απο Καφαο/καμπινα εως μποξακι εως εισαγωγη. Αν κοιταξεις την αρχικη ερωτηση του τοπικ θα δεις οτι πηρε απαντηση οτι "δεν προβλεπετε επεκταση συντομα". εμενα αυτο μου λει οτι δεν υπαρχει δίκτυο. Όσο για τα pcm ο Οτε τα εχει σταματήσει. Λογω καμπινων. Αλλα και οπου χρειαστει εκει που δεν εχει καμπινες, δεν βαζει μια και δεν ειναι καθολικος παροχος πλεον. αν το κανουν σε ολους τους νεους πελατες τοτε μια χαρα.εχω δει να γινεται για αυτο εγραψα και οτι υπαρχουν εξαιρεσεις στον κανονα αλλα δεν ηξερα οτι γινεται σε ολους.βεβαια και σε αυτην την περιπτωση παλι θελει απερχομενο. με το δευτερο εννοω να μην υπαρχει απερχομενο η κεντρικο επειδη εχουν τελειωσει.οποτε δεν μιλαω για αλλαγη καλωδιου λογω καλωδιακης αλλα για επαυξηση. στα απερχομενα τωρα λεω για τις περιπτωσεις που απο το καφαο ξεκιναει 20 ζευγο καλωδιο μεχρι το box αλλα στο box οπως και στο καφαο εχουν τερματισει τα 10 απο τα 20 οποτε εκει αν θες μπορεις να τερματισεις και τα αλλα 10.σε κατανεμητες συνηθως ειναι τερματισμενα και τα 20 πολλες φορες αλλα ο οτε δεν τα χρησιμοποιει.αλλες φορες απλα ειναι τυλιγμενα και στο πλαι.εκει αμα θελει με μεγαλη ευκολια και με την προυποθεση οτι εχει κεντρικα μπορει να τα ενεργοποιησει.τωρα αν θα τα κανει ειναι αλλη ιστορια.αν τωρα ειναι 10 ζευγο και πρεπει να περαστει αλλο... υπαρχει πολλες φορες και το προβλημα να μην υπαρχει καλωδιο απο box μεχρι χωνευτη αλλα αυτα λυνονται πιο ευκολα συνηθως. αυτο με την επεκταση δεν το καταλαβα για τα 200 μετρα.οτι αν χρειαστει επαυξηση με ΝΕΟ καλωδιο μεχρι τα 200 μετρα το πληρωνει ο πελατης ενω μετα τα 200 μετρα δεν θα σου κανουν καν? εχει λογικη πλεον εφοσον δεν ειναι καθολικος παροχος.τραγικο βεβαια να το πληρωνει ο πελατης . απλα οτι δεν υπαρχει δικτυο δεν αναφερουν τι δεν υπαρχει.κεντρικο ,απερχομενο?αν ειναι κεντρικο ισως να βρεθει συντομα αν καποιος βαλει vdsl ή οπως ειπαμε μπορουν να τον ριξουν και στο Kv αν υπαρχει Kv.αν ειναι απερχομενο δεν υπαρχει ελευθερο ή δεν υπαρχει τερματισμενο?γιατι στην μια υποτιθεται πας για σκαψιμο στην αλλη απλα τερματιζεις.βεβαια το (δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος στο καφαο) παροτι παραπεμπει σε απερχομενο ,σαν εκφραση ειναι λαθος. ναι τα Pcm τα ανεφερα λιγο πιο γενικα.ολο και περισσοτερα Pcm ευτυχως βγαινουν διοτι ηταν και μεγαλο προβλημα με την εννοια οτι επαιρναν στην εισοδο πανω απο 150 volt οποτε ηταν χειροτερα απο Isdn 96 volt σε παρεμβολες.τωρα κιολας που δεν ειναι καθολικος παροχος δεν υπαρχει λογος να το χρησιμοποιησει εκτος αν το κανει για να εξυπηρετησει καποιον.βεβαια ποιος θελει μονο τηλεφωνο πλεον?:P. πιο πολυ σε κανα χωριο πιστευω. τα ανεφερα για να ειναι ολα μαζεμενα και οχι αποκλειστικα για το θεμα του τοπικ σταρτερ και σαν εξηγηση βεβαια οτι παροτι εχουν μπει τα νεα Kv οτι το απερχομενο ειναι υποχρεωτικο αφου υπηρχε απορια γιατι χρειαζεται ο χαλκος.
StarMaster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Αν η περιοχή σου δεν έχει VDSL αλλά ούτε χώρο στο καφάο τι κάνεις? Έχω μείνει 3 μήνες χωρίς ίντερνετ και έχω τρελαθεί! Παίζω wow με mb απ το κινητό
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 ^ Μπορεί να μείνεις και χρόνια χωρίς ιντερνέτ
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μεις εντάξει..εδώ και μισό μήνα ΕΧΟΥΜΕ ίντερνετς! και μάλιστα vdsl καρφωτά 30αρι! Μόνο περίπου 12 μήνες πήρε, 3 καταγγελίες και 6 αιτήσεις για νέα γραμμή .
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 On 20/10/2018 at 23:08, StarMaster said: Αν η περιοχή σου δεν έχει VDSL αλλά ούτε χώρο στο καφάο τι κάνεις? Έχω μείνει 3 μήνες χωρίς ίντερνετ και έχω τρελαθεί! Παίζω wow με mb απ το κινητό δεν υπαρχει το δεν υπαρχει χωρος στο καφαο.υπαρχουν τα παρακατω: δεν υπαρχει απερχομενο δεν υπαρχει κεντρικο εισαι μακρυα απο το αστικο κεντρο και δεν εχεις adsl/vdsl κτλ. συνηθως τα περισσοτερα προβληματα ειναι οτι δεν υπαρχουν απερχομενα που ειτε βαλεις adsl ειτε vdsl ακομα και απο το Kv, χρειαζεται υποχρεωτικα.
StarMaster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Γενικά δίπλα απ το μέτρο στο Αιγάλεω λογικά θα υπάρχει αστικό κέντρο κοντά ! :Ρ Υπάρχει κατάστημα ΟΤΕ στο χιλιόμετρο τι εννοείς δεν υπάρχει απερχόμενο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα