poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 9 hours ago, gouminho27 said: Έχω κάνει και στον ΟΤΕ... Θα πάω αύριο στην wind αλλά πως θα έχω wind vision ρε μάγκες τους είπα αφού δεν έχω ίντερνετ. Εν τω μεταξύ έχει wind και ο από πάνω... Μην μας κάνουν καμία μοντα... Ξέρω γω απλα για καποιο λογο μαλλον πιστευουν οτι μπορει σε 10 μερες να βρεθει κατι οποτε σου λενε ας δωσουμε κατι δωρο για να μην κανει αιτηση αλλου 3 hours ago, gouminho27 said: Εν τω μεταξύ είχα κάνει αίτηση πριν μια εβδομάδα... Πως γίνεται να ακυρώθηκε σε μια εβδομάδα και να μου λένε να πάω να ξανά κάνω; κανονικα κραταει 2 μηνες.γενικοτερα δεν θα εμπαινα στον κοπο να ασχοληθω στην συγκεκριμενη περιπτωση.
gouminho27 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Υπάρχει ήδη ενεργή αίτηση στον ΟΤΕ, με wind είναι η αλήθεια ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αυτοί με καλεσαν μου είπαν να ξανά κάνω αίτηση αφού η παλιά ακυρώθηκε (μετά από 1 βδομάδα) στον ΟΤΕ παρεμπιπτόντως έχει περάσει πάνω από 2 μήνες και ακόμα δεν έχει ακυρωθεί η αίτηση... Μιλάω συχνά μαζί τους! Τι παίζει με εμένα δεν ξέρω χαχαχα
gouminho27 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Λοιπόν πήγα σήμερα στην wind και για οπτική ίνα 50/5 μου είπαν 35 ευρώ μαζί με wind vision... Επίσης όταν ρώτησα για την έλλειψη δικτύου κτλ μου είπαν ότι οι νέες καμπίνες που ενεργιοιιηθηκαν χθες θα μου προσφέρουν τεχνολογία ftth και δεν έχει να κάνει σε τπτ ούτε με χαλκό ούτε με ΟΤΕ, δώρο το κόστος ενεργοποίησης 200 ευρώ και μηδαμινές αποκλίσεις σε ταχύτητα. Πολύ καλά για να είναι αληθινά όλα αυτά... Ίδωμεν, περιμένω από Δευτέρα να φάω άκυρο λόγω έλλειψης δικτύου πάλι
gouminho27 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Σήμερα πήγα και έκανα νέα αίτηση όπως μου είπαν στην wind το fiber to the home εγινε fiber to the cambine και από την καμπίνα στο σπίτι πάλι λογικά δεν θα υπάρχει απερχόμενο... Οπότε πάλι φόλα θα φάω... Έχουμε καμία ιδέα αν θα μου κάνουν σύνδεση απευθείας στο σπίτι αν ξανά φάω άκυρο;
gouminho27 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Οπότε άκυρο πάλι... Θα δούμε αύριο... Εμμονή μου έχει γίνει!!!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 On 20/04/2019 at 08:23, gouminho27 said: Υπάρχει ήδη ενεργή αίτηση στον ΟΤΕ, με wind είναι η αλήθεια ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αυτοί με καλεσαν μου είπαν να ξανά κάνω αίτηση αφού η παλιά ακυρώθηκε (μετά από 1 βδομάδα) στον ΟΤΕ παρεμπιπτόντως έχει περάσει πάνω από 2 μήνες και ακόμα δεν έχει ακυρωθεί η αίτηση... Μιλάω συχνά μαζί τους! Τι παίζει με εμένα δεν ξέρω χαχαχα εφαγε ακυρο σε μια βδομαδα αλλα συνηθως δεν ακυρωνεται αλλα επαναπροωθειται.ο οτε και να την κρατησει σε εκκρεμοτητα δεν χανει κατι.αυτος αλλωστε θα το μαθει πρωτος αν δοθουν νεα ζευγαρια ή αδειασει καποιο αφου αυτος θα καταργησει τον προηγουμενο ή θα τερματισει επιπλεον ζευγαρια. On 20/04/2019 at 10:54, gouminho27 said: Λοιπόν πήγα σήμερα στην wind και για οπτική ίνα 50/5 μου είπαν 35 ευρώ μαζί με wind vision... Επίσης όταν ρώτησα για την έλλειψη δικτύου κτλ μου είπαν ότι οι νέες καμπίνες που ενεργιοιιηθηκαν χθες θα μου προσφέρουν τεχνολογία ftth και δεν έχει να κάνει σε τπτ ούτε με χαλκό ούτε με ΟΤΕ, δώρο το κόστος ενεργοποίησης 200 ευρώ και μηδαμινές αποκλίσεις σε ταχύτητα. Πολύ καλά για να είναι αληθινά όλα αυτά... Ίδωμεν, περιμένω από Δευτέρα να φάω άκυρο λόγω έλλειψης δικτύου πάλι Μακαρι να σου δωσουν Ftth 15 hours ago, gouminho27 said: Σήμερα πήγα και έκανα νέα αίτηση όπως μου είπαν στην wind το fiber to the home εγινε fiber to the cambine και από την καμπίνα στο σπίτι πάλι λογικά δεν θα υπάρχει απερχόμενο... Οπότε πάλι φόλα θα φάω... Έχουμε καμία ιδέα αν θα μου κάνουν σύνδεση απευθείας στο σπίτι αν ξανά φάω άκυρο; πεστους οτι δεν υπαρχει απερχομενο και οτι εσυ θες ftth ΑΝ το τονιζω ΑΝΝΝΝ ΔΙΝΟΥΝ πραγματι και δεν σου ειπαν βλακειες.γιατι ολοι ξερουμε οτι οι μισοι πωλητες ειναι αμπαλοι και το vdsl απο Kv το πουλανε σαν ftth. 13 hours ago, gouminho27 said: Οπότε άκυρο πάλι... Θα δούμε αύριο... Εμμονή μου έχει γίνει!!! εκτος αν πραγματι σου φερουν Ftth
gouminho27 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Σήμερα μου έστειλαν άλλο Ρουτερ... Είναι διαφορετικό από αυτό που μου έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν μου έχουν πει πάντως τπτ άλλο... Δεν μου έστειλαν μνμ να παραλάβω πχ όπως την προηγούμενη φορά,την προηγούμενη φορά μου είχαν πει επίσης ότι δεν υπάρχει δίκτυο... Δεν ξέρω αν αυτή την φορά γίνει κάτι πάντως τα έξοδα για την εγκατάσταση είναι 250 ευρώ!!! Αλλά δεν πιστεύω σε ftth πάρα μόνο σε fttc... Που λογικά δεν μου λύνει το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 17 hours ago, gouminho27 said: Σήμερα μου έστειλαν άλλο Ρουτερ... Είναι διαφορετικό από αυτό που μου έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν μου έχουν πει πάντως τπτ άλλο... Δεν μου έστειλαν μνμ να παραλάβω πχ όπως την προηγούμενη φορά,την προηγούμενη φορά μου είχαν πει επίσης ότι δεν υπάρχει δίκτυο... Δεν ξέρω αν αυτή την φορά γίνει κάτι πάντως τα έξοδα για την εγκατάσταση είναι 250 ευρώ!!! Αλλά δεν πιστεύω σε ftth πάρα μόνο σε fttc... Που λογικά δεν μου λύνει το πρόβλημα εξοδα εγκαταστασης 250 και να ειναι vdsl δεν γινεται.
gouminho27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Ελπίζω να είναι ίντερνετ πάντως και να πάψω να κλαίω με τα mobile και τα ημίμετρα... Ίδωμεν, ακόμα πάντως για έλλειψη δικτύου και τέτοια δεν μου έχουν πει
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 13 hours ago, gouminho27 said: Ελπίζω να είναι ίντερνετ πάντως και να πάψω να κλαίω με τα mobile και τα ημίμετρα... Ίδωμεν, ακόμα πάντως για έλλειψη δικτύου και τέτοια δεν μου έχουν πει το παραξενο ειναι να σου λενε απο την μια Ftth απο την αλλη vdsl. ειδωμεν.
gouminho27 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Και μου έχουν στείλει 2 διαφορετικά ρουτερ
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 38 minutes ago, gouminho27 said: Και μου έχουν στείλει 2 διαφορετικά ρουτερ το καινουριο που εστειλαν τι ειναι?το παλιο τι ηταν?δεν ξερω με ποιο εξοπλισμο δινουν Ftth στην wind. αυτοι καθε φορα που κανεις αιτηση θα στελνουν Router ασχετα με το αν θα ενεργοποιηθεις ή οχι.γινεται η αιτηση και εχει αποστολη εξοπλισμου πριν καν ενεργοποιηθει η γραμμη.
tasosathens Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Έχω το ίδιο πρόβλημα στην Αθήνα περιοχή Περιστέρι ,έχω κάνει αίτηση σε τρεις παρόχους από Οκτώβρη και μου λένε αναμονή λόγω έλλειψης δικτύου .στο 2019 είμαστε όχι στο 1970.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, tasosathens είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα στην Αθήνα περιοχή Περιστέρι ,έχω κάνει αίτηση σε τρεις παρόχους από Οκτώβρη και μου λένε αναμονή λόγω έλλειψης δικτύου .στο 2019 είμαστε όχι στο 1970. Στο δίκτυο από καφαο μεχρι το σπίτι σου από το 1970 δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Είναι ακριβώς το ίδιο με σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα