poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 42 minutes ago, divo said: χμμμμ.......αφου ξερεις....😋 οκ οκ i got it.xaxa
AVIAVI Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 23.04.2022 Μεγάλο Σάββατο ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Ζητήσαμε πριν 1,5 μήνα σταθερή γραμμή τηλεφώνου και μας λένε από την Wind οτι δεν υπάρχει γραμμή για σταθερό τηλέφωνο στο cafao, μετά από ένα μήνα και χωρίς δυνατότητα υπαναχώρησης ??? . Έχει περάσει ο εργολάβος της Vodafone οπτική ίνα πριν από 3 μήνες επί της Αγίου Μελετίου (στην συμβολή κάτω από την Πατησίων) αλλά τι να το κάνεις ...δεν υπάρχει δυνατότητα να έχεις τηλέφωνο. Εάν πεθάνει κανένα γεροντάκι δηλαδή και ελευθερωθεί καμμία γραμμή τότε και μόνο.. και ΟΤΕ θέλοντος να δώσει στην Wind το συγκεκριμένο νούμερο , και όχι σε κάποιον δικό του πελάτη... μόνο τότε θα πάρω σταθερό τηλέφωνο. Μήπως έκανα λάθος που πήγα WIND ? Τι να πω ? Δεν ξέρω τι να κάνω. Καμμία βοήθεια ? Επίσης στην 3η Σεπτεμβρίου πριν από την Αγίου Μελετίου (4 τετράγωνα πριν) η περιοχή έχει μόνο adsl. Δραματικά χαμηλές ταχύτητες κάτω των 12 mbps.Τώρα πέρασε η Wind οπτικές ίνες αλλά δεν ξέρουν πότε θα δώσουν vdsl. Απελπισία. Και θέλετε και αναβάθμιση ως χώρα !!!! Σας ευχαριστώ.
hln3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, AVIAVI είπε 23.04.2022 Μεγάλο Σάββατο ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Ζητήσαμε πριν 1,5 μήνα σταθερή γραμμή τηλεφώνου και μας λένε από την Wind οτι δεν υπάρχει γραμμή για σταθερό τηλέφωνο στο cafao, μετά από ένα μήνα και χωρίς δυνατότητα υπαναχώρησης ??? . Έχει περάσει ο εργολάβος της Vodafone οπτική ίνα πριν από 3 μήνες επί της Αγίου Μελετίου (στην συμβολή κάτω από την Πατησίων) αλλά τι να το κάνεις ...δεν υπάρχει δυνατότητα να έχεις τηλέφωνο. Εάν πεθάνει κανένα γεροντάκι δηλαδή και ελευθερωθεί καμμία γραμμή τότε και μόνο.. και ΟΤΕ θέλοντος να δώσει στην Wind το συγκεκριμένο νούμερο , και όχι σε κάποιον δικό του πελάτη... μόνο τότε θα πάρω σταθερό τηλέφωνο. Μήπως έκανα λάθος που πήγα WIND ? Τι να πω ? Δεν ξέρω τι να κάνω. Καμμία βοήθεια ? Επίσης στην 3η Σεπτεμβρίου πριν από την Αγίου Μελετίου (4 τετράγωνα πριν) η περιοχή έχει μόνο adsl. Δραματικά χαμηλές ταχύτητες κάτω των 12 mbps.Τώρα πέρασε η Wind οπτικές ίνες αλλά δεν ξέρουν πότε θα δώσουν vdsl. Απελπισία. Και θέλετε και αναβάθμιση ως χώρα !!!! Σας ευχαριστώ. Που το βρήκες αυτόν τον νήμα και τον επανέφερες; Αν έχεις κάνει αίτηση για νέα γραμμή και όχι για φορητότητα, μπορείς θεωρητικά να ακυρώσεις αφού δεν σου δίνουν κάποια ημερομηνια ενεργοποίησης. Βέβαια δεν ξέρω αν σε συμφέρει, γιατί (θεωρητικά) χάνεις την σειρά σου. Δεν ξέρω βεβαια τι σύστημα έχει η wind και στους πόσους μήνες αναμονής ρίχνει ακύρωση στις συγκεκριμένες αιτήσεις. Εαν η Vodafone έχει κάνει δικά της κουτιά vdsl και τα έχει ενεργοποιήσει ίσως από εκεί να πάρεις πιο γρήγορα με αιτηση εκεί, αν δεν τραβάει ακόμη από εκεί και η WIND. Για προσωρινή λύση, αν έχεις καλό σήμα voda, μπορείς να πας σε vodafone cu κάρτα με πακέτο απεριόριστα 1.5 ευρώ / μέρα Πιο μόνιμη λύση με κινητή είναι η προσφορά με τα απεριόριστα που έχουν ακόμη σε κινητή...
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 15 hours ago, AVIAVI said: 23.04.2022 Μεγάλο Σάββατο ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Ζητήσαμε πριν 1,5 μήνα σταθερή γραμμή τηλεφώνου και μας λένε από την Wind οτι δεν υπάρχει γραμμή για σταθερό τηλέφωνο στο cafao, μετά από ένα μήνα και χωρίς δυνατότητα υπαναχώρησης ??? . Έχει περάσει ο εργολάβος της Vodafone οπτική ίνα πριν από 3 μήνες επί της Αγίου Μελετίου (στην συμβολή κάτω από την Πατησίων) αλλά τι να το κάνεις ...δεν υπάρχει δυνατότητα να έχεις τηλέφωνο. Εάν πεθάνει κανένα γεροντάκι δηλαδή και ελευθερωθεί καμμία γραμμή τότε και μόνο.. και ΟΤΕ θέλοντος να δώσει στην Wind το συγκεκριμένο νούμερο , και όχι σε κάποιον δικό του πελάτη... μόνο τότε θα πάρω σταθερό τηλέφωνο. Μήπως έκανα λάθος που πήγα WIND ? Τι να πω ? Δεν ξέρω τι να κάνω. Καμμία βοήθεια ? Επίσης στην 3η Σεπτεμβρίου πριν από την Αγίου Μελετίου (4 τετράγωνα πριν) η περιοχή έχει μόνο adsl. Δραματικά χαμηλές ταχύτητες κάτω των 12 mbps.Τώρα πέρασε η Wind οπτικές ίνες αλλά δεν ξέρουν πότε θα δώσουν vdsl. Απελπισία. Και θέλετε και αναβάθμιση ως χώρα !!!! Σας ευχαριστώ. εφοσον δεν μπορουν να σε ενεργοποιησουν η αιτηση σου θα μεινει εκκρεμοτητα στον οτε 2-3 μηνες και μετα θα ακυρωθει .οποτε μπορεις και τυπικα να δοκιμασεις να πας και οτε μπας και ως δια μαγειας βρεθει ζευγαρι. 14 hours ago, hln3 said: Που το βρήκες αυτόν τον νήμα και τον επανέφερες; Αν έχεις κάνει αίτηση για νέα γραμμή και όχι για φορητότητα, μπορείς θεωρητικά να ακυρώσεις αφού δεν σου δίνουν κάποια ημερομηνια ενεργοποίησης. Βέβαια δεν ξέρω αν σε συμφέρει, γιατί (θεωρητικά) χάνεις την σειρά σου. Δεν ξέρω βεβαια τι σύστημα έχει η wind και στους πόσους μήνες αναμονής ρίχνει ακύρωση στις συγκεκριμένες αιτήσεις. Εαν η Vodafone έχει κάνει δικά της κουτιά vdsl και τα έχει ενεργοποιήσει ίσως από εκεί να πάρεις πιο γρήγορα με αιτηση εκεί, αν δεν τραβάει ακόμη από εκεί και η WIND. Για προσωρινή λύση, αν έχεις καλό σήμα voda, μπορείς να πας σε vodafone cu κάρτα με πακέτο απεριόριστα 1.5 ευρώ / μέρα Πιο μόνιμη λύση με κινητή είναι η προσφορά με τα απεριόριστα που έχουν ακόμη σε κινητή... λογικα ειναι ελλειψη ακραιου πιστευω οποτε δεν θα μπορει να βαλει σε κανεναν παροχο αφου και της wind να ειναι το kv ή της vodafone ή και του οτε σε ολες τις περιπτωσεις θελει ακραιο.
Game1Experts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Στο ίλιον έχω κάνει αίτηση ενεργοποίησης γραμμής απο τέλη Δεκεμβρίου του 18 και ακόμη έχουμε 22 και δεν έχουν γραμμή να με συνδέσουν και έχω άλλο ενα χρόνο στο ρημάδι αυτό το σπίτι για να φύγω. Έλεος με αυτή την χώρα.....
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Game1Experts είπε Στο ίλιον έχω κάνει αίτηση ενεργοποίησης γραμμής απο τέλη Δεκεμβρίου του 18 και ακόμη έχουμε 22 και δεν έχουν γραμμή να με συνδέσουν και έχω άλλο ενα χρόνο στο ρημάδι αυτό το σπίτι για να φύγω. Έλεος με αυτή την χώρα..... Αν έχεις αφήσει την ίδια αίτηση από τότε σίγουρα έχει λήξει στο πρώτο τρίμηνο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εδώ και 4 χρόνια κάνεις κάθε τρίμηνο νέα αίτηση. Τι κάνεις 4 χρόνια από άποψη ίντερνετ?
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 On 15/07/2022 at 17:21, Game1Experts said: Στο ίλιον έχω κάνει αίτηση ενεργοποίησης γραμμής απο τέλη Δεκεμβρίου του 18 και ακόμη έχουμε 22 και δεν έχουν γραμμή να με συνδέσουν και έχω άλλο ενα χρόνο στο ρημάδι αυτό το σπίτι για να φύγω. Έλεος με αυτή την χώρα..... σε καποιες περιοχες που παιζουν πολλα boxakia δεν βρισκεις ευκολα απερχομενο.θα φτιαξει η κατασταση μονο οταν μπει Ftth και αρχιζουν να απελευθερωνονται καλωδια οπως γινεται τωρα με το vdsl απο kv που απελευθερώνονται κεντρικα καλωδια.
Game1Experts Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Στις 16/7/2022 στις 1:12 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Αν έχεις αφήσει την ίδια αίτηση από τότε σίγουρα έχει λήξει στο πρώτο τρίμηνο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εδώ και 4 χρόνια κάνεις κάθε τρίμηνο νέα αίτηση. Τι κάνεις 4 χρόνια από άποψη ίντερνετ? Είχε ένας γείτονας και έπαιρνα ευτυχώς από εκείνον δεν γινόταν αλλιώς έκανα συνέχεια αιτήσεις αλλά τίποτα Παιδιά με μεγάλη μου χαρά επιτέλους συνδέθηκα με Cosmote fiber 200!!!! Ούτε που το πιστεύω αλλά εδώ και μισό μήνα έχω ίντερνετ 😁😁😁😁😁😁 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Game1Experts είπε Είχε ένας γείτονας και έπαιρνα ευτυχώς από εκείνον δεν γινόταν αλλιώς έκανα συνέχεια αιτήσεις αλλά τίποτα Παιδιά με μεγάλη μου χαρά επιτέλους συνδέθηκα με Cosmote fiber 200!!!! Ούτε που το πιστεύω αλλά εδώ και μισό μήνα έχω ίντερνετ 😁😁😁😁😁😁 Ουαουυυυυυ μπραβο, καλο σερφαρισμα👍 1
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 On 06/08/2022 at 14:34, Game1Experts said: Είχε ένας γείτονας και έπαιρνα ευτυχώς από εκείνον δεν γινόταν αλλιώς έκανα συνέχεια αιτήσεις αλλά τίποτα Παιδιά με μεγάλη μου χαρά επιτέλους συνδέθηκα με Cosmote fiber 200!!!! Ούτε που το πιστεύω αλλά εδώ και μισό μήνα έχω ίντερνετ 😁😁😁😁😁😁 Ftth σου εφεραν ή vdsl? μαλλον για ftth το κοβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα