poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 15 hours ago, tasosathens said: Έχω το ίδιο πρόβλημα στην Αθήνα περιοχή Περιστέρι ,έχω κάνει αίτηση σε τρεις παρόχους από Οκτώβρη και μου λένε αναμονή λόγω έλλειψης δικτύου .στο 2019 είμαστε όχι στο 1970. δεν εχει να κανει με το που ειμαστε απλα ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος και δεν θα μπει στον κοπο στα εξοδα να περασει νεο καλωδιο για να ενεργοποιησει εναν συνδρομητη που μπορει σε ενα χρονο να παει σε αλλο παροχο.κακη λογικη αλλα δυστυχως υπαρκτη.
l337 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tasosathens είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα στην Αθήνα περιοχή Περιστέρι ,έχω κάνει αίτηση σε τρεις παρόχους από Οκτώβρη και μου λένε αναμονή λόγω έλλειψης δικτύου .στο 2019 είμαστε όχι στο 1970. Καθολικός πάροχος είναι η forthnet, οπότε μιλάς με εκείνη. 5 ώρες πριν, poulinos είπε δεν εχει να κανει με το που ειμαστε απλα ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος και δεν θα μπει στον κοπο στα εξοδα να περασει νεο καλωδιο για να ενεργοποιησει εναν συνδρομητη που μπορει σε ενα χρονο να παει σε αλλο παροχο.κακη λογικη αλλα δυστυχως υπαρκτη. Άσχημο φυσικά ..αλλά δεν το βρίσκω καθόλου περίεργη λογική, πόσο μάλλον όταν δεν είναι και ο incumbent isp. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από l337
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 On 02/05/2019 at 17:46, l337 said: Καθολικός πάροχος είναι η forthnet, οπότε μιλάς με εκείνη. Άσχημο φυσικά ..αλλά δεν το βρίσκω καθόλου περίεργη λογική, πόσο μάλλον όταν δεν είναι και ο incumbent isp. απλα η forthnet θα του πει για δορυφορικο. ναι δεν ειναι περιεργο αφου δεν ειναι καθολικος παροχος.σιγα μην σκασει για μερικους πελατες.αφου παντα ολοι κοιτανε την μαζα.απλα ναι ειναι ασχημο να μην μπορεις να βαλεις μια vdsl και να πρεπει να πας σε 4g ή σε δορυφορικο που και τα δυο εχουν τα θεματακια τους.να ελεγα οτι εισαι σε κανα βουνο να πω ενταξει μονοδρομος αλλα τωρα στην πολη?και ολα αυτα για ενα καλωδιο?ασε που πολλες φορες υπαρχουν ζευγαρια καλωδιων που απλα δεν τα εχουν τερματισει οποτε δεν χρειαζεται να περαστει καν νεο καλωδιο.
l337 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε απλα η forthnet θα του πει για δορυφορικο. ναι δεν ειναι περιεργο αφου δεν ειναι καθολικος παροχος.σιγα μην σκασει για μερικους πελατες.αφου παντα ολοι κοιτανε την μαζα.απλα ναι ειναι ασχημο να μην μπορεις να βαλεις μια vdsl και να πρεπει να πας σε 4g ή σε δορυφορικο που και τα δυο εχουν τα θεματακια τους.να ελεγα οτι εισαι σε κανα βουνο να πω ενταξει μονοδρομος αλλα τωρα στην πολη?και ολα αυτα για ενα καλωδιο?ασε που πολλες φορες υπαρχουν ζευγαρια καλωδιων που απλα δεν τα εχουν τερματισει οποτε δεν χρειαζεται να περαστει καν νεο καλωδιο. Το βλέπεις συναισθηματικά. Και καλά κάνεις, προσωπικά και εγώ συναισθηματικά το βλέπω. Όμως η κάθε εταιρία δεν θα το δει έτσι και θα κοιτάξει καθαρά το συμφέρον της, σε νόμιμα πάντα πλαίσια. Όπως κάνουν και όλες δηλαδή. Από αυτή την άποψη είπα ότι υπάρχει λογική. Όσον αφορά το συμφέρον των isp's και όχι το συμφέρον των συνδρομητών/πελατών.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 35 minutes ago, l337 said: Το βλέπεις συναισθηματικά. Και καλά κάνεις, προσωπικά και εγώ συναισθηματικά το βλέπω. Όμως η κάθε εταιρία δεν θα το δει έτσι και θα κοιτάξει καθαρά το συμφέρον της, σε νόμιμα πάντα πλαίσια. Όπως κάνουν και όλες δηλαδή. Από αυτή την άποψη είπα ότι υπάρχει λογική. Όσον αφορά το συμφέρον των isp's και όχι το συμφέρον των συνδρομητών/πελατών. ναι για αυτο ειπα σιγα μην σκασει.το να περασουν ενα καλωδιο που μπορει να εχει κοστος 10000 ευρω ή να τερματισουν 10 ζευγαρια με κοστος πχ 400 ευρω μπορει να μην αξιζει για τα 30 ευρω που θα παιρνουν απο τον πελατη.αλλο τοσο αν ο πελατης παει σε αλλο παροχο που ο οτε δεν θα παιρνει ουτε 10 ευρω το μηνα.το ιδιο και για απομακρυσμενες περιοχες που δεν μπαινει ποτε adsl.αν δεν τον υποχρεωσει καποιος οπως παλια που ηταν καθολικος παροχος ο οτε τοτε δεν εχει λογο να το κανει ο παροχος. απλα εγω το βλεπω και συναισθηματικα αλλα και τεχνολογικα οτι το 2019 πρεπει να εχεις παντου ιντερνετ εστω και adsl.δηλαδη να υπαρχει ολη η υποδομη και να μην εχεις ζευγος ακουγεται καπως παραξενο.το καλο ειναι οτι θα λυθουν αυτα ΟΤΑΝ παιξουμε ftth ΠΑΝΤΟΥ(αμα ζουμε μεχρι τοτε)(το παντου για ολες τις μεγαλες περιοχες) 1
gouminho27 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Και εμένα παπατζες μου έλεγαν για ftth τλκ όπως ήταν αναμενόμενο μίλαγαν για fttc από την wind και μου έστειλαν σήμερα μνμ ότι ακόμα υπάρχει προσωρινή έλλειψη δικτύου...
gouminho27 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Σήμερα μίλησα με wind και μου είπαν ότι γίνονται έργα για να βάλουν υπόγειους βρόγχους για επέκταση... Για αυτό μου είπαν ότι είναι το δίκτυο μη διαθέσιμο προσωρινά. Δεν ξέρω αν είναι άσχετοι η όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον έχει ξηγηθει γείτονας κωδικό και κάνω δουλειά
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, gouminho27 είπε Σήμερα μίλησα με wind και μου είπαν ότι γίνονται έργα για να βάλουν υπόγειους βρόγχους για επέκταση... Για αυτό μου είπαν ότι είναι το δίκτυο μη διαθέσιμο προσωρινά. Τέτοια ψέματα ούτε οι πολιτικοί
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 15 hours ago, divo said: απο οτι φαινεται τεχνολογικα προχωράνε ολοι πολυ γρηγορα, σε σχεση με την προηγούμενη δεκαετια. Οποτε το ftth δε μου φαινεται παραλογο να εχει απλωθει στα επομενα 5 χρονια. μακαρι.οχι οτι εχω παραπονο απο την 50αρα μου.καλα εδω αθηνα και θεσσαλονικη σιγουρα θα παει πιο γρηγορα αφου ο περισσοτερος κοσμος ειναι εδω οποτε και θα πιασουν την μαζα ευκολα.συν τοσες εταιρειες που επισης θα το τιμησουν. η επαρχια πολλες φορες ειναι καπως πιο ξεχασμενη. επισης κριμα που δεν εχουν πει τιποτα για vdsl bonding οπως και που πολλες περιοχες ακομα δεν εχουν vdsl απο Kv.
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 14 hours ago, gouminho27 said: Σήμερα μίλησα με wind και μου είπαν ότι γίνονται έργα για να βάλουν υπόγειους βρόγχους για επέκταση... Για αυτό μου είπαν ότι είναι το δίκτυο μη διαθέσιμο προσωρινά. Δεν ξέρω αν είναι άσχετοι η όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον έχει ξηγηθει γείτονας κωδικό και κάνω δουλειά η wind σιγουρα δεν περναει καλωδια.οποτε αν περαστει θα το περασει ο οτε.οποτε κανε αιτηση στον οτε να δεις τι θα σου πει. εγω το κοβω λιγο χλωμο. Aν δεν ειχαν τερματιστει ολα τα ζευγαρια και υπαρχουν ελευθερα ναι τοτε ειναι πιθανο διοτι ειναι κατι ευκολο.αλλα να σκαφτει για νεο καλωδιο μου φαινεται λιγο ονειρο.οποτε πιστευω οτι λενε .... βλακειες. β.αν ξερεις πιο καφαο παιρνεις που το βλεπεις απο το box που παιρνεις μπορεις να δεις αν φαινονται εργα. θα πρεπει να εχει σκαφτει ολο αυτο το σημειο διοτι το καλωδιο παει υπογεια.
gouminho27 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Κοίτα τα καφαο της wind τα έσκαψαν είναι η αλήθεια. Τώρα εγώ απο που παίρνω δεν το γνωρίζω...
tasosathens Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Χθες προχώρησε η αίτηση μου στην επόμενη φάση. Λέτε να μου γίνει ενεργοποίηση τις επόμενες μέρες; 🤔
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 16 hours ago, tasosathens said: Χθες προχώρησε η αίτηση μου στην επόμενη φάση. Λέτε να μου γίνει ενεργοποίηση τις επόμενες μέρες; 🤔 αυτο ειναι οτι περαστηκε η αιτηση και θα αποσταλει για ενεργοποιηση.κοινως δεν σημαινει οτι εχεις παρει ζευγαρι ακομα. On 10/05/2019 at 18:03, gouminho27 said: Κοίτα τα καφαο της wind τα έσκαψαν είναι η αλήθεια. Τώρα εγώ απο που παίρνω δεν το γνωρίζω... οτι μπορει να βαλει καφαο η wind δεν σημαινει οτι θα βρεθει απερχομενο.ναι μεν μπορει να γλυτωσει το κεντρικο( αν μπορει να γινει) αλλα απερχομενο θελει.το Kv ειναι της wind αλλα αυτη θα σου δωσει απο τα καλωδια του οτε.οποτε αν δεν υπαρχουν καλωδια δεν αλλαζει κατι.θα αλλαζε κατι αν ειχες ελλειψη κεντρικου που αυτο ειναι αρκετα σπανιο. ελλειψη δικτυου ειναι γενικο και μπορει να σημαινει κεντρικο ή απερχόμενο αλλα συνηθως ειναι απερχομενο. On 10/05/2019 at 16:13, divo said: Με τα rural πιστεύω οτι εχουν καλυψει πολυ μεγαλο μερος της επαρχειας. αυτο που θα φανει βεβαια στη πορεια ειναι η ελλειψη δυκτου στην επαρχεια, μια και δεν ηταν και τοσο απαραιτητο μεχρι σημερα. Τωρα ομως που λογω των ρουραλ θα μπει ο αλλος στη σκεψη να βαλει καμερες και συναγερμούς μεσω ιντερνετ, εκει θα φανει και το ελλειπες δυκτιο. πιο πιθανο θεωρω να δωσουν σε καποιον νεο απερχομενο αν εχει ελλειψη στην επαρχια που ολοι γνωριζονται και παιζουν κοννε και τετοια παρα σε μια μεγαλη πολη.θα παει ο αλλος απο το χωριο να πει οτι ειναι ο κουμπαρος του αδερφου του γιου του δημαρχου και οτι θελει ιντερνετ ΤΩΡΑ. για τις καμερες εχεις δικιο.πολλοι επαιζαν με 4g ενω πλεον με τα ιδια λεφτα βαζεις μια vdsl και χωρις οριο Data.
SakafliaC Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Άρα εγώ που μετακομίζω και η Cosmote μου πε ότι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι για 11/06 να μην παραπονιέμαι, υπάρχουν και χειρότερα απ ότι βλέπω..
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 On 18/05/2019 at 02:07, divo said: Παντα υπαρχουν φτηνές λυσεις της ταξης των 6-7€ για ιντερνετ μονο και ταχυτητες.... σφαιρα, αρκει να εχεις καλο δικτυο.😉😉 σε χασα δεν καταλαβα.εκτος αν εννοεις να στησεις Link με καποιον . εκτος αν εννοεις για το speedbooster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα